Şimdi Ara

Uygulama Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Şimdi aklıma geldi yeni keşfettiğim belki çoğunuzun bildiği ama bilmeyenlerinde bilgilenmesini istediğim bir uygulama göstermek istedim..

Bildiğiniz gibi ücreti düşen free olan uygulamaları öğrenmek için appstoreda bir sürü program var.Appshoper appZapppush vs.

Ben bu iki programıda kullanıyorum devamlı olarak push şeklinde appzappush gönderiyor.Gayette kullanışlı ancak(Appzappush) ücretli bir program.

Ancak görsellik olarak benim daha çok hoşuma giden herşeyin derli toplu olduğu ve push ileti gönderip free olan bir uygulama

App Deals

http://itunes.apple.com/us/app/app-deals-daily-free-apps/id418295945?mt=8

Uygulama Tanıtımı
     Uygulama Tanıtımı

Programda kendi zevkinize göre oyun,iş,eğlence,navigasyon gibi seçenekleri kendimize göre seçiyoruz ve uygulama ekranında oyunlar ayrı
    eğlence ayrı bölümlerde toplu ve düzenli geliyor.Ve aynı iphone ana ekrandaki gibi sağa sola kaydırarak günün ücretsiz uygulamalarına bakabiliyoruz.
    Üst tarafta en çok indirilenler fiyatı düşenler ve free olanlar olmak üzere üç bölüm var.

Bence çok kullanışlı ve us store yüksek indirme derecesine sahip tavsiyemdir.Ve en önemlisi BEDAVA

EK OLARAK KONUDA BENİM GİBİ İNCELEME YAPMAK İSTEYEN OLURSA BENCE ÇOK FAYDALI BİR TOPİK OLUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 17 Kasım 2011; 0:42:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.