Şimdi Ara

uyelere subdomain ve e-mail hesabı dagıtabilcegim sekilde hizmet verebilecek host arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar uyelere subdomain ve e-mail hesabı dagıtabilecegim sekilde hizmet verebilecek host arıyorum

email:

10 MB kotaya sahip, POP3 destekli, kullaniciadi@benimsiteadim.com seklinde şeklinde E-posta hesabı

ve

subdomain:

10 MB olabilir web alanına sahip, ASP,PHP ve MYSQL destekli kullaniciadi.benimsiteadim.com subdomaini hizmeti verebilecegim host arıyorum.
    bu konuda yardımcı olabilecekler yazarsa sevinirim.

emailde ve subdomainde benim domainim kullanılacak....

• Bu subdomain dagitacağın sayısı bellimi yoksa her isteyenemi ?
  • Anladığım kadarıyla üyeler tarafından yönetilen işlemlerle mail ve subdomain dağıtmak istiyorsunuz.
    Bunlarla hostun pek bir ilgisi yok esasında.
    Bahsettiğiniz hizmetleri script kurarak verebilirsiniz.
    Scriptlerin adlarını bende hatırlamıyorum fakat varlığından %100 eminim.

Eğer manuel olarak hizmet sağlıyacak olursan ki daha sağlıklı olur
    yardımcı olabiliriz.
    Fakat ASP , PHP diye özellikle belirtmişsin sanırım bu şekilde verim alman imkansızdır.
    Windows serverda php verimli çalışmaz bu sebepden dolayı platformu bu şekilde pek verimli kullanamayacağından PHP veya ASP olarak aramanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massacre -- 21 Ağustos 2006; 17:54:33 >
  • e-mail gibi her uye olan kullanıcıya ait olacak sekilde
  • bu mail işleri gerçekten pahalıdır bence iyi araştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

Anladığım kadarıyla üyeler tarafından yönetilen işlemlerle mail ve subdomain dağıtmak istiyorsunuz.
    Bunlarla hostun pek bir ilgisi yok esasında.
    Bahsettiğiniz hizmetleri script kurarak verebilirsiniz.
    Scriptlerin adlarını bende hatırlamıyorum fakat varlığından %100 eminim.

Eğer manuel olarak hizmet sağlıyacak olursan ki daha sağlıklı olur
    yardımcı olabiliriz.
    Fakat ASP , PHP diye özellikle belirtmişsin sanırım bu şekilde verim alman imkansızdır.
    Windows serverda php verimli çalışmaz bu sebepden dolayı platformu bu şekilde pek verimli kullanamayacağından PHP veya ASP olarak aramanı tavsiye ederim

bircok yabancı sitede bu hizmet veriliyor bilirsiniz hostla ilgili değil script olarak kuruluyor ancak bunu tam olarak bende bilmiyorum script ismini...subdomaine gelince asp yada php üye buna gore tercikh yaparak uye olacak yani o platformda subdomainini işletecek işte bu konuda yardımcı olabilecek olan arkadaslar varsa goruselim

bedava dns hzimeti veren sitelerde bunun kurulumu yapılyor bildiğim kadarıyla

http://www.editdns.net
    http://www.dnspark.com/
    http://www.thefreecountry.com/webmaster/freedns.shtml
    gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosverbe -- 21 Ağustos 2006; 18:08:31 >

• Benimde aklımda sadece subdomain fikri varda. Script yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu konularla ilgili bi scripti ben çok uzun bisüre aradım ama bulamadım. sanırım clubbir.com gibi bir site tam aradığımız hizmeti veren bir scripte sahip ama adama ulaşmak imkansız.

bulursanız haberim olursa çok sevinirim
  • gawab, googledomain veya Live! Domain servisi ni kullanman lazım email için
  • sub domain için?
  • Tavsiye etmem paralı yap, parayı veren düdüğü çalsın,
  • arkadasım anladıgım kadarıyla senin istedigin kayyo gibi birşey bunlarla ugrasılmaz boşver ya manuel dagıt forumlarda tanıtım yap en iyisi manuel dagıt
  • Subdomain için iRedirector - Subdomain Redirection önerebilirim.
    Fiyatı 60$
    http://www.scripts24.com/iredirector/subdomain/index.php
  • tesekkurler arkadaslar guzel fikirler cıkıyor NetX iRedirector calısması guzele benziyor biraz daha inceledikten sonra karar verecegim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.