Bildirim
Uydunet upload hızım 0.1'e düştü yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
teledüyanızda değişiklik varmı? 21 kanala düşmüş -
2-3 hafta once bana da oldu. Upload da download da yerlerde surunuyordu. Musteri hizmetlerini aradigimda genel ariza oldugunu soyluyorlardi. Bir kac gun sonra kendi kendine duzeldi ariza. Muhtemelen altyapi calismasi yapiyorlardir, onunla alakali yavaslama olabilir. Mevcut bakir hatlari fiber ile yeniliyor Turksat su siralar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce aradım durumu anlattım , kablodan veya hatta sorun olabilir dedi, yarın servis gelicekmiş eve bakalım ne olacak. Alt yapı çalışması var demediler ama durduk yere internet hızı düştüğüne göre dediğiniz mantıklı, yarın belli olur. Teşekkür ederim/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de böyle bir sorun vardı.
ölçümü telefon ile mi yapıyorsunuz?
Bende telefon ile yapınca upload 0,1 çıkıyordu.
Fakat bilgisayarda kablolu ve kablosuz yapınca normal değer çıkıyordu.
Bir hafta boyunca servis gelip gitti çözüm bulamadı.
Bende router alıp interneti onun üzerinden verdim sorunum çözüldü.
Ölçümü bilgisayar ile yapıp yazar mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otisabi44 -- 6 Nisan 2016; 9:46:07 > -
Hocam hem bilgisayarda hem telefonda denedim ikisinde de aynı problem var, ben esas kablolu kullanıyorum resim filan hiçbirşey yükleyemedim upload hızı sıfır bildiğiniz ama indirme hızı 20mbit lerde. normalde 25mbit olması lazımdı.
Bugün akşam servis gelicek, bakalım neymiş sorun. -
Büyük ihtimalle sorun modemde. İnşallah çözülür. -
Olabilir neymaster modemleri çok dandikler, konu açıcam foruma yurt dışından düzgün docsis 3 ve wifisi güçlü olan model almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözde bugun teknik servis gelicekti eve ama gelen giden olmadı, telefonla arayıp sordum dışarıdan kontrol ediyorlar dediler hala sorun çözülmedi off -
Hala sorunum çözülmedi Genel arıza varmış dediler neredeyse 1 hafta olucak hala onaramamışlar.
Eskiden böyle değildi uydunet çok bozdu bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X