Şimdi Ara

Uygun Fiyata 1 + 1 Hoparlör İsteyenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech S120 2,3 Watt RMS 1+1 Hoparlör Siyah

Model 1+1
    Anfi Yok
    Ses Ayarı Var
    Kulaklık Çıkışı Var
    Açma Kapama Düğmesi Var
    Renk SIYAH
    Satış Garanti Süresi (ay) 24 ay

http://www.shobbo.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=7Zqhgkpt4p0%3d&PRODUCTID=92YD5ARssQY%3d

14,4 YTL (KDV DAHİL) » Taksitli
    13,68 YTL (KDV Dahil) » Havale ile Fiyatı
    Kargo Ücretsiz...

Arkadaşlar ev veya işyeri bilgisayarınız için kaliteli uygun fiyatlı 1 + 1 hoparlör arıyorsanız bu ürün en uygun fiyata bu linkte mevcut.hepsiburada.com'da 21 ytl+kargo.Ben 1 adet aldım.Kulaklık çıkışının olması ve markasının Logitech olmasıyla oldukça cazip bir ürün bana göre.İhtiyacı olan, veya yararlanmayı düşünebilecek arkadaşların olacağını varsayarak bu ilanı buraya açtım.Tavsiye benden, tercih sizden.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 21 Şubat 2008; 14:45:06 >

• Amfi mutlaka vardır.
    Kolonun birinin içinde bir amfi devresi mevcuttur.
    Zira hoparlör amfisiz yok denecek kadar az ses verir.
    Sen woofersız demek istedin sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: albati

Amfi mutlaka vardır.
    Kolonun birinin içinde bir amfi devresi mevcuttur.
    Zira hoparlör amfisiz yok denecek kadar az ses verir.
    Sen woofersız demek istedin sanırım.

Bu konuda bilgi sahibi değilim.Ancak haklısınızdır büyük ihtimalle.Ben sitedeki bilgiyi kopyaladım.Saygılar...
  • Kullanmadım ama adı sanı belli olmayan 1+1'ler yerine alınabilecek bir ürün.
    Fiyatı da uygun 13 YTL.
  • Bu modelin bir alt modelini kullandım. Pili bitmiş wolkmanden ses gelir gibi ses geliyordu. Bunda nasıl bilemem ama fiyat olarak onu Teknosa'dan 20 liraya almıştım.

Ancak bunun yerine yine aynı siteden Altec 1+1 almak çok daha mantıklı. 22 lira geçiyor ama tek seferde çekersen 20 lira oluyor. Hatta bir de woofer olsun dersen, bir üst modeli 35 liraya gelen oda iyi görünüyor. Malzeme kalitesi iyi geldi gözüme. Ben bile bir tane almayı düşündüm birden.

http://img.store.pchome.com.tw/~prod/M00826817/BX1121_FRONT-153247.jpg
  • Ben şu an evdeki bilgisayarımda hepsiburada.com'dan aldığım Creative SBS245 1 + 1 hoparlör kullanıyorum.(Evde 5+1 v.b.hoparlör kullanma imkanım yok.).Bana fazlasıyla yetiyor.Bu Logitechin cihazı ise hepsiburada.com'da daha pahalı satılıyor.Ayrıca Creative SBS245'de olmayan kulaklık girişine ve biraz daha fazla rms değerine sahip.Henüz test etmedim ama eğer ciddi bir hayalkırıklığı yaşamazsam fazlasıyla avantajlı bir alışveriş yapmış olacağımı düşünüyorum.
  • Kulaklık girişi güzel.
    Creative 4400 Inspire var bende, kulaklık takıp çıkarmak sorun oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ha
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya en dandik hoparlörlere bile kulaklık girişi koyuyolar da bu markalılara niye koymuyolar anlmaıyorum
  • anfi yok diyo iyi ses verirmi ?

bu nasıldır cızırtısız net ses verirmi 900 Watt gerçekmi alimmi ?

Olivetti RDS208A 1+1 900 Watt PMPO Hoparlör Siyah

7,98 YTL (KDV Dahil) » Havale

http://www.shobbo.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=7kq9g7mFlNE%3d&ProductID=AXI%2fzbInzl0%3d

- 1+1 speaker - Frekans Aralığı: 100Hz - 18Khz - Kontrol Güç Açma/Kapama - Ses - Bas - Uydu Hoparlörler 2.25" Tweeter (Manyetik olarak) - Bağlantı Girişi USB
    Model: 1+1
    Anfi: Yok
    Ses Ayarı: Var
    Kulaklık Çıkışı: Var
    Açma Kapama Düğmesi: Var
    Satış Garanti Süresi (ay): 24
    Ses Çıkış Gücü PMPO Watt: 900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 18 Şubat 2008; 22:52:44 >

• pmpo değerlerine bakmamak lazım hiçbir anlamı yok. önemli olan rms değeridir. ondan da önmelisi ses kalitesi
  • ses kalitesi açısından bu daha mı iyidir ? (magnetik korumalı) ciddi varmıdır ?

