Bildirim
UYGUN FİYATTA LAZER YAZICI ARIYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu cihaz nasıldır sizce tonerini sonradan rahat bulabilirmiyim ?
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984009&CS_Category=_SBA_843_2109_860_4107&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_YAZICILAR843 -
Samsung ML 1610 ve XEROX 3117ede bakmani oneririrm. 2 gun once Samsung aldım, cok fazla bi deneyimim olmadigi icin pek bisey soyleyemeyecegim, 119 YTLye carfurdan aldim, 12 taksit, icinden kablosu cikmadigi icin 3 liraya bide kablo aldim, ancak Ankarada bu yazici tutanin elinde kaliyor. Mavide yoktu, cepa carfurdada bulamadim. Sonra batikent carfura telefon ettim 1 tane buldum orda. Umarim iyi cikar. -
Samsung ML 1610 Ben alalı 6-7 ay oldu, 1800 küsür sayfa yazdım (yazıcı sürekli tasarruf modunda) yeni yeni sayfa başındaki bölge çok az silik yazmaya başladı, tam dolu tonerla gelmesi büyük avantaj, sorun çıkarmadı tavsiye ederim. -
Samsung ML 1610(tam dolu tonerli) 119
yada hp 1005 99 ytl -
Canon 2900. Exa bilgisayar ve Vatanda çok uygun fiyatta şu an. 112 ve 116 ytl.Kartuşuda tam dolu geliyor.Dolumuda var. -
Bende canon 2900 aldım maviden 115 YTL 6 taksit -
Eyvallah
quote:
Canon 2900. Exa bilgisayar ve Vatanda çok uygun fiyatta şu an. 112 ve 116 ytl.Kartuşuda tam dolu geliyor.Dolumuda var.
Bende canon 2900 aldım maviden 115 YTL 6 taksit
-
alıcaksan suan en ii kaliteli ve en ii fiyatlı canon 2900 war 120 ytl tam dolu toner 2500 sayfa süpper makine eger bulmazssan ise 125 ytl samsung ml 1610 tam dolu toner 2000 sayfa işini görürü yanii -
Bizim alt katdaki şirketde, Xerox ve Samsung laser yazıcılar var. Nasıl memnun musunuz diye sorduğumda, gayet iyi dediler. Hçi servise gitti mi dedim, son 6 ayda 3 sefer Samsung gitti dedi. Dolayısıyla Samsung konusunda olumlu düşünmüyorum. Hp bence bu anlamda başarılı. -
bütün yazıcılar kullanım hatasından dolayı arıza werir ama suda bi gercekki samsung ve xerox bu lazer ofis makşinelerinde bir duayen hp daha kendi teknolojısını bile kullanmayıor isme yani markaya aldanmayın
ya samsung ya xerox yada suan kampanyada olan canon 2900 modeli fiyat performans acısından süpper -
İş yerinde HP 1010 modeli yazıcıyı yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum. Şimdiye kadar herhangibir soru yaşamadım ama makina şu günlerde ara sıra takılıyor, bazen yazdırmıyor vs.
Acaba şimdiye kadar hiç temizlik yapılmadığı için mi bu takılmalar oluyor yoksa yavaş yavaş ömrünü bitirmeye mi başladı?
Zaten yenisi 90 ytl civarı, toneri desen o da aynı para.
Sormak istediğim ben bu yazıcıyı yavaş yavaş Canon 2900 gibi bir yazıcı ile değiştirmemin vakti gelmişmidir?
Bir de Canon 2900 toneri heryrde doldurulabilir mi ve kaç paradır bilgisi olan var mı?
(Çok soru sordum galiba)
-
Canon un tonerinin orjinali 110-120 ytl diye biliyorum dolumu yapılabiliyor ve dolum ücreti HP ile aynı, yalnız ilk alındığında canon tam dolu tonerle HP ise yaklaşık1/3 dolu tonerle geliyor bu şekilde bakıldığında canon tamamen toner fiyatına yazıcı satmış oluyor, HP ise dolu toner vermediği için yazıcıdan ayrıca para almış oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X