internet aboneligim bitiyordu ben de kablonet (uydunet mi turksatmi kablonet mi hala cozemedim) geceyim dedim. bugun baglamaya geldiler ilk once even giren internet kablosunu soktuler sonra tv giden internet kablomu soktuler ve sonra anlamadigim bir sekilde bunlar isinize yaramaz bunlari atiyoruz diye goturduler. metrecelerce kablolar gitti lan nereye goturuyorsunuz ben size atin mi dedim birakin ben atayim yok goturduler. tv kumandasina bakiyorum 2.el ellerinde 0 yokmus saka gibi ya 1 saate internet gelir dediler gittiler. kumandayi inceliyorum pis ve bir kac tusu icine gomulmus yani bozuk anlayacaginiz bir yetkiliyle gorustum kumanda boyle boyle onu duzeltmeye calisacagim dedi yok duzeltmeseydiniz bide inanilmaz rezillik.kablolarida attiklarini soyledim konusacakmis adamlarla geri getireceklermis cope atilan kabloyu nasil bulup getireceklerse. 2 saat gecti internet yok musteri hizmetlerini aradim bi iki saat daha bekleyin gelmezse arayin dedi kapatti :D neyse adamlar kumanda getirdiler gene dandik neyse kablolarida getirmisler aaaaa guzelim kablolari birbirine dolamislar mafetmisler tek kablo aldik diyor lan salak tv giden kabloda vardi 2 kablo gitti diyoruz tek diyor hala neyse dedik koyduk kenara kablolari internete bakti telefonla konustu etti falan filan meger kutunun uzerindeki yazilar ile modemin ustundeki yazilar uyusmuyormus kutu ile modem farkliymis ondan saatlerce mal gibi beklemisiz. yarin aglaya aglaya superonline basvuru yapacam tek istegim bayramdan once baglamalari olacak sorunsuz sekilde bana getirilen 2.el bozuk kumanda bide modem ile uydu alicisina para oduyorum malesef ![]() ![]() ![]() bana getirilen 2. kumadan oda 2.el tuslar arasi hep tozlu ![]() kablolarimin hali bir ucu modeme bir ucu tv giriyordu uclar gitmis evde hic kesilmis jak giriside yok herhalde biz kullanamayalim diye disarda kesmisler uclarini hayvan oglu hayvanlar ![]() uydunet pismanliktir daha internet baglanmadan burnumdan getirdiler |
Bildirim