Şimdi Ara

Uygun fiyata monitör arayanlara (200₺)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    NEC 92vm model 19 inch lcd monitör. Sorunsuz çalışmakta, kablolarıyla birlikte verilecektir. Sadece ayağı yoktur. İstanbul Anadolu yakasında elden teslim alabilirsiniz.

Fiyat 200₺.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayagi yok 19 inc 200 uygun fiyat garip geldi ilan 60tl filan anca eder gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

Ayagi yok 19 inc 200 uygun fiyat garip geldi ilan 60tl filan anca eder gibi
    HOCAM MALESEF HERŞEYDE FİYATLAR UÇTU DUR DİYENDE YOK 99 MODEL HYUNDAİ 12 BİN TLYE SATTIM 2 YIL ÖNCE ŞİMDİ BAKTIM 35-40 BİN NEREYE GİDİYORUZ BELLİ DEĞİL DİYECEĞİM O Kİ 60 TL YE 15 İNÇ BULAMAZSIN AYAKSIZDA OLSA DURUM BU GEÇEN SENE 2. EL 22 LER 200 TL CİVARI İDİ BURDA ŞUAN 400 450 FORUMDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando57

HOCAM MALESEF HERŞEYDE FİYATLAR UÇTU DUR DİYENDE YOK 99 MODEL HYUNDAİ 12 BİN TLYE SATTIM 2 YIL ÖNCE ŞİMDİ BAKTIM 35-40 BİN NEREYE GİDİYORUZ BELLİ DEĞİL DİYECEĞİM O Kİ 60 TL YE 15 İNÇ BULAMAZSIN AYAKSIZDA OLSA DURUM BU GEÇEN SENE 2. EL 22 LER 200 TL CİVARI İDİ BURDA ŞUAN 400 450 FORUMDA

Alıntıları Göster
    Hocam 60 liraya koysam ilanı alır 200 e kendi satar, maksat boş çıkıntılık yapsın 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

Hocam 60 liraya koysam ilanı alır 200 e kendi satar, maksat boş çıkıntılık yapsın 🤔

Alıntıları Göster
    emin misin ben sorunsuz hoperlörlü 22 inc dvi çıkılşı monitörü 1 ay önce forumdan birine 200 e sattım bence senin piyasadan haberin yok hepsi bu
  • Komando57 hocamın ilanlarını genelde direk geçerim, lakin bu sefer bence haklı gibi fiyatların yükselmesi konusunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanKilla

Komando57 hocamın ilanlarını genelde direk geçerim, lakin bu sefer bence haklı gibi fiyatların yükselmesi konusunda..
    hocam kırıldım size neden direk geçiyorsun ilanlarımı bu kadar artışlara rağmen forumda fiyatlım hala çok uygun bakın derim ilanlarıma:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun fiyatlı televizyon önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınmayın hocam sizde geçim derdindesiniz herkes gibi büyük ihtimalle.. Herkesin fiyatlarına saygı duymak gerek abartılmadığı sürece inşAllah birgün sizdende ürün almak nasip olur.. Saygılar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.