Asus k61ic modelli laptopuma ssd alayim dedim sonra gidip ocz agility 3 120gb aldim bios gordu Sira geldi formata baktim olmuor devamli eror biosta ne denediysem deneyeyim olmuor imkansiz baslamadi bile format sonra degistirdim Kingston 90gb v200+ aldim bu sefer format islemi %25-45 arasi eror vermeye basladi 4 farkli cd her turlu bios ayarini denedim yine olmadi Sorum su bu asus denilen sacma firma bu olayi engellemis olabilirmi < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orijinalden alıntı: Lazeran Asus k61ic modelli laptopuma ssd alayim dedim sonra gidip ocz agility 3 120gb aldim bios gordu Sira geldi formata baktim olmuor devamli eror biosta ne denediysem deneyeyim olmuor imkansiz baslamadi bile format sonra degistirdim Kingston 90gb v200+ aldim bu sefer format islemi %25-45 arasi eror vermeye basladi 4 farkli cd her turlu bios ayarini denedim yine olmadi Sorum su bu asus denilen sacma firma bu olayi engellemis olabilirmi alakası yok cdlerin arızalı :D şuruplu win7 kurana kadar düz win7 + crak koy üstüne olsun bitsin !
La arkadasim ben malmiyim ? Onu akil edemedimmi okudunmu yazdigimi cdler kesinlile sorun yok sonradan duz hdd ye format attim o cdlerle