Şimdi Ara

ÜYE OLDUĞUM BİR SİTENİN SAYFASINI BİLE AÇAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben üyesi olduğum bir sitenin sayfasını dahi açamıyorum benim IP numaramdan o siteyi açmamı engellemeleri mümkünmü acaba böyle bir imkan varmı ?

• mümkündür abi
  • ip ban olayi ile mumkundur ama eger ip e ban vurdularsa statik degilse modemi resleyince degismesi gerekir ip nin
  • sık kullanılanlardan girince sayfa çıkıyo ama donmuş olarak giriş yapmak isteyince karşıma bu çıkıyo

Object not found!

Talep ettiğiniz URL, sunucu üzerinde bulunmuyor. Referans sayfa üzerindeki bağlantı güncel değil. Lütfen referans sayfa'nın yazarını konuyla ilgili bilgilendirin.

Bunun bir sunucu hatası olduğunu düşünüyorsanız, lütfen site yöneticisi ile iletişime geçin.
    Error 404

eğer arama yaparak siteye ulaşmak istediğimdede bu çıkıyo

BU WEB SİTESİ NATRO HOSTING TARAFINDAN HOST EDİLMEKTEDİR.

SSI PHP PERL PYTHON FastCGI

bu explorerden girmeye çalışırkenki durum .şu sondaki fastCGI kutusunu tıkladığımdada şu çıkıyo

Access forbidden!
    Talep ettiğiniz dizine erişim izniniz yok. Dizin, ya okumaya karşı korumalı, ya da sunucu taraf?ndan okunamıyor.

Bunun bir sunucu hatası olduğunu düşünüyorsanız, lütfen site yöneticisi ile iletişime geçin.

Error 403

vaziyet bu yani yapabileceğim birşey varmı yada bu nedemek oluyo söyleyebilecek varmı acaba

• ip ban olcağını sanmam ip'in dinamikse.büyük ihtimal sitede sorun var.
  • evet arkadaşlar sitede sorun varmış olay çözüldü yardımlarınız için teşekkürler aslında ıp adresine ban olmadığını düşünüyodum çünki her açılış kapanışta ıp değişiyor diye biliyorum ama bişey duymuştum ben bazı sitelere girişe yasak koyulabiliyor.bunu biliyorum benim şüphem hacklanip o siteye girişime yasak konduğu şüpesiydi kendi pc me kendim erişim yasağı koyabiliyorum sanırımda başkasının dışardan benim bilgisayarıma girip engel koyduğunu düşünmekle fazlamı hayal kurmuş oldum ne

• Durum izah ettiğiniz gibi sunucudan kaynaklanıyormuş...

IP banlanması yaşasaydınız;
    http://www.google.com.tr/search?q=freeproxy&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

Yararlanabilirdiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya benide shift delete
    üyeliğimi yasakladı link verdim diye

yeniden üyelikte vermiyor

benim bilgisayardan

benim sorunuma da çare olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.