Şimdi Ara

UYGULAMA YÜKLEME PROBLEMİ (Problem Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar crysis demoyu yüklerken bu hatayı alıyorum napabilirim Daha önceden google earth(internetten indirdim) ve pes2008'in demosunu da yüklerken(full versiyonunda olmadı aynısı) buna benzer bir hata almıştım bu neyden olur başka bilgisayara yükleniyor sadece benim bilgisayarda böyle bir hata veriyo

burada retry dediğim zaman 2dakika sonra tekrar aynı hatayı veriyo. abort dediğim zaman yüklemeyi iptal ediyo, ignore dediğim zaman da şu çıkıyor:

Burda da retry veya ignore'ye bastığımda devamlı bu hatayı çıkarıyor abort deyince de doğal olarak çıkıyor yardım arkadaşlar lütfen

Edit: Problem çözülmüştür arkadaşlar teşekkürler
    quote:

Arkadaşlar sanırım problem çözüldü en azından crysis'i yükledim
    Bilgisayarımda 2x512mb dual ram vardı. Ramlerin bir tanesini taktım diğerini takmadım yine aynı hatayı verdi, bu sefer takdığım rami söktüm ve takmadığım rami taktım ve gayet güzel bir şekilde yüklendi. Bu da demek oluyor ki ramlerin bir tanesi arızalı. Tüm yardımlar için teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harimole -- 4 Kasım 2007; 13:20:54 >

• bilgisayarın gerekli dosyayı okuyamıyor 1. sinde , bu cdrom dan da kaynaklanabilir.
  • Ama internetten indirdiğim herhangi bir dosyada bile bunu yapıyor ve problem büyüdü kendi kendine. Şİmdi çoğu uygulamayı yüklerken yapıyo
  • Yokmu bilen
  • Çözümün ingilizcesi.

1. Click Start, and then click Run.
    2. In the Open box, type msconfig, and then click OK.
    3. On the BOOT.INI tab, click Advanced Options.
    4. In the BOOT.INI Advanced Options dialog box, select the /MAXMEM= check box, and then change the setting to 256 (or lower if your computer has less RAM).
    5. Click OK to close the BOOT.INI Advanced Options dialog box.
    6. In the System Configuration Utility dialog box, click Apply.
    7. Click OK to close the System Configuration Utility dialog box.
    8. Click Restart to the following message:
    You must restart your computer for some of the changes made by System Configuration to take effect.
    9. After you restart your computer, install Office as a Complete Install.
    10. After you install Microsoft Office, follow steps 1 through 8 to clear the /MAXMEM= check box.

uzun olduğu için türkçeleştirmeyle uğraşamadım umarım biraz olsun ingilazca biliyorsun.

• dosya okuma hatası gibi gözüküyor windows installer bozulmuşta olabilir sistem geri yüklemeyi kullanıp tekrar dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xXx_xXx şimdi deniyorum bakalım faydası olacak mı
    madmax50 valla yeni format attım ama formattan önce de vardı şimdi de var yani windows installerle alakası yok sanırım
  • xXx_xXx dostum sağol ama malesef yine aynısı
    Bu arada arkadaşlar birşey farkettim her zaman aynı dosyada vermiyor hatayı, problemlerin %80'inde farklı dosyalarda hata veriyo ama aynı hata.
    Crysis demo'da bu sefer parttan çıkarırken hata verdi ve çıkarttırmadı parttan dosyayı, ve de yükleme ekranına bile gelmedi, yani hata büyüdü mü ne?

MS office 2007 yüklerken yine hata;
    Buda yoksay dediğimde çıktı, ama bunda yoksay dediğimde devamlı bunu gösteriyor(yani baştaki hatayla bayağı bi benzer)

Burda da yedek aldığım dosyalardan problem; simgesi aynı olanlar açılmıyor sadece dos ekranı çıkıyor o kadar(formattan önce sağlamdı yani yedek almadan önce) ve de sağ altta adobe reader'i yüklerken hata(internetten indirdim) yani buradaki dosyaların %60'ı da çalışmıyor

• Bu benim başıma da birçok kez geldi. Sorun dosyanın hatalı inmesi veya kopyalanması yüzünden oluşuyor.
    Arkadaşımın pc sinden aldığım dosya aynı hatayı vermişti. Daha sonra aynı dosyayı bir kez daha kopyalayıp eve geldiğimde
    bu sefer yüklendi. İnternetten indirdiğim bazı dosyalarda da veri kaybı olabiliyor. Senin sorunun da büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor.
    2. bir ihtimal ise, sorunun windows installer'dan olabileceği. Msiexec'in yeni versiyonlarını veya güncellemelerini kurup tekrar deneyebilirsin.
    Edit : Birçok programda bu hatayı alman nedeniyle 2. ihtimal daha ağır basıyor. Msiexec servisini kaldırıp tekrar güncel versiyon kurabilirsin.
    Eğer kaldırdıktan sonra kuramazsan komut satırına msiexec /regserver yazarak hizmeti geri yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 3 Kasım 2007; 21:04:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umutcan

Bu benim başıma da birçok kez geldi. Sorun dosyanın hatalı inmesi veya kopyalanması yüzünden oluşuyor.
    Arkadaşımın pc sinden aldığım dosya aynı hatayı vermişti. Daha sonra aynı dosyayı bir kez daha kopyalayıp eve geldiğimde
    bu sefer yüklendi. İnternetten indirdiğim bazı dosyalarda da veri kaybı olabiliyor. Senin sorunun da büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor.
    2. bir ihtimal ise, sorunun windows installer'dan olabileceği. Msiexec'in yeni versiyonlarını veya güncellemelerini kurup tekrar deneyebilirsin.
    Edit : Birçok programda bu hatayı alman nedeniyle 2. ihtimal in ağır basıyor. Msiexec servisini kaldırıp tekrar güncel versiyon kurabilirsin.
    Eğer kaldırdıktan sonra kuramazsan komut satırına msiexec /regserver yazarak hizmeti geri yükleyebilirsin.

