Şimdi Ara

Uydunet Kurulum Gerçekleşti Detaylar Burada (Pingler+SSler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
13.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar internet bağlatmayı düşünüyordunuz ne oldu son durum nedir ? Bağlattınız mı ? Bağlattıysanız bi sorun sıkıntı var mı ? Servisten memnun musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rich

Arkadaşlar internet bağlatmayı düşünüyordunuz ne oldu son durum nedir ? Bağlattınız mı ? Bağlattıysanız bi sorun sıkıntı var mı ? Servisten memnun musunuz ?

Üstte yazdım, bir sıkıntı olmadı ama kablo TV bağlantısı yapıl(a)madı yalnızca gelen kablo, modeme bağlantı o kadar. Sıfır parça kullanımıyla bir bağlantı yapılmış oldu. Bunun dışında bir problem yaşamadım, Nitro alıp öyle denemek lazım sorun, sıkıntı var mı diye. :)
  • Mr.Rich M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben vazgeçtim başvuruyu iptal ettim servis eve kurulum için gelmeden evvel. TTNET Fibernet 24Mbps 75Gb AKN bağlattım epey masraflı oldu ama memmunum bizim olaylar karışıktı,2 evim var altlı üstlü aşağıda kablo tv aboneliği var otomatik ödeme falan, yukarıya yapacaktım uydunet aboneliğini ama modem yukarıda olunca sürekli in çık bişey olunca zor olacaktı dedim boşver ucuz falan ama gece 3 yatağımda uzanmış film izliyorum reset atmam gerekti kim uğraşacak Cat5e kablo çektirdim 100liraya fibernet için memnunum şuan. Allah razı olsun epey yardımcı olmuştun ama sıradışı nedenlerden ötürü olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Hocam ben vazgeçtim başvuruyu iptal ettim servis eve kurulum için gelmeden evvel. TTNET Fibernet 24Mbps 75Gb AKN bağlattım epey masraflı oldu ama memmunum bizim olaylar karışıktı,2 evim var altlı üstlü aşağıda kablo tv aboneliği var otomatik ödeme falan, yukarıya yapacaktım uydunet aboneliğini ama modem yukarıda olunca sürekli in çık bişey olunca zor olacaktı dedim boşver ucuz falan ama gece 3 yatağımda uzanmış film izliyorum reset atmam gerekti kim uğraşacak Cat5e kablo çektirdim 100liraya fibernet için memnunum şuan. Allah razı olsun epey yardımcı olmuştun ama sıradışı nedenlerden ötürü olmadı

Ttnet demek resetlik problem çıkmadı 15-16 gündür modemler açık ne bi kitlenme ne bi durum oldu 3 adet cihaz 7/24 bağlı onunda dışında 4-5 cihaz daha bağlanıyor ara sıra ama kendiniz için iyisini yapmışsınız evinizin durumu vesaire ona el vermiş artık sizde ttnet'li oldunuz neyse Allah sabır versin ttnet ile 3-4 seneyi aşan bi beraberliğimiz olmuştu kendisini hizmet kalitesinden (!) dolayı kınıyorum Yaşasın Uydunet(Kablonet)

--------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Üstte yazdım, bir sıkıntı olmadı ama kablo TV bağlantısı yapıl(a)madı yalnızca gelen kablo, modeme bağlantı o kadar. Sıfır parça kullanımıyla bir bağlantı yapılmış oldu. Bunun dışında bir problem yaşamadım, Nitro alıp öyle denemek lazım sorun, sıkıntı var mı diye. :)

Evet bende bağlattığımdan beri problem yaşamadım kayıt olan kişinin doğum gününde nitro veriyorlarmış eğer servisi beğenirsem yani o tarihte 100 mbps download ve sanırım 10 mbps upload veriyolarmış (Akk'sız ) eğer beğenirsem ara sıra nitro servisinden yararlanırım ama ilk önce bedava bi kalitesine bakmak lazım

