< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sonradan piyasada yayginlasma ihtimali var mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Redmi note 12pro ve pro+ var mı fiyatı nedir ve direnç işlemi nedir? |
camon 30 alındı. uygun fiyat ve sağlam paketleme için teşekkürler. |
10yıldan fazladır telefon değiştirmemiştim onu baştan söyliyim az biraz benchmark siteleri vs araştırdım note 12 note13ten daha iyi gibi duruyor gpu cpu olarak, kaçırdığım nokta nedir niye 12yok 13 daha mı çok tercih ediliyor? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 7 Kasım 2024; 19:18:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kullandıkça tecrübenizi yazar mısınız? f/p olarak takibimde ama kararsız durumdayım. Hayırlı olsun güle güle kullanın. |
xiaomi 14 ultra global aldım korgomda çok hızlı elime ulaştı. Çok ilgili her soruya en ince ayrıntısına kadar bilgi vermeye çalışıyor attığım her meseja anında geri dönüş sağladı kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. |
reis redmi 13 pro + almayı düşünüyorum dirençsiz kayıt olucak şekilde ama yakın zamanda redmi 14 serisi getirme olasığın var mı yada ne zaman getirirsin ona göre beklim |
reis normalde bu hafta senden sipariş geçicektim 13 için beklimmi 14 ü ilerleyen günlerden kastın yakın zaman mıdır tel ihtiyacı doğdu ondan soruyorum |
hocam o zaman şöyle sorayım burda belirttiğiniz gibi dirençsiz imei yapıldığında güncellemede sorun olmuyor dimi birde elinde 12/16 ram 512gb 13 pro plus hangi renkleri mevcut sipariş geçeyim sana pazartesi günü |