Şimdi Ara

Üye Olduğum Konudan Mail Gelmiyor... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leopars

Bu sorunun çözümü bu kadar zor bir işlem mi gerektiriyor? İlk mesaj 15 Ağustos tarihinde atılmış ve sistem yarı çalışır bir durumda.

Buraya sorunu yazan 5 - 10 kişi haricinde kimsenin mail konusunda sorunu yok gibi
    ((( DH İZMİR GRUBU ))) ** --Wir Leben Autos-- Club Astra** /// 2008 OPEL ASTRA H NB 1.3 CDTI Enjoy_Sp Metro Mavi_Yağmur/Far Sensörü, Kararan Ayna, CID Ekran ve Elektrikli Katlanır Ayna + UHP Bluetooth+CDC40 Opera+ESP.->...Yenilenebilir Enerji Kaynak. Destek. Kulübü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

quote:

Orijinalden alıntı: leopars

Bu sorunun çözümü bu kadar zor bir işlem mi gerektiriyor? İlk mesaj 15 Ağustos tarihinde atılmış ve sistem yarı çalışır bir durumda.

Buraya sorunu yazan 5 - 10 kişi haricinde kimsenin mail konusunda sorunu yok gibi

Farketmemişlerdir. Ben de bir süre sorunun farkına varmadım. Daha sonra şüphelenip takip ettiğim konulara bakınca en son baktığım yerden onlarca sayfa geçmesine rağmen eposta uyarısının gelmediğini gördüm.

• İşin garip tarafı sadece bu topic'ten bilgilendirme maili geliyor. Yaklaşık 20 tane konuya aboneyim onlardan bir bilgilendirme gelmiyor.
  • Sorun hala devam ediyor. Bilgilerinize.

Orijinalden alıntı: metal can

Sorun hala devam ediyor. Bilgilerinize.

+9999999
  • Eski abone olunan konulardan eposta gelmiyor. Yeni abone olunan konulardan en başta bir tane eposta geliyor, onun ardından hiç eposta gelmiyor.

bende de aynı problem var. sanırım 2 ay oldu ilk gördüğümden beri. bir ara üye olduğum hiçbir konudan güncelleme e-mail'i alamıyordum. bir ara hepsi kesildi. bir ara düzeldi, bu sefer konuyu ziyaret etsem de etmesem de her mesaj atıldığında mail gelmeye başladı. bir ara gene kesildi.

geçen hafta düzelmiş gibiydi. ama şimdi gene bozuk. yeni üye olduğum konulardan mail geliyor. eskiden beri üye olduğum ve sürekli takip ettiğim konulardan mail gelmiyor. konulara aboneliğimi kaldırıp tekrar abone oldum ama nafile. kafasına göre gönderiyor mailleri.

hangi konular bilemeyeceğim şimdi, bir sürü konuyu takip ediyorum. sıklıkla notebook, yazılım, ses sistemleri ve futbol forumlarında takılıyorum, bu forumların hepsinde bu problemi yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 5 Mart 2011; 14:21:29 >

• quote:

tek bir e-mail gelmesi ve biz konuyu ziyaret edene dek başka mail gelmemesi aslında iyi bir şey. öbür türlü mail kutusu dolar taşardı.

Bunu benim dediğime göre demişseniz beni yanlış anlamışsınız. Ben bir tane eposta geliyor derken abone olunan konudan sadece bir tane eposta uyarısı geliyor ondan sonra ben konuya bakmadan post atılsa ya da ben konuya baktıktan sonra post atılsa da gelmiyor.

http://forum.donanimhaber.com/followup.asp den takip etmeye çalışıyorum konuları

quote:

tek bir e-mail gelmesi ve biz konuyu ziyaret edene dek başka mail gelmemesi aslında iyi bir şey. öbür türlü mail kutusu dolar taşardı.

Bunu benim dediğime göre demişseniz beni yanlış anlamışsınız. Ben bir tane eposta geliyor derken abone olunan konudan sadece bir tane eposta uyarısı geliyor ondan sonra ben konuya bakmadan post atılsa ya da ben konuya baktıktan sonra post atılsa da gelmiyor.

http://forum.donanimhaber.com/followup.asp den takip etmeye çalışıyorum konuları

yok sizin dediğinizle alakalı olarak demedim. :)

• Yine de açıklayayım dedim. Belki yöneticiler yanlış anlamıştır bizi. :)

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant
  • Bana dediyseniz de ağlayacam bana demeseniz de ağlayacam

Konuya abone oluruz -> yeni post atılır -> eposta uyarısı gelir -> biz konuya girene kadar başka eposta uyarısı gelmez -> atılan postları okuruz -> yeni post atılır -> eposta uyarısı gelir ... bu şekilde devam eder. Benim istediğim bu. öf citi derdimi anlatmama bile bug çıkarttın.

Yönetici arkadaşlar buraya asp playground'u ilk kurduğunuzda eposta sistemi nasıl çalışıyorsa o haline düzeltin lütfen.

• quote:

Bana dediyseniz de ağlayacam bana demeseniz de ağlayacam

Konuya abone oluruz -> yeni post atılır -> eposta uyarısı gelir -> biz konuya girene kadar başka eposta uyarısı gelmez -> atılan postları okuruz -> yeni post atılır -> eposta uyarısı gelir ... bu şekilde devam eder. Benim istediğim bu. öf citi derdimi anlatmama bile bug çıkarttın.

Yönetici arkadaşlar buraya asp playground'u ilk kurduğunuzda eposta sistemi nasıl çalışıyorsa o haline düzeltin lütfen.

İkimizde aynı şeyi söylüyoruz.

"Konuya abone oluruz -> yeni post atılır -> eposta uyarısı gelir -> biz konuya girene kadar başka eposta uyarısı gelmez -> atılan postları okuruz -> yeni post atılır -> eposta uyarısı gelir "

ama gelmiyor. Sorunda burası.

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant

• eposta uyarılarının yokluğunda kullandığımhttp://forum.donanimhaber.com/followup.asp de çalışmıyor artık

Üye Olduğum Konudan Mail Gelmiyor...

Tam 5 yıl geçti.

• _____________________________

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.