Şimdi Ara

Iphone X arama kaydinda, rehberdeki kisiler isimleri ile gozukmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Yurtdisindan yeni geldim. Turkiye ye gelince, bulundugum ulkedeki sim karti cikartip turkcell kartimi taktim. Sonrasinda arayan kisilerin bazilarinda isim olmadigini farkettim, bu kisiler rehberde kayitli olan kisiler. Arama kaydina baktigimda da bu kisilerin sadece numaralari gozukuyor.

    İsin ilginc tarafi, farkettim ki daha onceden +90 ile baslayarak kaydettigim bazi kisilerin telefon numaralari normal 10 haneli numaralara donmus. Yani daha onceden +90 535 123 45 67 diye kaydettigim numara 0535 123 45 67 olarak degismis.

    Bu sekilde degisen numaralarin aramalari rehberde gozukmuyor. Telefonda hic bir degisiklik, hic bir guncelleme, hic bir ayar degisikligi yapmadim. Sadece, bulundugum ulkenin sim kartini cikartip kendi sim kartimi taktim. 12.1 surum yuklu.

    Tahmini ya da tavsiyesi olan varsa duymak isterim.







  • Ayarlarda kendi telefon numaranızın yazdığı bir bölüm var oraya gidip kontrol edin telefon numaranız yoksa numaranızı yazın rehber o zaman görünüyor. Bende bu şekilde düzeldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondemand -- 22 Aralık 2018; 0:24:32 >
  • Numara yaziyor. Dedigim gibi hic bir ayar degistirmedim.
  • Hocam icloud.com a bilgisayardan kimliğinle giriş yap, kişiler bölümünde sol altta ayar düğmesi var. Oraya bastığında türkiye ve +90 seçebileceğin bir bölüm var. Orayı düzelt (yurtdışına gidip farklı simkart takınca o bölüm değişir) ve sonrasında sorunun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.