Şimdi Ara

üyeler neden profilini gizler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama açılıp tartışıldıysa kusura bakmayın

profilini gizleyen arkadaşlarımız neden bunu yapıyor merak ediyorum(merak ettiğin bir bu mu kalmıştı dediğinizi duyar gibiyim)

• iç çamaşırı giydigim için olabilir
  • öbürtürlü giren çıkan belli olmuyormuş
  • eski kız arkadasının ne yaptıgından haberi olmasın diye olabilir
    bilmiyorum belkide daha yaratıcı olmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

eski kız arkadasının ne yaptıgından haberi olmasın diye olabilir
    bilmiyorum belkide daha yaratıcı olmalıyım

• quote:

Orjinalden alıntı: Buisimmüsaitdegil

iç çamaşırı giydigim için olabilir

• zamanı gelince sende anlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erkekleri bilmem ama kızların profilini saklamasının tek açıklaması var... : Türk kızına has özellikleri ve huyları taşıyo olması... (*aman prfilden yerler merler nemelazım kapatmak lazım kimse bişi görmesin asılırlar falan .. pm açık ne de olsa .. istemez yan cebime koy hesabı) [kızlara karşı çok acımasızım yaa ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 20 Mart 2008; 0:26:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

bu smiley in anlamı ne dikkatimi çekti çok sık kullanıyorsun
  • Yaşı küçüktür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: abas

quote:

bu smiley in anlamı ne dikkatimi çekti çok sık kullanıyorsun

Valla benim yüklediğim anlam şu: biriyle yada birşeyle ciddi anlamda dalga geçmek kafa bulmak istiyosam onu koyuyorum .. aşağılama, küçük görme amaçlı smiley'im

• Görünmesin diye
  • seçenekleri değerlendiriyolar
  • Virüs olabilir
  • quote:

Erkekleri bilmem ama kızların profilini saklamasının tek açıklaması var... : Türk kızına has özellikleri ve huyları taşıyo olması... (*aman prfilden yerler merler nemelazım kapatmak lazım kimse bişi görmesin asılırlar falan .. pm açık ne de olsa .. istemez yan cebime koy hesabı) [kızlara karşı çok acımasızım yaa ]

ama çok iyi açıkladın katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Yaşı küçüktür..

Ya da yaşı büyüktür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Erkekleri bilmem ama kızların profilini saklamasının tek açıklaması var... : Türk kızına has özellikleri ve huyları taşıyo olması... (*aman prfilden yerler merler nemelazım kapatmak lazım kimse bişi görmesin asılırlar falan .. pm açık ne de olsa .. istemez yan cebime koy hesabı) [kızlara karşı çok acımasızım yaa ]

ama çok iyi açıkladın katılıyorum

haşin darkchild hep iyi açıklar imkanı yok affetmez

• Sıradan Türk görgüsüzlüğü,profilini gizleyince,zor ulaşılan adam konumuna geçip VIP oluyorlar,kıymetleri 4ün karesi kadar artıyor ya hani o bakımdan...
  • Gizemli takılmaya çalışıyorlar bence.Ama çoğu forum kullanıcısı bu arkadaşların nickinin üzerine tıklayınca "hay..." ile başlayan bir kaç cümle sarfediyorlar.Onu biliyorum
  • 1 fake se gizler
    2 girip çıktığı yerler belli olmasın diye gizler(msnde offlinedır. Ama forumda onlinedır)
    3 kadınsa gizler
    4 psikolojik sorunları vardır
    5 yanlışlıkla kapatmıştır açmayı bilmez
    6 Üstün insan olabilir
    7 Yaşı ufaktır
    8 Tüm bilgilerini oraya ayzmıştır görünmesini istemez.(vermek istemiyorsan yazma dimi)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.