Şimdi Ara

UYDUNET KABLO NET PISMANLIGI DAHA BASLAMADAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet aboneligim bitiyordu ben de kablonet (uydunet mi turksatmi kablonet mi hala cozemedim) geceyim dedim. bugun baglamaya geldiler ilk once even giren internet kablosunu soktuler sonra tv giden internet kablomu soktuler ve sonra anlamadigim bir sekilde bunlar isinize yaramaz bunlari atiyoruz diye goturduler. metrecelerce kablolar gitti lan nereye goturuyorsunuz ben size atin mi dedim birakin ben atayim yok goturduler. tv kumandasina bakiyorum 2.el ellerinde 0 yokmus saka gibi ya 1 saate internet gelir dediler gittiler. kumandayi inceliyorum pis ve bir kac tusu icine gomulmus yani bozuk anlayacaginiz bir yetkiliyle gorustum kumanda boyle boyle onu duzeltmeye calisacagim dedi yok duzeltmeseydiniz bide inanilmaz rezillik.kablolarida attiklarini soyledim konusacakmis adamlarla geri getireceklermis cope atilan kabloyu nasil bulup getireceklerse. 2 saat gecti internet yok musteri hizmetlerini aradim bi iki saat daha bekleyin gelmezse arayin dedi kapatti :D neyse adamlar kumanda getirdiler gene dandik neyse kablolarida getirmisler aaaaa guzelim kablolari birbirine dolamislar mafetmisler tek kablo aldik diyor lan salak tv giden kabloda vardi 2 kablo gitti diyoruz tek diyor hala neyse dedik koyduk kenara kablolari internete bakti telefonla konustu etti falan filan meger kutunun uzerindeki yazilar ile modemin ustundeki yazilar uyusmuyormus kutu ile modem farkliymis ondan saatlerce mal gibi beklemisiz. yarin aglaya aglaya superonline basvuru yapacam tek istegim bayramdan once baglamalari olacak sorunsuz sekilde

bana getirilen 2.el bozuk kumanda bide modem ile uydu alicisina para oduyorum malesef

bana getirilen 2. kumadan oda 2.el tuslar arasi hep tozlu

kablolarimin hali bir ucu modeme bir ucu tv giriyordu uclar gitmis evde hic kesilmis jak giriside yok herhalde biz kullanamayalim diye disarda kesmisler uclarini hayvan oglu hayvanlar

uydunet pismanliktir daha internet baglanmadan burnumdan getirdiler

• Kablonet ülkedeki nadir işini iyi yapan, kaliteli firmalardan senin şansına öyle denk gelmiş. Binada altyapısı olsa saniye düşünmeden geçerim ama yok işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir kablo netteyim sorun yaşamadım

• müptezelleri teknik servis diye işe alırsan böyle olur

• süperonlineden kablonete geçecem (taşınacağım evde kablonet altyapısı var) umarım böyle sorunlarla uğraşmayız. konu sahibine geçmiş olsun.

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

ne mutlu size umarim bir sorun yasamassiniz

• superonline ile sozlesmem 29 da bitiyor internetsiz kalmayim diye erken baglattim tv hic begenmedim 100mpbs 94 tl oduyorum bi fiyata superonline da 20 mbps veriyorlar napacam bilmiyorum 10 gun icerisinde iptal etme sansim var iptal edip superonline gececegim gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turknet bağlatın size kod vereyim 1 ay bedava kullanalım UYDUNET KABLO NET PISMANLIGI DAHA BASLAMADAN 

• Bende kablo tv deyim 20 yildir ama neyseki hic bole bir seyle karsilasmadim hizmet gercekden super fakat super online internetiyle cablo tv interneti kiyaslanirmi bu tartisilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

turknet mileyim turk telekom yasaklilar listemde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.