arkadaşlar uygun fiyatlı lcd almak isteyenler için 2 adet önerim var.
20' INCA iL-220A Bimeks fiyatı 322YTL----World Card 12 taksit vs.(sitede yazmıyor. ben beylikdüzü bimekste gördüm) 22' Asus vw222s Eksen bilgisayar fiyatı 354YTL----Bonus 10taksit Cardfinans 12taksit vs.
İki monitöründe dvi girişleri yok. hoparlörleri var. 1680*1050 çözünürlük. 2ms tepki süresi.
ben bugün 2.monitör olarak Asus'u aldım. Avermedia Tvbox W7 'de aldım ve TV olarak kullanıcam. denedim memnun kaldım. iyiki almışım. bu fiyata 22' monitör çok iyi. esas monitörüm samsung 226bw. tabiki 226bw daha iyi. ancak dvi sorun değil derseniz tavsiye edeirm. dvi sorun mu? bence çok ta değil. yani inanılmaz bir görüntü farkı olmuyor sizi temin ederim. zaten en çok fark masaüstü görüntüde oluyor. yazı karakterlerinde kaskinlik bir mikatar azalıyor. forumu oldukça araştırdım almadan önce. "bu saatten sonra analog girişli alınmaz" diyor bazı arkadaşlar. ben anlayamadım neden böyle birşey diyorlar. artık digital giriş var gibi cümleler kurmuşlar ama yani ps3 bağlamaya kalksanız hdmi lazım zaten. sanmıyorum dvi çıkşı olsun ps3'ün. yani bence dvi olan monitöre pc'den başka birşey bağlanmaz. o nedenle "tarihe gömüldü analog" gibi sözler çok geçerli gelmiyor bana. zaten ben burda size tecrübemi aktarıyorum. karar sizin. ancak şunu da söyleyim.ya 150ytl daha veririm ne olacak derseniz tabiki dvi olan monitör alın. ancak tekrar söylüyorum ben şu an için en iyi monitörlerden biri oalrak bahsedilen 226bw kullanıcısıyım. yani kaliteli ve dvi li görüntü kullanan biriyim. 2 görüntü arasında dehşet bir fark yok bunu söyleyebilirim. herkese selamlar ve lcd alacak tercih yapmak zorunda olan arkadaşlara kolay gelsin.
20 inç dvi lı inca kullanıcısı olarak söylüyorum: İnca almayın.
quote:
Orjinalden alıntı: Plan-M
20 inç dvi lı inca kullanıcısı olarak söylüyorum: İnca almayın.
Neden???
Samsung 2232 TV gibi kullanılabilir mi? GIRIŞ VIDEO SINYALI ANALOG RGB, DVI
RGB yazıyorda oradan dikkatimi çekti???
oncelıkle yorumların ıcın tesekkurler..fakat ps3 tede x box 360 tada hdmı dvi cevırıcı kablo var..yanı dvi lı monıtore konsoların ıkısıde baglanıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme