Şimdi Ara

Uygunmu ? Bir bakın lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

P4 3.00 ghz
    Foxconn 865 intel chip setli anakart
    2 gb ddr1 400 mhz ram..

Ben bu sisteme ati hd 2600xt agp aLmayı düşünüyorum.. acaba benim sistemde bir sorun çıkartırmı ? yada bir aksilik falan yaşarmıyım? Yardım ederseniz sevinirim..

Marka SAPPHIRE
    Ürün Kodu SAP_2600XT_AGP
    Açıklama 2600xt agp GDDR3 1400MHZ GPU 600MHZ DX10
    Özellikler VGA Slot
    RAM Kapasitesi
    VGA Chipset Markası
    Monitör Bağlantısı
    AGP
    256MB
    ATI
    DVI ekran kartının özellikleride bu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 6 Mart 2008; 14:44:44 >

• Ben HIS 2600XT ICEQ aldım . Medal of Honor Airborne rahat çalıştırıyor. Güç kaynağın kaliteli ise sorun olmaması lazım.

Bazı kişilerde ati ekran kartı sürücüleri sorun olabiliyor sanırım ama bende Crysis de bir ufak sorun dışında sıkıntı yok. Oyun yükleniyor oynarken ölürsen tekrar yüklemelerde yazılar bozuluyor. Sistemi sıfırdan kurmadığım için normal karşılıyorum. temiz bir sistem kuracak vaktim yok şu anda .
  • O hata da büyük ihtimal işletim sistemi yeniden kurulunca çözülecektir, keşke tüm hatalar böyle olsa
  • Güç kaynağım 400 watt çok bir sorun olcağını zannetmiyorum bende ama genede bir soram sizinde görüşlerinizi alam dedim :) Ekran kartını ne kadara aldığını sorabilirmiyim ? raven ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 6 Mart 2008; 15:12:36 >
  • Vatan dan aldım taksitle 225 YTL gibi bir fiyata geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven70 -- 10 Mart 2008; 12:52:10 >
  • 250-260 a 9600gt var.bence daha iyi bi tercih olur.
  • Ekstreye baktım da taksitli olark 208 YTL ye almışım ama dolar artınca fiyatta yükseldi tabikii.

9600GT AGP versiyonu var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven70 -- 10 Mart 2008; 17:21:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven70

9600GT AGP versiyonu var mı??

yok nvidia 8xxx serisinde bile agp cıkarmadı 9 serisinde hiç cıkarmaz.
  • 2600XT Agp olduğu için pahalıdır tabiki 9600 ün agp si yok
  • 2600XT AGP iyi bir seçim hayırlı olsun ama çok birşey bekleme,zatenn sende bunu göze alarak alıyorsundur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.