Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.803
Cevap
96
Favori
308.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamer hocam ,sehpa sistemi derlemiş toplamış şimdilerde benimde ihtiyacım olan en önemli şey ,şu marangozun var mı numarası
  • Olmazmı dostum var tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni evimde multimedya odası yapıyorum projeksyon makinesi ve ev sinema sistemi düşünüyorum odaya hangilerini önerirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamerege bey tv sehpası tam istediğim ve aradığım tarzda olmuş, ellerinize sağlık. Bende izninizle sizin sehpanın aynısından yaptırmak isterim. Eğer marangoz arkadaş İstanbul'daysa telefon numarasını alabilir miyim?

Bu arada bende kendimce elimdeki aletlere göre ölçüleri hesapladım. Sizin sehpanın arkasını göremediğimden bir şey diyemeyeceğim ama ben arka kısmı kapaklı ve ara rafları kısa yaptırmayı planladım. Böylelikle aşağıdaki kablo pisliğini olduğu kabinin içinde saklayabileceğim ve de temizlik yada kontrol arkadaki kapak sayesinde çok daha kolay olacak.

Ölçüler için yaptığım çizimi görebilirsiniz. sizin önereceğiniz değişiklikler olur mu? Bir de siz sehpayı suntadan mı yaptırdınız yoksa mdf'den mi?

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 24 Temmuz 2013; 14:08:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

keyifli seyirler ,çok sade ve şık bir ortam,birde hoparlörlerimizi kapatan o koltuklar olmasa ah..

Sormayın serdar bey ah o koltukları bi kaldırabilsem
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    fotolar
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

• dün oppo 105 geldi ve sistemdeki yerini aldı, sistemin değişmez 5. bileşeni oldu, son upgrade hoparlör olacak, onu da inşallah seneye değiştireceğim

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

• quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

dün oppo 105 geldi ve sistemdeki yerini aldı, sistemin değişmez 5. bileşeni oldu, son upgrade hoparlör olacak, onu da inşallah seneye değiştireceğim

AVR bu kadar yere yakın olunca arkasında toz birikme falan gibi sorunlar oluşmuyormu ?

birde şu tasarım fakiri hifi dünyasında şu primarenin tasarımı mükemmel. al karşısına geç izle başka birseye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indigo_blue -- 25 Temmuz 2013; 15:31:11 >

• avr yere yakın, alttan ve üstten sıkıntı olmuyor, arka kısım sadece bağlantıların genişliği kadar açık, yani kapladığı yer kadar, bu yüzden pek tozlanma olmuyor, evde de pencereler genelde kapalı ve sürekli temizlik yapıldığı için fazla toz yok

primare gerçek anlamda hi-end bir cihaz, hem tasarım hem de tonalite ve performans olarak, adamlar özene bezene üretmiş :))))
  • bende lg hb966trw kablosuz sinema sistemi alarak aranıza katılmış bulunmaktayım
  • hoşgeldin
  • Arkadaşlar Resimde görünen hoparlörleri sony avr ye en verimli nasıl bağlarım yardımcı olabilir misniz? Seri paralel bağlantılar dahil herşey kabulumdur. Yalnız hoparlör çıkışlarını da belirttim çünkü çift çıkışlı olanlar var..lütfen bilen birileri yardımcı olsun..

• Gerçek resimler de bunlar, sadece uydu hoparlörleri çekmedim. Yerleştirme düzeni var ancak henüz bağlantı kurmadım. Şimdiden teşekkürler.
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

• ön hoparlörleri avr'de front sağ-sol terminallere bağlayacaksın, biri kırmızı diğeri siyah, yani ön hoparlörde kırmızıdan gelen kablo avr'de kırmızı terminale, siyahtan gelen kablo avr'de siyah terminale, ön hoparlörler bu şekilde bağlanacak
  • Hangileri ön olmalı hangileri arka, ya da hangisi center.. Ya da hangi ikisini birleştirip center ? En az 5+1 olarak bağlamak istiyorum ve mümkünse 4 ohm modunda çalıştırıp daha verimli olmasını istiyorum. Teşekkürler..

• panasonic hoparlör yazılanları front olarak, sony'leri surround ve surround back olarak kullanabilirsin, aktif subu zaten ilgili terminale bağlarsın, center ne kullanırsın bilmiyorum, ama twin woofer'lar pek uygun olmayabilir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

panasonic hoparlör yazılanları front olarak, sony'leri surround ve surround back olarak kullanabilirsin, aktif subu zaten ilgili terminale bağlarsın, center ne kullanırsın bilmiyorum, ama twin woofer'lar pek uygun olmayabilir,

Acaba 2 sony yi birleştirip center mı yapsam?

• bence şimdilik sony'lerden birini center'a koyup 5+1 dinleyin, daha sonra duruma göre değerlendirirsiniz
  • yarin media markt dan ev sinema.distemi almayi dusunuyorum butcem max800 en uygun fiyata en petformansi hangi urunler bulunmakta evlilik telasina konudan uzak kaldim bir arkadas cevaplarsa ve onerilerde bulunur ise cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.