Şimdi Ara

uygulama içi satın alımlar bedava olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şimdi bugün iş arkadaşımdan birşey gördüm ondada 5s var bendede onunki jailbreakli benimki normal şimdi belki bilirsiniz dreamleauge diye bir futbol oyunu var arkadaşla multi oynıyoruz vs atıyoruz sürekli ama bugün bi kadro dizmiş dünyanın en pahalı kadrosu bide baktım kaçbin altını var dedim nasıl yaptın felan jailbreak sayesinde dedi oda tam bilmiyormuş yiğeni yapmış şimdi asıl sorum böyle bişey nasıl oluyor eğer oluyorsada asıl merak etttiğim clashofclans da işe yarıyormu ?

telefonum 7.0.6 sürümünde jailbreak yapabilirim galiba bu şekilde arkadaşın yaptığı gibi uygulama içi alımları bedava yapıp clashofclans oynıyabilirmiyim ? yada diğer oyunları bedavaya :)

biraz uzun oldu cevaplıyanlara teşekkür ederim .

• Online uygulamalarda (CoC gibi) ise yaramaz. Digerlerinde de bir kesinlik soz konusu degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iAp free diye hatirliyorum aradiginiz tweak jb lazim tabi

• Localıap vb bir sürü app var ancak clash of clans ve online oyunların çoğunda işe yaramaz. Ama sırf uygulama içi satın alım için jailbreak yapmayın zaten bunu jailbreak yapmadan kısmen yapabilirsiniz. İnternette hileli dosya paylaşan bir çok site var ifunbox yardımıyla bilgisayardan atarsınız sizinde mükemmle kadronuz olur :)

• Clash of Clans gibi online oyunlarda jb olsun ya da olmasın bu şekilde bir hile yapmak gerçekten çok zor. Yapabildiklerinde de online olduğu için hesabını banlıyorlar zaten. Online olmayan hemen hemen her oyuna jb ile hile yapabiliyorsun. Lakin iOS 7'de biraz daha zor; iOS 6'da ise çok daha kolay yapabiliyorsun. Jb olmadan da oyunların %65-70 civarına hile yapabiliyorsun. Hile konuları ve yorumları bu sitede yasak. Fakat google babada biraz aratırsan bulursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim telefonumu jailbreak yaptım bu uygulama içi satın alımı halletim coc da işe yaramadı :(( ama dream league da 200 tl değerinde altın aldım :))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterious20

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim telefonumu jailbreak yaptım bu uygulama içi satın alımı halletim coc da işe yaramadı :(( ama dream league da 200 tl değerinde altın aldım :))))))

Onların hepsi yalan ay sonunda faturaya yansıyor.

şaka şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenAllahım -- 8 Mayıs 2014; 23:29:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.