Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.803
Cevap
96
Favori
308.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vantilatör orijinal olmuş :) güle güle kullan
  • turushanovgu T kullanıcısına yanıt
    Saol daha iyi çözüm bulamadım ya Wucm710 oldukça fazla ısınıyor içerisinde hiç fan koymamışlar mecbur böyle bir çözüm düşündüm :D
  • Bugun fisher setimi değiştirdim... fisher 7700 anfi ve tuner i verip yerine aynı serinin (birebir aynısı) sürmeli modelini aldım... ek olarak kastçalar ve timer da aldım... Tabi orjinal dolabı ile beraber...

Fisher CA-7000 control Amplifier
    Fisher FM-7000 Tuner
    Fisher CR-7000 Casette
    Fisher TR-7000 Timer
    Pioneer SG-540 Eq

hoparlör: Fisher SP-7000 Bx

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Bu arada yukarda Sony muzik seti aldıgımı söylemiştim resimlerini paylaşmıştım o sete de kolon aldım. Sony SS-E44 , 1983 ingiltere yapımı çok güzel , yumuşak sesi var...

(metal dolap çok kötü biliyorum değişecek o...)

• Fisher de kaçak kat var gibi geldi
    Pioneer kaçmış araya...
    Güzel görünüyor eminim sesi de süperdir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musait yerim olsa fena bir dizim yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesi çok güzel.. ama her tür muziğe uygun değil.Blues jazz rock harika... ama pop da pek basarılı değil.O sanırım kolonlardan kaynaklanıyor... Pop da pek verim alamadım. Haa evet Ekolayzırsız olmuyor yaa , illa oynayacam değerlerle

Edit: Şöyle bir sorun yaşıyorum... belli zamanlarda bir anda hoparlörden elektrik sesi gibi ses gelmeye başlıyor "çata çatata çata çata" diye... Sesi açmam kısmam aux a radyoya geçmem hiç farketmiyor , arka plandaki şarkıda çalmaya devam ediyor , o ses geliyor geçiyor... bütün soketlerede baktım kontrol ettim... Bazen 15 dakka yarım saat yapmıyor... bazen de 2-3 dakika da bir oluyor... ilk zamanlar inanılmaz yüksek idi ses koşarak kapadım 1-2 kez komsular ne oluyor demesin diye... sonra 1-2 saat çaldı sistem kapamadım , o cızırtı geldiğinde daha düşük çıkmaya basladı... Yıllardır çalışmamış bir sistem içerde oksitlenme olmus olabilrimi ? yarın contact cleaner alıp içini komple temizlicem... Netten araştırdıgımda topraklama veya elektrikle ilgili bir sorun olabilecegini söylediler... O ses çıkmaya başladıgında evdeki aletlere bak (buzdolabı vs çalışmaya basladıgında yapabilirmiş..) gibi... baktım ama içeriye çalısan bir alet göremedim... Bu konuda fikri olan varmı ?

Çıkan ses bu... Bu ilk zamanlarda bu şekilde yüksekti.. biraz azaldı gibi , daha sessiz çıkıyor sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 9 Ekim 2014; 1:42:06 >

• Tamirci olmadığım için bilemem ancak bu kadar zaman yatmış bir cihazdan beklenebilecek şeyler gibi geldi.giderek azalması iyi ... Arızalı kapasitör olabilir umarım da Öyledir ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Çok hoş bir görüntü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Tamirci olmadığım için bilemem ancak bu kadar zaman yatmış bir cihazdan beklenebilecek şeyler gibi geldi.giderek azalması iyi ... Arızalı kapasitör olabilir umarım da Öyledir ....

bakalım inş aksam temizlicem geçmesse tamire gidicek artık.Valla acaip şansızlıgım var bu konuda kolonları aldım yolda twitter ı kırıldı , 30 yıllık hiç ellenmemiş pikap aldım orj ignesi üstünde , kurarken pikabı iğneyi kırdım , şimdide bu Neyse yapılmayacak seyler değil... eski aletlerle ugrastıkça alışıcaz sanırım böyle seylere.

edit: 1-2 kişi ile daha görüştüm onlarda elektrikden kaynaklanabileceğini söyledi.Bugun elektrikçiyi arıyacam , ana sigortadan hifi için özel bir hat çektiricem.Başka alet baglı olmadan bagımsız hat.Kaliteli sigorta kullanıcam.O hatta da monster'ın akım korumalı prizini bağlayacam.(gerçi sese olumsuz etkisi oluyor diyorlar akım korumaların da alete zarar gelmesinden iyidir..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 9 Ekim 2014; 12:56:30 >

