Şimdi Ara

Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Bir LCD ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17'' uygun fiyatlı ve görüntü kalitesi iyi olan bir LCD önermenizi bekliyorum. Bunların tepki süreleri falan gibi biçok ayrıntısı var. Özellikleriyle birlikte önerebilceğiniz bi ürün var mı?

• Hala öneri yok mu??
  • INCA IL-777A 17" 4ms MULTIMEDYA DVI LCD MONİTÖR 320 ytl

DATRON H782F 17" LCD MONİTÖR 322 ytl

ASUS MM17D 17" LCD MONİTÖR GÜMÜŞ 339 ytl

LG 1750SQ 17" LCD (Siyah) Monitor LCD 17.0 0.264 360 ytl
  • asus LG CTX seçimiden yap mavibilgisayar.com dan iyice incele
  • quote:

Orjinalden alıntı: has_tr

asus LG CTX seçimiden yap mavibilgisayar.com dan iyice incele

Hatta alırken kendi gözlerinle görmende fayda var. Eğer internetten alacaksanda koşulsuz 1 hafta içinde iade hakkının olduğunuda unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 1 Eylül 2006; 10:21:00 >
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

LCD Ekranların tepki süreleri falan oluyo. Markalar arasında okadar çok fazla bi fark oluyo mu? Daha önce bu konudan anlayan bi arkadaş tepki süresine çok dikkat et demişti.

Bu konuda yorum yapacak var mı?

• Tepki süresi 8ms ve altı olmalı. Ama 8 ms ile 2 ms arasında bir fark yok. zaten bunu gözün algılaması imkansız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arakdasım 17 ile 19 arasında ole cok fark kalmadı artık birzcık daha sık kendini 19 al bence pisman olmazsın. imzamdaki monitoru ben 399$+kdv ye almıstım simdi ürünün fiyatı 289$+kdv mesela bunu dusunebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qozmo 2

arakdasım 17 ile 19 arasında ole cok fark kalmadı artık birzcık daha sık kendini 19 al bence pisman olmazsın. imzamdaki monitoru ben 399$+kdv ye almıstım simdi ürünün fiyatı 289$+kdv mesela bunu dusunebilirsin.

Peki senin monitörün 17'' olanının fiyatı ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

Tepki süresi 8ms ve altı olmalı. Ama 8 ms ile 2 ms arasında bir fark yok. zaten bunu gözün algılaması imkansız.

LCD Monitörün yada Laptop ekranının tepki süresini gösteren bi program var. LCD'lerde kutunun üstünde yazıyo onu biliyorumda, tepki süresini gösteren bi program gibi bişeyler oluyo mu?

Tepki süresi 8ms'den daha yukarı olan bi marka var mı? Bildiğin marka varsa söylede ondan uzak duralım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

INCA IL-777A 17" 4ms MULTIMEDYA DVI LCD MONİTÖR 320 ytl

DATRON H782F 17" LCD MONİTÖR 322 ytl

ASUS MM17D 17" LCD MONİTÖR GÜMÜŞ 339 ytl

LG 1750SQ 17" LCD (Siyah) Monitor LCD 17.0 0.264 360 ytl
    asus veya lg alsın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulsacu

quote:

Orjinalden alıntı: qozmo 2

arakdasım 17 ile 19 arasında ole cok fark kalmadı artık birzcık daha sık kendini 19 al bence pisman olmazsın. imzamdaki monitoru ben 399$+kdv ye almıstım simdi ürünün fiyatı 289$+kdv mesela bunu dusunebilirsin.

Peki senin monitörün 17'' olanının fiyatı ne?

aralarında 30$ falan oynuyo ama ürün yok su anda onun yerine e76db modeli cıkardı yeni ürün ama tasarımı benim pek hosuma gitmedi fiyatıda 239$+kdv

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.