Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.806
Cevap
97
Favori
316.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: turushanovgu

iyi günlerde kullanın,

sizin de bendeki gibi en önemli sıkıtı ekran boyutu, ortama biraz küçük geldi gibi

hocam bu 40" ler kullandıkça çekiyor :) buyuk ekran tv bakarken bir anda astramastranın da empoze etmesiyle perdeye yöneldim. muhtemelen tv üstüne perde atıp eşim dizi izlerken TV, onun haricinde film maç seyrederken perde açık olacak.

@albati
    ikeanın 100tl lik sehpası ile bu kadar oluyor hocam :) dedğiniz şeye bende takıgım, şu uniteyi tasarladık, bunu yaptırırsam hem dağınıklık hem de söylediğiniz kule görüntsü toparlanacak

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

@astramastra teşekkürler. sehpa ile derlenir toparlanır inşallah :) sizden çok fikir aldım almaya da devam ediyorum bunun icin de ayrıca tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indigo_blue -- 13 Eylül 2013; 10:15:23 >

• indigo_blue kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sehpa çok şık duruyor , sistem de gayet başarılı
  • tesekkurler ersin, optimizasyonları bitireyim dinlemeye de beklerim :)

Serdarın topic de diger renkleri de ekledim sana da fikir verebilir. Renkleri taverpandan aldım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indigo_blue -- 13 Eylül 2013; 10:48:49 >

Orijinalden alıntı: indigo_blue

quote:

iyi günlerde kullanın,

sizin de bendeki gibi en önemli sıkıtı ekran boyutu, ortama biraz küçük geldi gibi

hocam bu 40" ler kullandıkça çekiyor :) buyuk ekran tv bakarken bir anda astramastranın da empoze etmesiyle perdeye yöneldim. muhtemelen tv üstüne perde atıp eşim dizi izlerken TV, onun haricinde film maç seyrederken perde açık olacak.

@albati
    ikeanın 100tl lik sehpası ile bu kadar oluyor hocam :) dedğiniz şeye bende takıgım, şu uniteyi tasarladık, bunu yaptırırsam hem dağınıklık hem de söylediğiniz kule görüntsü toparlanacak

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

@astramastra teşekkürler. sehpa ile derlenir toparlanır inşallah :) sizden çok fikir aldım almaya da devam ediyorum bunun icin de ayrıca tesekkur ederim

sehpa çok güzel, temin etmek mümkün mü? :))))

Bende teverpan dan begendim , lima ve titatan ceviz bu renk hoşuma gitti, ama bana bu kadar tefarruatlı bir sehpa gerekmiyor...

Bir ara toplanmak lazım , böyle resimlerle bir yere kadar , Sertaç bana geldiğinde rear ların db ayarını çok fark etmemiştim mesala
  • özellikle orta kısım, kenar üniteleri olmadan, temin etmek mümkünse ben de düşünebilirim ya da iyi bir marangoza akçaağaçtan yaptırılabilir

özellikle orta kısım, kenar üniteleri olmadan, temin etmek mümkünse ben de düşünebilirim ya da iyi bir marangoza akçaağaçtan yaptırılabilir

ben de sadece orta uniteyi yaptıracagım. Astramastranın ekipmanı cok oldugu icin yan uniteleri onun icin tasarlamıstık :)

yine serdar beyin başlıkda yazmıştım. eşim bu tip ürünleri tasarlayıp üretimini yaptırıyor. isteyen beğenen olursa kendim için fiyat çıkarttırırken sizin içinde çıkarttırırırım. sonuçta üretimde tek tek yerine bir kaç tane olması eşimin işine gelir. beğendiğiniz başka bir renk varsa render alıp koyabilirim de.

tüm tasarımları buraya da koyayım bari, görenin işine yarar

american Walnut
    Palisander
    Dalyan
    Wenge
    Mango
    Zebra

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Bende teverpan dan begendim , lima ve titatan ceviz bu renk hoşuma gitti, ama bana bu kadar tefarruatlı bir sehpa gerekmiyor...