Snopy SN-86 800 Watt Gümüş Hoparlör

7,98 YTL (KDV Dahil) » Havale

Speaker ünitesi : 2
    Frekans aralığı : 60Hz-20kHz
    Gücü : AC 220V 50/60Hz
    Boyutları : 205Wx190Hx100D mm
    Ağırlığı : 0.5 kg
    Power Supply : AC220V 50Hz
    Duyarlılık : 200mV-1.2V
    T.H.D. : altında 0.5%
    Ses kontrolü : kulaklık jack girişi

http://www.shobbo.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=Y%2bslNWgWDWU%3d&ProductID=G4TuYOjjHXE%3d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 18 Şubat 2008; 23:11:53 >

• yokmu kullanan bana evde orta seviye çok temiz net ses lazım bunların hangisi tavsiye edilir ?
  • Snoopy falan hava civa.
    Premier bile daha iyi ses verir.
    Başlıktaki cihaz iyi işte hem de Logitech.
    Çok temiz net ses istiyorsan bütçeni 10 milyondan yukarı çıkarman lazım biraz.
  • SHOBBO'DAN KESİNLİKLE UZAK DURUN PARANIZI KAPTIRMAYIN!!!

Shobbo'dan uzak durmanızı öneriririm. Ben şu an için öyle bir hatadayım. Shobbo öncelikle fiyatları düşük bile olsa herkese çok fazla çektirmekte ürünü uzun bir zaman göndermediği gibi iptalinde de iptal isteniyor yazısıyla daha da süründürmektedir. Aynı şeyi yüzlerce kişiye de yapmaktadır. Aşağıdaki linkte şikayetvar'daki shobbo ile ilgili şikayetleri görebilirsiniz. Bunlar hep aynı şeyleri yapıyorlar. 3 defa mesaj yazmama ve cevap bekliyorum dememe rağmen herhangi bir cevap yazmadılar. En son bugün tekrar mesaj yazarak 24 saat içinde parayı kredi kartıma iade etmedikleri takdirde Beypazarı İlçe Tüketici Hakem Heyetine gideceğimi yazdım yine bir cevap çıkmadı. Yarın bir arkadaşla onlarla ilgili şikayet dilekçesini vereceğiz. O da benden habersiz benden birkeç gün sonra alışveriş yapmış ve hala tedarik sürecinde diyor. Bence kesinlikle bulaşmayın.

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=ara&s=1&c=1&no=&ara=shobbo&find_type=&sayfa=0

• ramazankkaya

vaybee !! Shobbo'dan uzak durmalım ozaman çok şikayet varmış bunlar hangi kargoyla çalışıyo sen kaç gündür alamadın ürünü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 18 Şubat 2008; 23:44:07 >
  • Belki size az gelir ama bir hafta önce oldu ama cevap bile yazmıyorlar sorularıma ve mesajlarıma. İnsanı bu deli ediyor. Niçin mesajlarıma cevap bile yazmaya tenezzül etmiyorsunuz dedim ona bile cevap yazmaya tenezzül etmediler. Şikayetlerde olduğu gibi telefonları da açmıyorlarmış ya da meşgul çalıyormuş. Şikayetlerde de gördüğünüz gibi 1,5 aydır parasını bile alamayanlar var.
  • haklısın çok sorun çıkmış hiç sevmem adamı hasta eder bunlar dürüst yerlerden alalım en iyisi ok

marka önemli değil en ucuz en temiz orta ses arıyorum (yüksek volüm istemiyoruz komşuları üzmemek için ) ne iyidir ?
  • bu dolandırıcıları niye savcılığa bedava dilekçe yazıp veremiyosunuz , bende olsa bikaç gün de çözülmüyosa dilekçemi yazar veririm savcıya , dilekçene banka extrenide ekle delillerinide ekle , internet bankadan da indirebilirsin gider bankadanda makbuz çıkartırsın ödediğini , masrafsızdır, avukata mahkemeye gerek yok , savcı bunlara kamu davası açar , milleti dolandırmakdan sitesini kapatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 19 Şubat 2008; 0:22:51 >
  • Sorun yaşayan arkadaşlar için üzüldüm.Bu siteyi savunmuyorum ama genel olarak iyimser düşünmeye çalışıyorum.Geçtiğimiz günlerde bu siteden 1 adet kingston 2gb sd kart aldım.Sorunsuz olarak bana ulaştı.sikayetvar.com'daki Son mesajlara dikkat ettiyseniz bir çoğuna sorunlarını halletme yönünde cevap yazmışlar.Orta halli bir firma olduğu için belki profesyonalite anlayışı olarak yetersiz kalıyor olabilirler.Belki sistemlerinde bir aksama meydana gelmiş olabilir.Yani bu siteyi sahtekarlıkla itham etmemeliyiz diye düşünüyorum.Bu arada sahtekarlıkla itham edenler var diye bir suçlamam da söz konusu değil.Yani tereddüt etmeniz normal ama bana göre dolandırıcı veya art niyetli değiller.Sadece sistemlerinde bir aksama mevcut olabilir.Tabii tercih sizin.Saygılar...

Bu arada ben bu iyimser yorumu yapıyorum ama inşaallah hoparlörümün gönderilmesi esnasında bir hayalkırıklığı yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 19 Şubat 2008; 0:24:37 >

• yegan

2 aydır sipariş alamayanlar varmış burda kötü niyet yok demek mümkünmü , ben hp 514 aldım elazığlı bir siteden sitedede yazmış şu tarihde ürün gelecektir diye ve ona uydular ertesinde kargoya verdiler istanbuldan aldım, bunun gibi olabilir başka türlü olamaz ürün nerde kaldı belki ürünleri halen gelmedimi buraya yazsınlar bizde bilelim .

ankaradan 3 ürün siparişi verdim bir siteye 1 ürün sorunlu çıktı ücretsiz kargosundna geri yolladım ertesi gün yenis ideğişip geldi ben istanbuldayım.

gene herevelazım dan ürün aldım bozuk çıktı geri yolladım kargosundan ücretsiz ve param 3 sonra iade edildi karta , en fazla 1 hafta diyordu

benim yaşadıklarım bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 19 Şubat 2008; 0:31:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.