Şimdi Ara

Uygulamaları Tek Dokunusta Kapayan Tweak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar BİLDİRİM MERKEZİNE killbackground tarzı uygulamaları tek dokunusta kapayan bir tweak arıyorum..battery doctor proyu denedim ama acıkcası cihazı yavaslattı.Boyle bir tweak cydiada var mı?

• up up up
  • Hayrına up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CCToggles ve MultitaskingGestures yükleyip Control Center'ı Bildirim Merkezine taşıyabilirsin, sonra CCToggles'tan QuickLaunch kısmına KillAllApps'i koyup tek dokunuşta yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

CCToggles ve MultitaskingGestures yükleyip Control Center'ı Bildirim Merkezine taşıyabilirsin, sonra CCToggles'tan QuickLaunch kısmına KillAllApps'i koyup tek dokunuşta yapabilirsin.

hocam nasıl olacak o iş ya? kaç tane uygulama yuklemek gerekıyor :)) ios 6, 6.1.3 bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formen53 -- 18 Nisan 2014; 20:57:18 >
  • formen53 kullanıcısına yanıt
    weekillapp tek tweak ile notification center a geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary! -- 18 Nisan 2014; 21:45:04 >
  • formen53 kullanıcısına yanıt
    şimdi arşivden baktım ios 6 için pro deb dosyası da var istersen weekillbackgroundpro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • battery doctor pro nun ayarlarından tuşları kitleyince uygulamaları kapamayı ayarlarsan güzel oluyor müzigi vs beyaz listeye alırsan onlar kapanmaz , kullanışlı baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcholicha

battery doctor pro nun ayarlarından tuşları kitleyince uygulamaları kapamayı ayarlarsan güzel oluyor müzigi vs beyaz listeye alırsan onlar kapanmaz , kullanışlı baya

hocam battery doctor pro cok guzel ama yavaslatıyor cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendary!

şimdi arşivden baktım ios 6 için pro deb dosyası da var istersen weekillbackgroundpro

hocam çok teşekkur ederim aradıgım tweak'ı buldum cidden harika
  • quote:

Orijinalden alinti: formen53

quote:

Orijinalden alinti: Legendary!

simdi arsivden baktim ios 6 için pro deb dosyasi da var istersen weekillbackgroundpro

hocam çok tesekkur ederim aradigim tweak'i buldum cidden harika

rica ederim ben onu kullanirken yazi yerine apple emojisi koyuyordum cok orjinal duruyordu tavisye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary! -- 19 Nisan 2014; 17:38:14 >
  • hocam bende orjinalli?e cok onem veryyorum biz nereden koyaca?yz bu apple emolojisini? tavsiye ettygynyz yazy tipi var my?Bide Tap To Close Apps yazysynyn yerine ne yazmamy tavsiye edersiniz daha orjinal durmasy açysyndan :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.