• Mr.Rich M kullanıcısına yanıt
    Kardeş s.a hort olcak ama :D Bizim sitenin girişinde turksatın şu yuvarlak kuyu kapağı gibi olan kapaktan var üstünde baya türksat yazıyor.Site içi kullanan varmı bi bilgim yok ama arasıra inca-uydunet şeklinde wifiler görüyorum.Acaba benmde bağlatma şansım varmı
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    https://www.turksatkablo.com.tr/

sitenin en altında binamda hizmet var mı bölümü var, oradan kontrol edebilirsiniz.
  • Bina yeni ve merkezi uydu sistemi var ve her odada duvarda koaksel priz mevcut.hem uydum calismaya devam etsin hemde kablolu tv calissin istersem bole bi şansim var mi yokmu sizce arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurolgun57 kullanıcısına yanıt
    hem teledünya hem uydudaki kanalları izleme şansım var mı diye soruyorsan

Uydunet Kurulum Gerçekleşti Detaylar Burada (Pingler+SSler)

sana verilen bu cihazın hdmi çıkışı var

tv'de dahili uydu alıcısı varsa tek yapman gereken kumandadaki source kısmından hdmi kısmına ya da uydu kısmına getirmen.
  • O zaman hdmi kablosu alip bir ucunu bu siyah kutuya bir ucunu tv ye takacagiz dogrumuyum ?

Uydu ve teledunyanin ayni anda calismasini istememdeki neden.sanirim teledunya kanallari gec aciyomus buda beni cildirtir.en azindan tv nin icindeki dahili uydu hizli aciyor kanallari. Tv: Lg 49 uf8507 modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurolgun57 -- 5 Ekim 2016; 10:22:43 >
  • onurolgun57 kullanıcısına yanıt
    benim su sekilde oldu: Sitede hem karasal hem uydu yayini mevcut, benim tv de LG, dahili uydu alicisi var, ben tv yayini icin baglantilari kendim yapmistim; turksat tan kuruluma geldiklerinde tv ye bagladigim ucu dibinden kesti ve konnektorle kendi splitterlarina bagladi, splitterin diger cikislarini da (iki cikisi mevcut) birini modeme, birini de hd kutuya bagladi, hd kutudan da tv ye baglanti hdmi kablo ile saglandi, dolayisiyla bu durumda ben sitedeki uydu yayinini izleyemiyorum. teknik olarak baska bir sey yapilabilir miydi bilmiyorum, yani prizden gelen kabloya da bir splitter takilip, bir ucu turksat splitterina baglanip, diger uc direkt tv nin satellite girisine baglansaydi gibi.

• hayırlı olsun. özellikle o televizyon hizmeti çok güzel. nat geo animal planet sinema kanalları bi ton şey olması lazım. dandik türk kanallarını izlemekten 10 kat iyidir.
  • Bende yaklaşık 10 gün önce bağlattım interneti gerçekten çok iyi gerek hız gerek ping konusunda. Fakat bizim apartmanda merkezi sistem uydu çıkışı bir taneydi oraya türksat bağlanınca d-smart iptal oldu. Teledünya, D-smart ile karşılaştırılınca gerçekten yetersiz. D-smart için balkona çanak kurup kablo çekmek zorunda kaldım.
  • Merhaba arkadaşlar. Konuyu hortlatmak istemem ama, daha önceden digitürk kullandım. Ve bugün kapattırdım. yeni taşındığım evde kablonet kabloları var ve kabloneti araştırımdım internetten mantıklı geldi. Şuanda hem internet hem tv vs 50tl.https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,437,hayati-kacirma-kampanyasi bu tarife yi kullanmayı düşünüyorum. Lakin kullananlar var ise rica etsem eksi ve artılarını söyler misiniz? Saolun👏👏

• Selam,

spliter ve tivi kutusu arasındaki kablodan lazım bana. ne kablosu diyerek alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega_north

Selam,

spliter ve tivi kutusu arasındaki kablodan lazım bana. ne kablosu diyerek alabilirim?

splıtter içinhttps://www.google.com.tr/search?q=2+li+splitter&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjB0c6Lo8zSAhVJ7BQKHUt6ACwQsAQIfg&biw=1536&bih=760
    kablo içinhttps://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=rg6+u6&tbm=shop&*
    istediğinizi seçip alabilirsiniz en uygunu hangisiyse

• quote:

