Şimdi Ara

Uyduneti playstation 4 ' te kullananlar ve nat tipi hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aftermath666

Modem ayarları altında DMZ özelliği var oraya Playstationa ait ip yi yazın.

Nat 2 verecektir.

Tabi kablonetin sağı solu belli olmuyor.

Şu an itibariyle bakırköyde PSN e bile bağlanamıyorum mesela değil ki NAT 2

PSN ile ilgili başka sorun yaşayan var mı?

Hocam bende bakırköyde ikamet ediyorum.Dün psn de sorun vardı.Bağlantım sürekli koptu oyun oynama esnasında.

Orijinalden alıntı: resh_aykut

Ben sadece referansa dayanarak bunu dedim . Playstation 4 üzerinden dns değişikliği yapınca referans olarak 20mbt download 2 mbt upload hızınız var olarak gözüküyordu (Dediğim gibi önceden idi bu olay sonra o kullandığım dns tamamen kullanılmaz hale gelince otomatik dns kullanmak zorunda kaldım. ) Playstation üzerinden network testi yaptığınızda size referans gösteriyor hız değeri internet bağlantısı başarılı nat tip değerinin kaç olduğu vs .
    Speed testlerde hiç bir sıkıntı yok onu biliyorum .
    Hatta ;

Uyduneti playstation 4 ' te kullananlar ve nat tipi hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

Ps4 modeme kablo ile bağlı . Ne zaman wifi ile bağlasam Nat tip 3 veriyor o yüzden hep kablo ile bağlı olarak kullanıyorum. Nat olarak sıkıntı yaratmıyordu son zamana kadar. Şimdi manuel olarak ip girince tekrar düzeldi o durum fakat internet hızım ps4 de hiç bir zaman pc de aldığım hızda değer almadı . Hep %50 az gösteriyor 9-10 mbt download 1 mbt upload . Benim merak ettiğim ve anlam veremedim asıl konu işte bu . Bir türlü çözüm de bulamadım . Neden ps4 üzerinden %50 az hız alıyorum .

Uyduneti playstation 4 ' te kullananlar ve nat tipi hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

Maalesef PS4 te 20mbps ile bağlı değilsiniz. Ps4 ün referans değerlerinde sorun yok. Bu tamamiyle servis sağlayıcının ps4 serverlarına olan çıkışı sınırlaması ile ilgili. 8.8.8.8 - 8.8.4.4 dns kullandığınızda indirme hızınızın store dan bir oyun indirirken 2 kat arttığını rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz ayrıca test yaptığınızda da ps4 te referans değerlerin olması gerektiği gibi olduğunu görürsünüz. Fakat bu DNS ler ile online oyun bağlantısında problem çıkıyor. Bunun sebebi de yine servis sağlayıcının dns lere müdahale etmesi. Şuana kadar denediklerim içerisinde online bağlantıda problem yaşatmayan ve hızımı ps4 te tam olarak kullanabildiğim tek DNS adresi TTNET in 195.175.39.39 - 195.175.39.40 numaralı DNS leri. Yine bahsettiğim olayı imkanınız varsa vpn kullanarakta ps4 te test edebilirsiniz bu şekilde de hızınız normal değerlerinde çıkacaktır. Malesef Türkiye de internet kullanmak büyük sıkıntı her yerden kısıtlanıyorsunuz.
    Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S

• Ps4 bağlantı hız sorununu port açma ile giderdim.

fifa için standart düşme sorunu ortadan kalktı, test verileri ps4 üzerinden bile 20mbit\2mbit şeklinde görünüyor.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • quote:

Orijinalden alıntı: pau_20

Arkadaşlar internet bağlantı hızının yarısını alıyor olmanızın DNS ile alakası yok bence. DNS sizi ip ye yönlendirir. Geri kalanı sizin internet bağlantı hızınız ve bağlantı kalitesi ile alakalı olabilir. Bence arıza kaydı bırakmalısınız. Modem den dns lere ve google a ping atın. pinglerde kayıp varsa hatta sorun vardır.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ama yardımcı olmuyorlar. Mahkum gibi taahütümün bitmesini bekliyorum. Bitsin aynı gün iptal ettircem bu illeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Ps4 bağlantı hız sorununu port açma ile giderdim.

fifa için standart düşme sorunu ortadan kalktı, test verileri ps4 üzerinden bile 20mbit\2mbit şeklinde görünüyor.

Nasıl hallettin hocam kısaca açıklarsan biz de yapmaya çalışalım. Benim de hızım 25mbps ama 10mbps alıyorum.

Arkadaş kafayı yicem sürekli nat tip 3 veriyor ve playstation üzerinden online oyun oynamamı engelliyor . Uydunet müşteri hizmetlerini aradım bağlantınızda bir problem yok diyorlar neden böyle bir sorun çıkıyor ki ? Ne oyun oynayabiliyorum ne party chatte arkadaşlarımla konuşabiliyorum yeminlen delirdim . destek@uydunet.net e mail yolladım . Şu soruna bir çare bulmazlarsa direk kapattırcam uyduneti.

Klasik uydunet. İşlerne geldiği gibi hareket eden. Devlet kurumu olduğu için müşteri kaybetme kaygısı olmayan. Son teknolojiyi kullanan ama bunu abonelerine veremeyen sorun çözemeyen bir şirket.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Son 2 gündür uydunet sıkıntı yaşatıyor hep. Nat tip 3 alıyorum sürekli .

Aynen günlerdir ben de de öyle 1 yıldır hiç bir şekilde böyle bir sorun yokken bir anda olmaya başladı çıldırmamak içten değil.. Ne oldu bugüne kadar sorun yokken şimdi noldu yani ?
  • quote:

Arkadaş kafayı yicem sürekli nat tip 3 veriyor ve playstation üzerinden online oyun oynamamı engelliyor . Uydunet müşteri hizmetlerini aradım bağlantınızda bir problem yok diyorlar neden böyle bir sorun çıkıyor ki ? Ne oyun oynayabiliyorum ne party chatte arkadaşlarımla konuşabiliyorum yeminlen delirdim . destek@uydunet.net e mail yolladım . Şu soruna bir çare bulmazlarsa direk kapattırcam uyduneti.

Bende de durum aynı hiç bir oyuna bağlanamıyorum. Bağlansam dahi saçma sapan bir bağlantı sürekli takılıyor..

• PS4'te sürekli NAT TYPE 3 üm artık statik ip, DMZ, Upnp, Port yönlendirme, manual atama ya da kolay otomatik atama hiç bir şey düzeltmiyor durumu. Tamamen kapandı oyun moyun oynamıyor lanet olsun verdikleri hizmete de modeme de çaldıkları paralara da, keriz yerine konduğumuza da...
  • downloadlari acip rest mode a alin ps4 u o zmn tam hiz indirebilirsiniz :) ps4 un download hizindan dunyadaki herkes sikayetci. rest mode a alirsaniz 10mb la falan rahat rahat cekersiniz oyunlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 23 Ağustos 2019; 17:10:29 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.