Şimdi Ara

uydunette verim ne duzeyde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3mbps limirsiz tarifesi bana uygun geldi cunku kota derdi yok, ancak hizi stabil alabilecek miyim ? kopma dusme gibi sorunlar cikiyor mu ?

forumda herkes ttnetten iyi diyor ama yillar once eskisehir kablo internet rezaletti.

kesintisiz 3mbps hiz geliyor mu ?

• MErhaba,

Sakin Uydunet'e gecmek gibi bir hata yapmayin. Bende de sizin gibi kablonet ve ADSL vardi. Evde telefonu zaten kullanmiyorduk. Kapattirdik Uydunet'e gectik. Boylece hem telefonun aylik sabit ucretinden hem de ADSL'in ucretinden kurtulmus oluruz diye dusunduk. Uc bes kurusun hesabini yaparak. Ama cok pismaniz. Surekli baglanti kesintileri internet keyfini tamamen bitirdi. 4440126'ya onlarca kere ariza bildirdik. (Her arayista en az 10 dk hatta bekleyerek). Hicbir sey duzelmedi. Daha dun telefonda kadina bagira cagira konusunca telefonu yuzume kapatti. Bilmiyorum TTnet'in ozellesmeden onceki sikintili donemlerini hatirlar misiniz? O donemlerden bile cok kotu durumda Uydunet. Ayrica sansur de ust duzeyde. Bilgisayarinizda DNSleri degistirirseniz hattan dusuyorsunuz bir sure sonra. Uydunet'in DNSlerini kullanmak zorundasiniz. O DNSler ile de hicbir yere girilmiyor. ****, filesonic vs. tarzi download siteleri de dahil. Ayrica sozunu ettiginiz 3mps hiz sabit degil. Internet sitesine bakarsaniz 3mbps'ye kadar yazar. Ben abone oldugumda oyle yazmiyordu. Bir de orada musteriyi kandirdilar. Kapattiracam hatti ama taahhut bedeli istiyorlar. Veremedikleri hizmet icin taahhut bedeli. Her kurusu haram olsun.

Kisacasi size tavsiyem Uydunet'ten uzak durun. Varsin olsun TTnet'e uc kurus fazla odeyin. Ben cok pismanim.

• online ve multiplayer oyunlarda rezalet.ping çok kötü.download olarak iyi ama bizim buralarda saat 21 den sonra hız yarıya iniyor.gelen teknik ekipler hiç bir şey yapamıyorlar.çünkü altyapı yetersiz.kendilerince bir şeyler uydurup gidiyorlar.tabi ben kendi durumuma göre anlattım.uydunet her yerde farklı.kimileri memnun kimileri memnun değil.
  • turkiye de internet secimi saniyorum piyangoya dondu nereden ne cikacagi belli olmuyor, hepsini deneyip de karar vermek cok pahaliya mal oluyor, madem oyle o zaman adsl ile devam edecez mecburen :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.