Bildirim
Uygun Fiyatlı Işıklı Klavye

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Adam uygun fiyatlı demiş sen gidip 150 liralık klavye göstermişin. Babadan zengin falansınız heralde
-
daha uygunu ne ki :D -
-
quote:
Orijinalden alıntı: C_K
G105
http://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-g105-oyuncu-fiyati,585670.html
g105 in tuşları ilginç bir şekilde şu anda yazdığım 15 liralık klavye ile aynı ergonomide
yani ergonomisi berbat bir klavyeye 100 lira vermek pek yapmak istediğim bir şey değil
ne kadar maliyet farkı olabilir ki şu tuşlar daha ergonomik daha yayvan ve yumuşak hatlara sahip olunca
-
-
Takip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygu bi fiyata istedigin özelliklerde sana önerim
http://www.nasabilgisayar.com/FRISBY-FK-220QI-Q-TR-USB-MM-MINI-KLAVYE-ISIKLI,PR-4003352.html -
quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
Adam uygun fiyatlı demiş sen gidip 150 liralık klavye göstermişin.Babadan zengin falansınız heralde
mağaza elemanı arkadaş, her şeyde bu sitenin linkini veriyor... -
quote:
Adam uygun fiyatlı demiş sen gidip 150 liralık klavye göstermişin.Babadan zengin falansınız heralde
Aydınlatmalı klavye 35 tl mi alacaksın peki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arthur Eld
quote:
Aydınlatmalı klavye 35 tl mi alacaksın peki
Adamın daha önce kullandığı microsoft klavyenin fiyatına baktım; 50 lira gibi bir şeymiş. Gerçi daha önce Microsoft'un comfort serisini kullanmışlığım; daha doğrusu kullanamamışlığım var.. Kesinlikle "Uncomfort" adı daha çok yakışırdı. 15 Liralık A4 Tech internet kafe klavyeleri bile çok daha "comfort" kesinlikle.
-
Comform istiyorsan
Alacak güç kalmadı. Elime yeni monitör geçti. Bunu almaya kalkışırsam ay sonunu getiremeyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 27 Eylül 2013; 15:25:35 >
İyi okumadın galiba yazdıklarımı. Hayatımda isteyeceğim son klavye budur. Sevmediğim bütün özellikler konfor adına üzerinde barındırılıyor. Yemişim öyle konforu, performansı bildiğin sıfırlıyor.
Bu klavyede ne adam gibi yazı yazılır ne rahat edilir.
Orta tuşlar kafam kadar, yamuk yumuk el koyacaksın, altı up uzun göbeğime kadar gelecek neredeyse.
Yemin ediyorum bana bunu bedavaya versinler, gider şununla değiştiririm.
-
Yorumlarınıza katılmasam da saygı duyuyorum
Eyvallah
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X