Rally türlerinden hoşlanıyorsan Dirt 2... Pist yarışlarından hoşlanıyorsan Race Driver Grid... Bence her iki oyunda çok iyi ve güzel bir oyun.
midnight club: la
NFS shift güzel oyundur hocam al, bak keyfine sonra
God of War
quote:
Orijinalden alıntı: eminsim
yalnız ben internetten alışveriş yanlısı değilim undercover open world olmasına rağmen shiftten kötü müdür veya bu saydıkların dışında open world olmasa bile modifiye gibi ekstraları olan bi oyun tavsiye edebilir misin? dirt 2 oynamadım ama çok fazla ralli çizgisinde bi oyun bence
bak kanka undercover alacağına kesinlikle diğer oyunları seç. arkadaşların söylediği oyunlarda güzel. race driver grid çok iyi m:la de bence güzel. eğer gta4 sevdiysen aynı grafiklerle midnight los angles'ı yarış tarzı olarak düşün. ralli için dirt 2 ama turlarda yarış felan istiyorsan shift de güzel. fiyatlar çok ucuz bu sıralar. o yüzden 2 tane farklı alıp 1 - 2 ay yarışa doyabilirsin.
grid i shiftle veya midnight club la takaslıycam hoşuma gitmedi shiftin demosunu oynadım baya güzel..
Burnout Paradise Ultimate Box yada Midnight Club LA senin ilacin...
Hakikaten bu forum'dakiler bir tuhaf , arkadaşlar geçende yazdım tamam foruma yeni katılan üyeler belki üst konulardan haberi yoktur, eski arkadaşlar neden üst konu linklerini vermiyor ?
Bu şekilde yaparsanız bu tür konuların önüne geçilemez , sürekli takip ediyorum hergün bu konudan birtane açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: U_şen
Hakikaten bu forum'dakiler bir tuhaf , arkadaşlar geçende yazdım tamam foruma yeni katılan üyeler belki üst konulardan haberi yoktur, eski arkadaşlar neden üst konu linklerini vermiyor ?
Bu şekilde yaparsanız bu tür konuların önüne geçilemez , sürekli takip ediyorum hergün bu konudan birtane açılıyor.
o konuda adam gibi cevap gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: ygultekin82
Burnout Paradise Ultimate Box yada Midnight Club LA senin ilacin...
Evet Burnout Paradise Ultimate Box u da tercih edebilirsin.O da Çok güzel.
ultimate box ın farkı nedir peki?
Undercover oynamıstım çok keyifli değildi, sonra Shift aldım, o çok daha iyi. Tavsiye ederim
shift güzelde çok pahalı ya 100tl çekiyolar sıfırına undercover hiç düşünmemiştim zaten grid aldım onuda oynamıyorum zaten
quote:
Orijinalden alıntı: eminsim
shift güzelde çok pahalı ya 100tl çekiyolar sıfırına undercover hiç düşünmemiştim zaten grid aldım onuda oynamıyorum zaten
sıfırını maksimum 50-55 liraya alman lazım. heryerde fiyat bu şekilde.
doğru diyosunda 60-100 arası fiyat çekiyolar işte grid i midnight club la takasladım kafa kafaya biraz oynadım gerek ambiyans gerek oynanış olarak çok güzel bi oyun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme