öyle aşırı kilom yok ancak biraz cok azcık göğüs bölgesinde yağlanma ve simit bölgesi diye tarif edilen yerde yan traflarda yağlanma mevcut acaba bunları hangi spor programıyla eritebilirm dumbell setim var calısıyorum fakat fayda etmiyor p90x falan cok ağır diyolar ve sanırım benim durumum için fazla kaçar
öyle aşırı kilom yok ancak biraz cok azcık göğüs bölgesinde yağlanma ve simit bölgesi diye tarif edilen yerde yan traflarda yağlanma mevcut acaba bunları hangi spor programıyla eritebilirm dumbell setim var calısıyorum fakat fayda etmiyor p90x falan cok ağır diyolar ve sanırım benim durumum için fazla kaçar
Boyuna göre uygun kilon fakat mesela sadece kiloda bitmiyor tabi, senin şuan yapacağın vücudunun genel yağ oranını düşürecek şeyler yapmak, unutma mesele sadece sporla bitmez, beslenmene de dikkat etmen lazım ki amacına ulaşasın öyle basma kalıp programlara göre çalışma, evdeki dumbellarla yapabileceğin vücudunun her bölgesini çalıştıracağın bir program çıkar kendine ve dediğim gibi yağ oranının azalmasını istiyorsan buna yönelik kardiyo egzersizleri de yapmalısın, koşu, yüzme, merdiven çıkma, bisiklet gibi, bu tür şeyler yani, umarım amacına en kısa sürede ulaşırsın.
zaten bakkal gıdalarını kullanmıyorum 1 aydır ne kola ne şeker ne tuz ne yağ hepsini kestim ramazanda oldugumuz için beslenmeye dkkat edemiyorum pek fakat ekmek pide falan yemiyorum ancak cok az bir dilim falan zaten 1 ay biraz şekle girsem yeter 1 ay sonra üniversite okudugm şehire gidecem tekrar ve bu sefer bir spor salonuna yazılcam