Şimdi Ara

Uydunet modeminiz hangi marka-model ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uydunet kullanan herkes lütfen, modeminizin marka-modeli,kaç mbps'ye kadar internet hızı aldığını bu başlık altında yazabilir mi. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye ki?
  • NetMaster CBW-383ZN

100 Mbps sorunsuz geliyor. Hız konusunda sorun yok. Fakat modem şişiyor bazen. Uzun süreli kullanımlarda internet gidiyor. Kapatıp açınca düzeliyor. 15-20 dakikada yine şişiyor.

Sormak istedikleriniz varsa cevaplamaya çalışırım.

• CXC-150 8 yıllık modemim. Docsis 2.0 10 MB sorunsuz. Şişme patlama en ufak sorun çıkarmadı bu kadar yıldır bana.
  • MOTOROLA ARRIS SURFboard SBG6580 DOCSIS 3.0 Modem kullanıyorum 100 mb hız 7x24 modem açık şişme tıkanma yok çok memnunum...
  • Çırak Web Master Ç kullanıcısına yanıt
    Ben çifte fırsat kampanyasına başvuru yapacağım.25mbps 25 akk ekosınırsız tarifeli. Bu 25 mbpsye kadar hız almam için hangi modemi kullanmalıyım.? Docsis 2.0 bu hızı verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: karatebesir

Ben çifte fırsat kampanyasına başvuru yapacağım.25mbps 25 akk ekosınırsız tarifeli. Bu 25 mbpsye kadar hız almam için hangi modemi kullanmalıyım.? Docsis 2.0 bu hızı verebilir mi?

Docsis 3.0 olması gerekiyor. Docsis 2.0'a 10MB'dan daha yüksek olan olan hızları vermiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yayla için VDSL modem tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.