Şimdi Ara

Uygulama gizlemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Telefonumdaki oyunları menüde gizlemek istiyorum.Bir kaç uygulamaya baktım.Root istiyor genelde.Bunu yapmanın başka bir yolu var mıdır ?

• Nova launcher'da mevcut uygulama gizleme.
  • şifrelemek istersen smart lock var free sürümü mevcut ama gözükmesin diyorsan o konuda bilgim yok ancak bi klasör yapıp uygulamaların arasına dagıtırsın ya da simgesini değiştirirsin,ismini değiştirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

şifrelemek istersen smart lock var free sürümü mevcut ama gözükmesin diyorsan o konuda bilgim yok ancak bi klasör yapıp uygulamaların arasına dagıtırsın ya da simgesini değiştirirsin,ismini değiştirirsin

Klasörün simgesi nasıl değiştiriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

Nova launcher'da mevcut uygulama gizleme.

Peki launcher nasıl önerir misiniz?Yavaşlama hisseder miyim?
  • Launcher iyi de telefonun nedir?Bir de premium sürümünde var uygulama gizleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderx06 -- 19 Ekim 2013; 20:32:24 >
  • tsf shell de kasma vs. de olmaz simgesini de değiştirebilirsin ekrana ekleyip uzun basınca seçeneklerde görürsün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışan Programı Gizlemek
    18 yıl önce açıldı
    Android'de dosyaları korumak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

Launcher iyi de telefonun nedir?Bir de premium sürümünde var uygulama gizleme.

GM Discovery Kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-735401D02 -- 19 Ekim 2013; 20:39:35 >
  • quote:

tsf shell de kasma vs. de olmaz simgesini de değiştirebilirsin ekrana ekleyip uzun basınca seçeneklerde görürsün

Hocam aslında launcher yüklemek istemiyorum.Bunun başka bir yolu yok mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WMTC

quote:

tsf shell de kasma vs. de olmaz simgesini de değiştirebilirsin ekrana ekleyip uzun basınca seçeneklerde görürsün

başka yolu olduğunu sanmıyorum varsa da ben bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

Peki teşekkürler.

• Launcher yuklemenizi tavsiye ederim. Belki daha fazla performans dahi elde edebilirsiniz. Go launcher deneyin mesela.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki teşekkürler.

önemli değil birde üstteki arkadaş go launcher demiş ancak o kasmalar yapabiliyor nova,apex veya tsf shell iyidir yağ gibi kayar ve ekstra özellikler kazandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 19 Ekim 2013; 21:01:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musabatas

Launcher yuklemenizi tavsiye ederim. Belki daha fazla performans dahi elde edebilirsiniz. Go launcher deneyin mesela.

Kesinlikle daha iyi performans veriyor bence de. Telefonun stok yazilimlari iyi optimize edilmemis bence. Ben de Nova'yi onerecegim.

• FearMaster kullanıcısına yanıt
    Nova hizli ve stabil ama guzel ozellikler ucretli olunca sinir bozucu olabiliyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkürler arkadaşlar.Nova Launcher yükledim.Telefonun kendisinden daha akıcı çalışıyor.
  • musabatas kullanıcısına yanıt
    Gulu seven dikenine katlanir hocam.

• FearMaster kullanıcısına yanıt
    Nefsimizi oksayip korsana itiyor bizi :):)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cluncher adında bir luncher kullanıyorum. Nasıl yaptığımı bilmeden ses kaydedicisini sakladım. Bir daha da bulamadım. Ne yapmalıyım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.