Şimdi Ara

uydunet Türkiye geneli arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabahtan bu yana modem sürekli düşüyor IP alamıyordu zaman zaman alıp bağlandığıda oluyordu 4440126 aradım ilk çıkan modeminiz IP almış değerler normal dedi daha sonra bir kaç kez daha olunca tekrar aradım bu kez çıkan şahış sorunun ülke çapında olduğunu modemlerin IP alamadığını ve sorunun çözümü için uğraşıldığını söyledi ve az önce IP alıp yeniden bağlandım.

sizlerde de böyle bir arız oluştumu

(YER ESKİŞEHİR)

• Öğlen bir ara gitti. Alıştık artık uydunet sağolsun.
  • Geçen hafta da adana ya eziyet çektirdiler sıra şimdi diğer illerde :(
  • adanada sorun devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

adanada sorun devam ediyor

Aynen hocam dun geceden beri teledünya ve uydunet rezil durumda...
  • teledünya için next cihaz vermişlerdi 1 ay kullanmadan arıza yaptı kilitlenmeler donmalar alıp götürdüler ve 15 gün sonra bugün getirdiler sadece yazılım atılmış olabilir dedi getiren eleman ama onun yerine bıraktıkları pozitek cihaz gayet iyiydi next yine aynı donmalar falan devam ediyor. kendi next18500 hd cihazımı taktım onu kullanıyorum yine arıza kaydı verdim.
  • Eskişehir'deyim dün saat akşam 5 gibi , cihazların ip alamamasıyla gitti benim internet.Aradım, uydunetin ip vermediğini direttim ama sinyal sorunu olduğu konusunda bilgi aldım, arıza kaydı açtırdım.Bugün saat sabah 10 civarı gelmiş.

Hayır uğrayan uydunet servis çalışanıda olmadı bu sabah, nasıl oldu bu şimdi Türksat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoWeRLoGY -- 13 Kasım 2012; 12:01:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tt kaynaklı sözde genel arıza
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bıktım usandım uydunetten modem arızalı sanıp değiştirdik meğerse sorun modem değil uydunetmiş...
  • Arkardaşlar banada bi Çözüm yolu söyleyin...1 mgbit sınırsız kullanıyordum. internetimin indirme hızı Gayet stabill fakatt upload hızı tamamen vasaT speedtest lerde upload 0.03 cıkıyor. 2 3 aydır internet kullanamıyorum...acaba tarifemdemi sorun war deyip 3 mgbit sınırsıza gectim sonuç yine aynı..uydu neti iptal ettirmek istedim isede 460 tl bedeL çıkartılar kablolu tv ile NE yapmam gerek Sürekli mail ve Tlf etmekten bıktım bunlaraa Lütfen Yardımcı olun beyler...
  • Gelen ekibe sordum, kablo altyapısını yeniliyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoWeRLoGY

Gelen ekibe sordum, kablo altyapısını yeniliyorlarmış.

yenileniyor derken fiber mi oluyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

quote:

Orijinalden alıntı: PoWeRLoGY

Gelen ekibe sordum, kablo altyapısını yeniliyorlarmış.

yenileniyor derken fiber mi oluyor hocam?

Tam bilmiyorum ama olabilir, onun dışında da aldığım haber, şu karasal dijital yayının testlerini yapmaya başlamış türksat.
  • ARRIS marka modem kullanıyorum modem ip almıyor alsa bile 2 3 dk içinde tekrar gidiyor servis geldi tamam halloldu dedi gittiler 10 dk sonra yine internet gitti modem ip almamaya başladı modem mi değişmesi lazım
  • Bu sebepten dolayı hepsi bir arada / hepsi içinde paketlere abone olmuyorum.

Telefonu başka yerden, televizyonu başka yerden, interneti başka yerden yani hepsini ayrı ayrı yerlerden alıyorum. Böylece biri arızalanınca hepsi gitmiyor.

Size de tavsiyem bu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

adanada sorun devam ediyor

Sorun düzeleli cok oldu ama. Sen tam olarak ne yasıyorsun.
  • veri kaybı yaşıyodum ama düzeltildi gelip kutudan
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

ARRIS marka modem kullanıyorum modem ip almıyor alsa bile 2 3 dk içinde tekrar gidiyor servis geldi tamam halloldu dedi gittiler 10 dk sonra yine internet gitti modem ip almamaya başladı modem mi değişmesi lazım

Dostum bosuna modem degistirip masraf yapmayin..
    Ayni sikintiyi gecen hafta bende yasiyordum modem degistirdim hala ayni tamamen uydunetten kaynakli...
    Servisi cagirdim modemden kAynakli sanip degistirdigimi soyledim gelip oyle bi bakip gittiler
    Sonuc hala ayni... sürekli net gidip geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

ARRIS marka modem kullanıyorum modem ip almıyor alsa bile 2 3 dk içinde tekrar gidiyor servis geldi tamam halloldu dedi gittiler 10 dk sonra yine internet gitti modem ip almamaya başladı modem mi değişmesi lazım

Dostum bosuna modem degistirip masraf yapmayin..
    Ayni sikintiyi gecen hafta bende yasiyordum modem degistirdim hala ayni tamamen uydunetten kaynakli...
    Servisi cagirdim modemden kAynakli sanip degistirdigimi soyledim gelip oyle bi bakip gittiler
    Sonuc hala ayni... sürekli net gidip geliyor...

modemi değiştirdik superonline'a geçen arkadaşım netmaster cbw 700 modemini bana verdi onu taktık mac adresini bildirdik sorun kalmadı

• bugün apartmanın enerji odasında bulunan (türksat dolabının bulunduğu yer) bir kaçak akım sigortası atmış sigorta bir prizi besliyor ve prizde ise merkezi uydu sistemine ait santral ile karasal yayınları besleyen bir cihaza bağlı. sigortayı kaldırınca uydunet teledünya yayınları ve internet geldi. benim anlamadığım türksat dolabına giden bir enerji kablosu yok acaba karasal yayınlarla ortak mı kullanılıyor diyecem ama ona giren kablo ayrı yerden geliyor türksat dolabına giren kablo ayrı yerden geliyor.
  • Bugün yurtdışı sitelerde problem var yine.Siz de nasıl ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.