Şimdi Ara

üyelerime nasıl onay maili yollatabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vbulletin kullanıyorum ama istediğim şey çok farklı.
    harici bi sayfam var ve orda bi yazı okumaları için email girmelerini istiyorum.girdikleri emaili ise onaylamaları için sistemin kişiye onay maili göndermesini istiyorum.yada bana bi şekilde bu kişi onay mailini okudu gibi bi haber gelse yeter elle manuel yaparım ve kişinin okumasına izin vercek atamayıda yaparım.

tek isteğim onay maili nasıl yapılır harici sayfamdaki bişey için ?

örneğin bu yazıma cevap vermeniz için emailiniz yazmanızı ve emailinize gelen maili onaylamanızı istiyorum.

tüm tasarım hazır.

• yarım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

umarım işinize yarar

http://www.e-gorselegitim.com/Aspnet_uyelik_Onay_Maili_Gonderme_smtp_ayarlari_Video_280

hocam aprdon php idi ya sanırım yanlıs yere yazdım
  • Kullanıcı eposta yazdığında veritabanına bir unique bir değer atayın. Giden mailin içeriğinde onay sayfasına ?key=kod ekleyin. Bu sayfaya girildiğinde ise mail ile ?key uyuşuyo mu kontrol edin. Uyuşuyosa onay sütununu 1 yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

umarım işinize yarar

http://www.e-gorselegitim.com/Aspnet_uyelik_Onay_Maili_Gonderme_smtp_ayarlari_Video_280

hocam aprdon php idi ya sanırım yanlıs yere yazdım

sorun değil

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Kullanıcı eposta yazdığında veritabanına bir unique bir değer atayın. Giden mailin içeriğinde onay sayfasına ?key=kod ekleyin. Bu sayfaya girildiğinde ise mail ile ?key uyuşuyo mu kontrol edin. Uyuşuyosa onay sütununu 1 yapın.

işte tüm bunları ayrıntılı anlatan bi kaynak lazım söyledikerinizi milyarda birini anlamadım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • virtualdjcubase V kullanıcısına yanıt
    PHP'ye biraz hakimseniz Google'a "php ile mail aktovasyon' yazarsanız çıkacaktır hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

PHP'ye biraz hakimseniz Google'a "php ile mail aktovasyon' yazarsanız çıkacaktır hocam.

malesef googlede bulamadım ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.