Şimdi Ara

Üyenin beğenilen mesajını güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.


    Kısaca şöyle özetleyeyim.


    Üye "armut" yazmış ve 500 beğeni almış diyelim.


    Akabindeki süreçte bir bakıyorum üye mesajını "mandalina" olarak güncellemiş.


    Beğenenlere bu durumda bir bildirim gitmesi gerekmiyor mu? Yani orada bahsettiği bir düşüncesinden ötürü ben o mesajı beğeniyorum akabinde ise o mesajı değiştirip başka bir şey yazıyor. Sonraki yazdığını beğenmedim belki ama ben artık o mesajı beğenmiş oldum ve kontrol etmediğim sürece haberim olmuyor.


    Bu durumla ilgili neler yapılabilir? Teşekkürler


    Not: Aynı durum konu başlığını ve içeriğini değiştirenlerde var. Bizden bahsetmemişlerse bildirim vs gelmiyor. Konu "armut" konusu misalen yazıyorum oraya bir yorum. Ertesi gün bakıyorum başlık ve içerik değişmiş "mandalina" olmuş. Bu durumda benim yorum "karpuz" gibi kalmış öyle alakasız bir şekilde.




  • Konu günceldir

  • Önerinizi notlarımın arasına aldım, ileteceğim.

  • 500 kişiye bildirim gitse, kaçı dur şu mesajı güncelleyim veya beğeniyi geri çekeyim diye uğraşır ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones S kullanıcısına yanıt

    Sayın hocam, başıma gelmese böyle bir konu açmam tahmin edersin. Bir üye konu açmış ve başlığında armut yazıyor içerikte de armut yazıyor. Ben de beğenmiştim. Daha sonra konuyu komple değişirmiş, elma yapmış. Ben o konuyu armut ile alakalı olduğu için beğenmiştim elma ile ilgili olduğu için değil. Eğer üye bizden bahsetmemişse mesaj içerisinde, bize bir bildirim gelmiyor mesajı güncellediğinde bildiğin gibi. Bu durum seni de rahatsız eder diye düşünüyorum. Konuyu elma armut diye örneklendirdim zira siyasi,ekonomik,futbol vs şu bu şeylere girmek istemiyorum. Anladın ne demek istediğimi diye düşünüyorum hocam. Bu durum beni rahatsız ediyor yani eğer bildirim olayı zor ise üye mesajı güncellediğinde (nispeten güncelleme değil komple güncellediğinde) beğeni sayıları sıfırlansın örneğin.


    Hocam çok tehlikeli durumlar görmemiş olsam zaten böyle bir konu açmam tahmin edileceği üzere. Saygılarımla


    Hocam bak aklıma ne geldi. Misal diyelim sen bir tweet i rt yaptın. Atıyorum tweet güncelleme yapıldı (örnek veriyorum) ve o yaptığın rt aslında senin beğenmediğin, desteklemediğin bir şeye dönüştü. Belki de insanlar sana bu bunu nasıl beğenmiş diyecek veya belki de senin değer yargılarınla örtüşmeyen bir şeye dönüşmüştür.


    Şu an forumda beğenenler gözükmüyor bu gizli ama ilerde açılmayacağı anlamına da gelmiyor. Yani bilmiyorum derdimi daha farklı şekillerde nasıl izah edebilirim bilmiyorum hocam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Kasım 2023; 14:31:44 >




  • Ben senin dediğini anladım. Bunu biz yıllar öncede düşündük. Sistem olarak böyle bir şeyin tasarlanması extra yük demek. Milyon konu var. Her biri böyle yapmaya kalksa sistem onbinlerce bildirim atmak zorunda kalır.


    Diyelim ki adam içinden harf düzeltmesi yaptı veya ekleme yaptı. Sen diyorsun ki böyle bir şey yaparlarsa sistem sıfırlasın her şeyi. Bu sefer kurunun yanında yaşta yanar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones S kullanıcısına yanıt

    Hocam bahsettiğiniz durum için şundan bahsettim üstteki mesajımda. Ben komple yapılan değişikliklerden söz ediyorum mesela başlık + konu içeriği gibi düşünebilirsiniz.


    Alıntı

    metni:
    yani eğer bildirim olayı zor ise üye mesajı güncellediğinde (nispeten güncelleme değil komple güncellediğinde) beğeni sayıları sıfırlansın örneğin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Kasım 2023; 22:10:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.