Şimdi Ara

UYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
7
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 3 yıllık sınav maratonumun ardından 11 bin gibi bir sıralamayla istediğim bölüm olan İTÜ Uzay mühendisliğine yerleştim. Bu uzun sınav döneminde çok fazla kitap alışverişi yaptım ve haliyle elimde bir sürü boş kitap kaldı. Ben de bu kitapları uygun fiyata (piyasa değerini yarısı hatta 3te biri) satmaya karar verdim. Geçen yıl ben de forumda kitap satan arkadaşlardan uygun fiyata kitaplar almıştım. Gönderimleri ptt kargo üzerinden alıcı ödemeli ve indirimli şekilde yapabilirim (kitap gönderimlerinde kampanya var gördüğüm kadarıyla oldukça ucuza gönderim yapılabiliyor 5-10 tl gibi). Kitapların resimlerini ve kullanım durumlarını aşağıya ekleyeceğim. Parayı havale-eft şeklinde gönderdiğinizde aynı gün içerisinde veya ertesi gün kitapları kargoya veririm. İlk önce kitapları gönder sonra parayı gönderirim şeklinde mesaj atmayın lütfen. İlgilenen arkadaşları pm ye beklerim. Herkese iyi çalışmalar dilerim

Ayrıca toplu alım yaparsanız (60 tl ve üzeri) satışa koymadığım fakat yine çoğu temiz hatta sıfır olan kitaplardan 4 adet hediye olarak göndereceğim. En altta resmini yüklediğim raftaki kitaplardan 4 tane seçebilirsiniz.

UYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLARUYGUN FİYATA SATILIK TEMİZ KİTAPLAR

Apotemi analitik fasikülü - tertemiz - 12 tl
    Apotemi trigonometri fasikülü - tertemiz - 12 tl
    Apotemi Fonksiyonlar fasikülü - %20 dolu - 8 tl
    Karaağaç 3 lü Elektrik Manyetizma fasikül seti - tertemiz - 15 tl
    TYT Türkçe - coğrafya - kimya el kitapları - 3 lü alımda 15 tl tekli alımda 5 tl
    Çap 2010 - 2018 ayt çıkmış sorular - tertemiz - 12 tl (SATILDI)
    3D AYT Matematik sb - tertemiz - 15 tl (SATILDI)
    Paraf ayt biyoloji - tertemiz - 35 tl (isler fiyatı 67tl) (SATILDI)
    Paraf yeni nesil geometri - 100 test civarı var toplam 10 çözülü - 20 tl (SATILDI)
    Apotemi tyt sosyal bilgiler sb - tertemiz - 15 tl
    BRY B serisi tyt-ayt kimya sb - tertemiz - 10 tl
    Nihat bilgin tyt-ayt fizik sb - tyt ayt toplam 3-4 konu çözülü - 20 tl (SATILDI)
    Orijinal yayınları ayt matematik sb - polinom ve parabolün yarısı çözülü geri kalanlar tertemiz - 20 tl
    MF Kazanım AYT Fizik sb - 5test çözülü gerisi boş - 20 tl (SATILDI)
    Acil yayınları tyt matematik sb. - fonksiyonlar ve 3-4 test çözülü - 10 tl
    Paraf 25 li sosyal denemesi - 5 deneme çözülü - 8 tl
    Sonuç derece 10 lu tyt mat denemesi - 2 tane çözülü 8 i boş - 10 tl )SATILDI)
    Karekök 20 li tyt matematik denemesi - 2 deneme çözülü - 10 tl (SATILDI)
    Acil 30 lu Limit türev integral denemesi - 5 tanesi çözülü - 10 tl
    Apotemi 20 li ayt biyoloji denemesi - 5 tane çözülü - 5 tl
    Endemik 12 li ayt fen denemesi - 4 tane çözülü 5 tl
    Endemik 12 li ayt matematik denemesi - 1 tane çözülü - 8 tl (SATILDI)
    Hız ve renk yayınları 18 li tyt matematik denemesi - 4 tanesi çözülü - 10 tl
    Nihat bilgin 30 lu tyt ayt fizik denemesi - 8 tanesi çözülü - 15 tl
    Hocalara geldik 5 li ayt genel denemesi (sayısal) - tertemiz- 8 tl
    Sınav yayınları 5 li tyt genel denemesi - tertemiz - 5 tl(SATILDI)
    Bilfen 20 li tyt fen denemesi - 1 tane çözülü - 5 tl
    5 adet tıpkı basım çıkmış soru kitapçığı - 5 tl -

60 tl üzeri alışveriş yapacak arkadaşlar bu raftan 4 kitap seçebilir. Hediye olarak göndereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorious195 -- 10 Eylül 2020; 16:3:29 >

• Hediye edeceğiniz 5 kitap temiz mi hocam. Bir de acil konu denemeleri hangi konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MHD. kullanıcısına yanıt
    Hocam hediye edebileceğim kitaplar arasında sıfır olanlar da var %10 çözülü olan da %40 çözülü olan da. Hangilerini istediğinizi söylerseniz ayrıntı verebilirim. Acil konu denemeleri problemler - sayısal mantık 20x12 şeklinde

• Aydın mat deneme
    Acil konu
    Acil ilk 12 soru
    Biyo sistemler apotemi
    3d tyt fizik
    Endemik 20 tyt fen deneme
    Bilgi sarmal ayt fizik
    Bunların durumları nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHD. -- 3 Eylül 2020; 14:3:3 >
    3d tyt fizik sadece 1 konusu dolu
    apotemi sistemler 2 konunun testleri dolu kalanları boş ( konu anlatım kısımlarının altı çizili kenarlarda notlar falan var )
    aydın mat deneme 3 tanesi çözülü
    bilgi sarmal ayt fizik deneme -25 li- 10 u çözülü
    Acil konu - ilk 12 tam yarı yarıya çözülü ikisi de
    Endemik 20 li fen 9 u çözülü
  • Paraf biyoloji 2020 basım mı

Evet hocam en yeni kapak bu sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam mart nisan gibi almıştım. Sayfaların yan kısımlarındaki notlarını çok beğenmiştim onların bir kısmını okudum sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarıdaki 3d ayt mat ile hediye olanlardaki arasında fark var mı

hediye olanın polinom - denklem - parabol konuları çözülü diğeri tamamen temiz
    bir de hediye olan 1 yıl eski basım
  • güncel
  • Hediyeler içinden turfoz fizik, aydın kimya deneme, yayın denizi dilbilgisi, bunların durumu nedir

%20 %30 civarında çözülü 3 ü de

• güncel
  • güncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.