• teşekkürler daha detaylı temizliklerini yapmadım.. Metal polish yapıcam sonra pırıl pırıl daha güzel çekerim.
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Kapasitör arızası veya lehim temassızlığına benziyor. Elektrikten olacağına pek ihtimal vermiyorum.
    Bu tür eski cihazlarda olabilecek problemler. İyi bir tamirciye götürün ki çok kurcalamasınlar.
  • anadolu yakasında bu işlerle uğraşan iyi bir hifi tamircisi varmı ? Anfiye baktırırken kasetçalarıda bırakayım onada baksınlar lastik vs değişmesi lazım.
  • quote:

anadolu yakasında bu işlerle uğraşan iyi bir hifi tamircisi varmı ? Anfiye baktırırken kasetçalarıda bırakayım onada baksınlar lastik vs değişmesi lazım.

Tayf Aydın
    0 (532) 227 30 31

Mete
    0 (216) 313 29 45

Mufit di galiba
    0 (542) 424 88 84

Murat
    0 (535) 220 95

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

anadolu yakasında bu işlerle uğraşan iyi bir hifi tamircisi varmı ? Anfiye baktırırken kasetçalarıda bırakayım onada baksınlar lastik vs değişmesi lazım.

Tayf Aydın
    0 (532) 227 30 31

Mete
    0 (216) 313 29 45

Mufit di galiba
    0 (542) 424 88 84

Murat
    0 (535) 220 95

tesekkurler
  • akım korumalı priz aldım hiçbir işe yaramadı... Şimdi içini açtım bütün hareketli soketleri switchleri kontak sprey ile temizledim kurumasını bekliyorum... (edit: Kontak spreyde işe yaramadı) Fotoğraflarını çektim içinin... Çok anlamam bakarsanız sevinirim.Yalnız kırmızı içine aldıgım yanmışmı yoksa kararmış mı ? Yada baska gözünüze çarpan birşey varmı ?

alttaki fotoda işaretlediğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 9 Ekim 2014; 20:19:38 >

• Devian kullanıcısına yanıt
    Bence kararmış gibi.
    Feneryolu 'nda Satürn elektronik var. Ercüment ve Engin Beyler.
    Bu tip cihazlar konusunda üstat diyebilirim.

Saturn Elektronik
    Feneryolu mah.Gedikli sok.no27/25 Kadıköy İstanbul
    Tel: 0216 346 06 90

• quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Bence kararmış gibi.
    Feneryolu 'nda Satürn elektronik var. Ercüment ve Engin Beyler.
    Bu tip cihazlar konusunda üstat diyebilirim.

Saturn Elektronik
    Feneryolu mah.Gedikli sok.no27/25 Kadıköy İstanbul
    Tel: 0216 346 06 90

teşekkürler
  • bugun aksam üstü cihazı bıraktım. Çok ilgilendiler sağolsunlar. Neyden kaynaklandıgını hatırlamıyorum ama direk arızayı söylediler.Cumartesi alıcam cabuk yapılırmış.Eskiyen kondanstor kapasitor vs herneyseler onlarıda yenileticem birdaha sorun cıkmasın diye.Ses de eskiye gore fark edilir şekilde değişirmiş.Teşekkür ettim hocam hem bana cok yakın hemde kaliteli insanlar iyiki buldum burayı.Daha sonra baska goturecegim sistemlerimde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 10 Ekim 2014; 19:59:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Müsait olunca kontrol edebilirsen sevinirim. Belki de hepsi böyledir. Zaten boya için Orhan Bey sökecek. Sıkıntılı gibi görünürse halleder sanırım.

Selamünaleyküm

Düğme altta ve hep yeşil ışık yanıyor. Kırmızıya geçmiyor. Bende de aynı yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Müsait olunca kontrol edebilirsen sevinirim. Belki de hepsi böyledir. Zaten boya için Orhan Bey sökecek. Sıkıntılı gibi görünürse halleder sanırım.

Selamünaleyküm

Düğme altta ve hep yeşil ışık yanıyor. Kırmızıya geçmiyor. Bende de aynı yani...

Merhabalar. Bir ara bende benzer bir sıkıntı yaşamıştım. Onkyo avr de otomatik hoparlör kurulumunu (Audyssey MultEQ Auto Setup) tekrar yaptığımda sorun düzelmişti. Belki sizde de işe yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 11 Ekim 2014; 12:15:45 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.