Şimdi Ara

En Yeni Modeller Dip Fiyatlarla Xiaomi / Poco / Redmi / İnfinix / Tecno (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
37
Favori
13.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam selamlar, Xiaomi 15 ne zaman gelir acaba?

• Kampec kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda
  • Takobel_ T kullanıcısına yanıt
    güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
  • Xiaomi serilerinde server kayıt fiyatları dahil satış mı ? server kayıt fiyatı sonradan mı eklenecek? birde ürünler kapalı kutu mu teşekkürler
  • tutankamon09 T kullanıcısına yanıt
    yazılım ve direnç kaydı dahil fiyatlardır server kaydı fiyata dahil değildir hepsi orjinal aksesuarı ile birlikte gelir.
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Xiaomi 14T Pro LAr ile alakalı Server Kayıt ücretlerinde bir gelişme oldu mu?

• alirefo kullanıcısına yanıt
    90-100 dolar civarında kayıt ücreti var
  • Note 14 pro plus varmı üstad
  • Shrimataji S kullanıcısına yanıt
    henüz gelmedi hocam
  • Xiaomi 14 Ultra da nihayet server kaydı furyasına dahil olmuştur
  • Slm ustam Xiaomi 14 Pro server kayıt çıktımı
  • aözkaya A kullanıcısına yanıt
    selam hocam neredeyse tüm Xiaomi 14 serisi çıktı fakat 14 Pro henüz çıkmadı maalesef..

14 Global
    14 Ultra Global
    14 T Pro Global
    14 T Global

global versiyon olan tüm 14 serisi server kaydı sorunsuz.
  • Arkadaşlar çok fazla Xiaomi 15 serisi ve Redmi Note 14 serisi ile ilgili mesajlar alıyorum sizlerden şuanda bu cihazlar piyasada fakat henüz global varyantları yok Çin varyantları mevcut ve fiyatları yüksek olduğu için listeye almadım aynı zamanda bu yeni çıkan cihazlarda Türkçe dil yok cihaz dili İngilizce olarak kullanmak durumunda kalırsınız en önemlisi henüz kayıt olup olmayacağı şuanda belirsiz global rom, repair veya global varyantı çıkınca listeleriz illaki Çin varyantlarıda olsa sahip olmak isterim diyorsanız hususi olarak getirim sizler için..
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

server kaydı ne kadar şu anda ?

• 90-100 dolar bandında
  • Hocam kolay gelsin Xiaomi ve Samsung dışında; One+ Google Pixel cihazları için de sorunsuz kayıt ile alakalı bir bilginiz var mıdır? Yoksa sadece bu iki Marka üzerinde mi ağırlıklı duruyorsunuz.

• alirefo kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sağolun

hocam genelde repair olabilen cihaz ağırlıklı çalışıyoruz oneplus,vivo ve tüm gamer tabanlı cihazlarda(redmagic,nubia) getiriyoruz.
  • Fiyat Alarmı

🚨 Xiaomi Server Kaydı (Cpid) Tek Fiyat 2.999₺
  • @Zayıf Batarya hocamdan 1 adet camon 30 pro aldım. Kargo sorunsuz geldi çok teşekkür ediyorum.

• silent1978 kullanıcısına yanıt
    güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.