Bir ara toplanmak lazım , böyle resimlerle bir yere kadar , Sertaç bana geldiğinde rear ların db ayarını çok fark etmemiştim mesala

ersincim buyur sana lima :) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indigo_blue -- 13 Eylül 2013; 12:27:45 >

olabilir, sadece orta kısmı yaptırabilirim, uzunlamasına bir bütün olduğundan il dışına transferde sıkıntı yaşanır mı?

olabilir, sadece orta kısmı yaptırabilirim, uzunlamasına bir bütün olduğundan il dışına transferde sıkıntı yaşanır mı?

Hocam esimle konusmam lazim. Size ozelden haber vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnız2007 -- 15 Eylül 2013; 22:24:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: indigo_blue

quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

ersincim buyur sana lima :) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Eyvallah

Güzel tasarım elinize sağlık.
    A/V Sistem: Samsung 75’’ QLED TV / Panasonic PT-AT6000E Projeksiyon / Projektorpark 235x132 Gold (Motorlu) / Sonic Frontiers Line 1 Pre-Amp. / Vincent SP-T800 Power Amp. / Yamaha RX-V2067 AVR / Apple TV 4K / Allo USB Bridge Signature / Gustard X16 DAC / D-Smart HD PVR / Turkcell TV+ / Monster Power Center HTS-5100 / Logitech Harmony Utimate Remote / Speaker (Front: Monitor Audio PL200 - Cen.: Wharfedale Jade C2 - Surr.: Focal Sib Jet Black - Sub.: ....) / Kablolar (Speaker: Van den Hul, TTAF - HDMI: Chord, Paugge - Interconnect: Wireworld, Oehlbach, TTAF - Power: Lookab Optirius) / Truenas PC / APC SUA-1000i Smart-UPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Güzel tasarım elinize sağlık.

teşekkürler :)

Home Theater System : Panasonic 65vx300 3D Plasma Tv- Monitor Audio Apex 7.1 - Pioneer SC-LX85 AV Receiver - Oppo BDP-103 Bluray Player - Audioquest Pearl Hdmi Cables, Chord Epic Twin Speaker Cables, Chord Chameleon VEE3 Subwoofer Cable, Hi-Fi Racks Podium XL, Vicoustic Premium Acoustic Panels
    Stereo System : Monitor Audio RX6, Marantz CD6003, Yamaha A-S500, Chord CrimsonPlus RCA Cable, Chord Carnival Silver Screen Speaker Cables

• quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Arkadaşlar bu da bir yakınımın sistemi güncel fotoğraflarını çekince eklerim cihazlar nadide parçalardan oluşmaktadır.

Ülker 9 Kat Mı O? :-)

• Olabilir sayınca öyle gözüküyor
  • Arkadaşlar bu da benim sistemim polkaudio Tsi 400 - Tsi 100 - cs 10 - psw 125 ve pioneer vsx-921. Sisteme Blueray player ve bir kaç ekleme ve anfi alacağım media player için ufak bir sehpa gibi bir şey yaptıracağım zamanında aldık üniteyi şimdi yapacak bir şey yok maalesef. Tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Bu arada demeden geçemeyeceğim ERSİN.CLK hocama da uzun zamandır yardımları ve verdiği değerli bilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

• faenal F kullanıcısına yanıt
    Ali bey , hayırlı olsun sistem bileşenleri gayet uyumlu ....

Arka hop. biraz yuksek gibi olmuş , kulak hizasından 45-50 cm kadar yukarıda olması yeterli olur, oturma pozisyonunda

Avr ve center kablolarını bir araya toplayın bir kablo kanalı ile izole ederseniz kablo kirliliği de ortadan kalkmış olur

Tekrar hayırlı olsun , güle güle kullanın
  • ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Ersin hocam kulak hizasından 50 cm fazla en fazla sanırım daha aşağıya getirmem çok zor maalesef keşke onuda danışsaymışım size yapmadan önce çünki daha kurcalarsam aile faicasına yol açabilir :) duvardaki kablo kirliliğinide tv ye gelen kabloları kanalla aynen dediğin gibi duvardaki kabloyuda fazladan bıraktığım duvar boyasıyla boyayıp kapatmayı düşünüyorum zaten bu şekilde bizim hanımı ikna edebildim. Ama yinede bugünden hoporlorleri aşağıya indirme ikna turlarına başlayacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 17 Eylül 2013; 9:37:41 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.