Şimdi Ara

uygulamayi kapatmaya zorla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar android isletim sistemli bir telefonu ilk defa kullaniyorumda bazi oyunlarda ekran donuyor ve kapatmaya zorla uygulamasi cikiyor bu sizdede oluyormu yani normalmi yoksa yazilimsal veya donanimsal bir sıkıntimi var bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: grossien

Merhaba arkadaslar android isletim sistemli bir telefonu ilk defa kullaniyorumda bazi oyunlarda ekran donuyor ve kapatmaya zorla uygulamasi cikiyor bu sizdede oluyormu yani normalmi yoksa yazilimsal veya donanimsal bir sıkıntimi var bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim

iyi günler bakiyorumda kimse cevap vermemis,ben yanıtlıyım,
    Öncelikle bu tür hatalar telefonun fziksel donanimindan kaynaklaniyor.
    Fakat senin prblemin bu dgil,telefonum yuklemis oldugu uygulamayi kaldiramadogi icin,bu tur hatalar vermesi normalsir,

Bunun haricinde alinan bu tur hatalar ise genellikle yuklenen uygulamanin var olan sistem dosyalarindak hatalardandir...

Buna ornek verick olursak;internetten bir .apk dosyasi indirdin,telefona kurdun senden sd dosyasini istedi, sen de o dosyayi indirirken ufak bir hata oldu ve dosyada bozukluk oldu,dosyayi bu sekilde gerektigi yere atip o uygulumayi calistirabiliyorsan(donmadan)bu telefonun o uygulamayi kaldirdigini gosterir,fakat merak etme birkac gun sonra ondada kapanmaya zorla hatasi alirsimn!merak etme bu androidin hastaligi,bizde yasiyoruz bu sorunlari...

Umarim yardimci olabilmisimdir,kolay gelsin iyi aksamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.