Ama ilginç olan aynı dvd kopyası veya cd kopyası 3-4 kişinin bilgisayarına yüklenirken hiç problem çıkarmaması. Sadece benim bilgisayarımda oluyor bu. Ayrıca eskiden çalışanlar şimdi çalışmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

quote:

Bu benim başıma da birçok kez geldi. Sorun dosyanın hatalı inmesi veya kopyalanması yüzünden oluşuyor.
    Edit : Birçok programda bu hatayı alman nedeniyle 2. ihtimal in ağır basıyor. Msiexec servisini kaldırıp tekrar güncel versiyon kurabilirsin.

Ama ilginç olan aynı dvd kopyası veya cd kopyası 3-4 kişinin bilgisayarına yüklenirken hiç problem çıkarmaması. Sadece benim bilgisayarımda oluyor bu. Ayrıca eskiden çalışanlar şimdi çalışmıyor.

Resimleri tekrar inceledim, winrar extractor de bile bozuk dosya hatası almışsın. Hard-diskinde fiziksel bir arıza nedeniyle veri kaybı
    sorunu yaşanıyor olabilir. Elinde düzgün çalışan bir external harddisk veya usb flash bellek var ise, başka bir pc den indirdiğin veya
    kopyaladığın dosyayı bu sürücülere kopyalayıp daha sonra evde kendi bilgisayarında bu sürücü üzerinden çalıştırıp denemeni öneriyorum.
    Eğer sürekli hata veren dosyalar bu sefer düzgün bir şekilde yüklenirse, sorun hard-diskinin veri kaybı yaratmasıdır.

• quote:

quote:

quote:

Resimleri tekrar inceledim, winrar extractor de bile bozuk dosya hatası almışsın. Hard-diskinde fiziksel bir arıza nedeniyle veri kaybı
    sorunu yaşanıyor olabilir. Elinde düzgün çalışan bir external harddisk veya usb flash bellek var ise, başka bir pc den indirdiğin veya
    kopyaladığın dosyayı bu sürücülere kopyalayıp daha sonra evde kendi bilgisayarında bu sürücü üzerinden çalıştırıp denemeni öneriyorum.
    Eğer sürekli hata veren dosyalar bu sefer düzgün bir şekilde yüklenirse, sorun hard-diskinin veri kaybı yaratmasıdır.

Bunu deneyeceğim sağol dostum.

• Ayrıca hdd'im de 160gb olmasına rağmen harddiski bölerken 130gb kullanabiliyorum. Ama anakartın recovery özelliğinden harddiskten yediğini biliyorum ama bu kadar yer kullanırmı ki?
  • CABİNLERDE HATA VERİYOR SEN CD SAGLAM BAŞKA BİLGİSYARDA ÇALIŞIYO DİYOSAN SAGLAM VEDE KALİTELİ BİR DVD-RW AL
  • Arkdaşlar ofis 2007'nin cdsinin içindeki tüm veriyi flash belleğe attım ve flash bellekten yüklendi Şimdi hdd'de sorun olsa flash bellekle de yüklenmemesi lazım değilmi? veya cdromda problem olsa neden kopyaladı tüm veriyi ya da neden devamlı farklı dosyalarda hata veriyor. offf
  • quote:

Arkdaşlar ofis 2007'nin cdsinin içindeki tüm veriyi flash belleğe attım ve flash bellekten yüklendi Şimdi hdd'de sorun olsa flash bellekle de yüklenmemesi lazım değilmi? veya cdromda problem olsa neden kopyaladı tüm veriyi ya da neden devamlı farklı dosyalarda hata veriyor. offf

HDD ÇOK ISINIYOR RAMLER ŞİŞİYOR VEYA HDDDENDE BAD OLABİLİR

• quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Arkdaşlar ofis 2007'nin cdsinin içindeki tüm veriyi flash belleğe attım ve flash bellekten yüklendi Şimdi hdd'de sorun olsa flash bellekle de yüklenmemesi lazım değilmi? veya cdromda problem olsa neden kopyaladı tüm veriyi ya da neden devamlı farklı dosyalarda hata veriyor. offf

HDD ÇOK ISINIYOR RAMLER ŞİŞİYOR VEYA HDDDENDE BAD OLABİLİR

Bad sectoru bilmiyorum ama hdd'nin sıcaklığı;
    min. 16
    ortalama. 20
    max. 30

• Arkadaşlar sanırım problem çözüldü en azından crysis'i yükledim
    Bilgisayarımda 2x512mb dual ram vardı. Ramlerin bir tanesini taktım diğerini takmadım yine aynı hatayı verdi, bu sefer takdığım rami söktüm ve takmadığım rami taktım ve gayet güzel bir şekilde yüklendi. Bu da demek oluyor ki ramlerin bir tanesi arızalı. Tüm yardımlar için teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.