Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.803
Cevap
96
Favori
308.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    baslar nasıl acaba
  • güncellenmiş son durum

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

• Sade ve şık bir sisteminiz var.Hoparlörlerinizi değiştirmişsiniz.Hoparlör B&W serisi ile upgrade edecektiniz yanlış hatırlamıyorsam.İyi günlerde kullanın.
  • turushanovgu T kullanıcısına yanıt
    güzel duruyor tv biraz ufak kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Sade ve şık bir sisteminiz var.Hoparlörlerinizi değiştirmişsiniz.Hoparlör B&W serisi ile upgrade edecektiniz yanlış hatırlamıyorsam.İyi günlerde kullanın.

teşekkür ederim, farklı sebeplerden dolayı bw upgrade'i sekteye uğradı, ben de sistemin diğer bileşenlerini tamamlayıp hoparlörleri en sona bıraktım, belki uygun zamanda yurtdışı yapıp direkt oradan alabilirim, şimdilik triangle ile idare ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

teşekkür ederim, 40 inc'lik tv'i sinema düşünerekten almamıştım, geçen süre zarfında da sinema eğilimim olmadı, bu yüzden şimdilik problem değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

quote:

teşekkür ederim, 40 inc'lik tv'i sinema düşünerekten almamıştım, geçen süre zarfında da sinema eğilimim olmadı, bu yüzden şimdilik problem değil

Selamlar... sistem çok güzel .. güle güle kullanın... sehpayı özel mi yaptırdınız ?
  • teşekkür ederim, ölçülerini kafama göre ayarlayıp marangoza yaptırdım, kayar ayakları ile sehpayı ileri geri çekip kabloları kolaylıkla düzenleyebiliyorum, kablo kargaşasını da önlediği için çok kullanışlı oldu
  • Ben de ona benzer tasarladım henüz yaptırmadım.. ama ben siyah renk düşünüyorum
  • sehpa rengini salonumdaki zemin, duvar rengi, koltuklar, perde rengine varana kadar değerlendirip seçmiştim, siz de siyahı seçerken bunları gözönünde bulundurun derim,
  • Sistemi 7.1 yapınca fotoğrafları ekleyeceğimi söylemiştim bu da son durum.
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

• OoZ.. O kullanıcısına yanıt
    Güzel bir sistem , salona iyi uyum sağlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanw124

Güzel bir sistem , salona iyi uyum sağlamış

teşekkürler
  • epeydir planladığım tv değişikliğini yaptıktan sonra yeni bir sehpa ilede görsel olarak daha tatmin edici boyuta getirdiğimi
    düşünüyorum sistemi,
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

• tamer abi tv fena kaç inç

sub ne marka?

güzel görünüyor güle güle eskit.. şu narların aynından bendede var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 20 Temmuz 2013; 16:29:48 >
  • quote:

tamer abi tv fena kaç inç

sub ne marka?

yavuzum selam epeydir görüşemedik, tv 55" panasonic vt 50 serisi, yıkılıyor çok nefis.beni bilirsin ben oldum olası plazmacıyım
    akşam film izlerken devamlı elimde mendil salyalarımı siliyorum çünki hep ağzım açık tv hakikaten çok iyi
    sub benim eski sub hiç değişmedim, düşünmüyorumda değişmeyi. JBL E250 ondanda çok memnunum yıllardır tık demedi
    narlarda hanımın işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 20 Temmuz 2013; 16:41:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

quote:

tamer abi tv fena kaç inç

sub ne marka?

yavuzum selam epeydir görüşemedik, tv 55" panasonic vt 50 serisi, yıkılıyor çok nefis.beni bilirsin ben oldum olası plazmacıyım
    akşam film izlerken devamlı elimde mendil salyalarımı siliyorum çünki hep ağzım açık tv hakikaten çok iyi
    sub benim eski sub hiç değişmedim, düşünmüyorumda değişmeyi. JBL E250 ondanda çok memnunum yıllardır tık demedi
    narlarda hanımın işi

abi sehpayı hazırmı aldın? kaça maloldu?

• yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    hayır hazır almadım ,benim cihazlara göre ölçüp biçtim ,sevdiğim bir marangoz kardeşime yaptırdım.
    hazır olanlar benim istediğim gibi değildi,genelde hep standart şeyler vardı yada üniteler,bana sadece
    sehpa lazım olduğu için bu yolu seçtim ve sadece 250 tl ye mal oldu bana.
  • bedava desene . tekrardan hayırlı olsun
  • OoZ.. O kullanıcısına yanıt
    keyifli seyirler ,çok sade ve şık bir ortam,birde hoparlörlerimizi kapatan o koltuklar olmasa ah..
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.