Orijinalden alıntı: ali.kan

Merhaba arkadaşlar. Konuyu hortlatmak istemem ama, daha önceden digitürk kullandım. Ve bugün kapattırdım. yeni taşındığım evde kablonet kabloları var ve kabloneti araştırımdım internetten mantıklı geldi. Şuanda hem internet hem tv vs 50tl.https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,437,hayati-kacirma-kampanyasi bu tarife yi kullanmayı düşünüyorum. Lakin kullananlar var ise rica etsem eksi ve artılarını söyler misiniz? Saolun👏👏

Zamanında aynı kampanyanın 25mbps 50gb akk li olanı ve ilk 3 ay sinema kanalları + üst paket açık halde olanını satın almıştık ayda 3 tl modeme 1 tl de uydu alıcısına para veriyoruz aylık 50 tl ödüyoruz yani internette gerçekten vaad edilen hızı veriyolar 25mbps hız diyolarsa en düşük 23.50 verirler o konuda bir şüphen olmasın uydu alıcısının da biraz eski bir arayüzü ve ilk kanal geçişi sırasında düşük fps sorunu var ama bunlar almamak için bir sebep değil uzun zamandır kullanıyoruz internette sadece 1 kereliğine bir kopma yaşandı oda en fazla 10 dakika sürmüştür sorunsuz güzel ve ucuz hizmet sunuyorlar ama tavsiyem o gelen modem yerine mutlaka daha farklı bir modem alın (çekim gücü,hızın tamamını alabilme) vs. gibi şeyler daha iyileşecektir

• Çok saol kardeş. Güzel bilgiler için teşekkür ederim. Peki gelen modem çok mu kötü? çekim gücü sıkıntılı mı yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali.kan

Çok saol kardeş. Güzel bilgiler için teşekkür ederim. Peki gelen modem çok mu kötü? çekim gücü sıkıntılı mı yani?

Şöyle izah edeyim birkaç ay öncesine kadar yani 2 ay öncesine kadar asus dsl-ac68u ile kullanıyordum oturma odasında bile full çekiyordu evin her noktasında en yüksek hızı alabiliyordum 2 aydır gözlerim asusu çok arıyor birkaç kere modeme bağlantıda sıkıntı oldu ve oturma odasında telefonlarda artık 1 diş bilgisayarda 3 diş kaliteli antenli bir bilgisayarda ise 4 diş anca çekiyor ve teorik olarak imkansız olmasına rağmen 17mbps gibi hızları alıyorum tek diş çeken telefonda ama yinede hizmetten sonuna kadar memnunum özellikle ttnet falan tövbe haşa bir daha almam ufak tefek yaşanan bu sorunlar almamak için bir neden değil sonuna kadar destekliyorum hatta türksat daha fazla abone kazanırsa belki daha düşük fiyatlara daha yüksek kotalar ve hızlar sunabilir yada iyice ttnete bağlayıp kazıklamaya başlayabilir

• Tavsiyen için teşekkürler. Kesinlikle doğru söylüyorsun. Evde kablolar vs zaten takılı idi. Ekipler başvuru ertesi günü gelip kurulumu yaptılar. 5G çekebilen Docs 3.0 modem takıldı ayrıca hd kalite de uydu.alıcı geldi. 25dk içinde de kullanmaya başladım. Herşey kablo üzerinden eve geldiği için hız konusunda sıkıntı yaşanacak sanmıyorum. Şimdilik evde kısa süreli kalıyorum. Bilgisayarı da yeni aldım. Evde kullanmak nasip olmadı. Tüm belgesel film dizi sinema ulusal kanallar haber kanalları ve yabancı kanallar dahil hepsi ilk ay açık. Sonrasında bazı kanallar kapanıyor. Ama tüm kanalları açtırmak için 10tl fark veriyorsunuz. Mantıklı bence. Hayatı kaçırma paketi kullanıyorum. Temel paket+75GB AKN+ sınırsız int 50TL üstelik bunun içinde modem ve uydu alıcı da var. Geri almayacsklar. Digitürk1.5 yil kullandım43tl verdim sadece sinema dizi ve ulusal kanallar açık idi. Taahhüt sonrası kapattırdım digitürkü ve uydu alıcısını geri aldılar.

Zira ben şimdilik memnunum. En hoşuma giden de, bilgi almak için aradığınızda kablotv deki müşteri temsilcileri illa bize gelin bizi seçin diye diretmiyor. Tavsiye ederim valla. Fiber ultrafiber megafiber fibergibifiber internet yalanlarına inanmayın. Net.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.