Şimdi Ara

Uydunet ile yaşadığım Aktivasyon Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam olarak bugün taahütüm bitti, bende yenisini almadan önce diğer sağlayıcılara gözatmak istiyordum özellikle uydunetin kablo ekibi gerçekten çok sorumsuz çalışıyordu sürekli internetten düşme ve ping problemlerim vardı fakat çözüm bulamıyorlardı her geldiklerinde her şey normal deyip gidiyorlardı. Neyse TürkNet kafama yattı herkes biliyordur anlatmama gerek yok(aknsiz paketi vs.) neyse biz madem bitti kapatalım fazla fatura çıkartmasınlar dedik gittik konuşmaya aynı tarife devam ediyor mu dedik yok 66 liraya aynısı var aknsi 7/24 size yazıyor dediler ben kabul etmedim tabi 60 lira ödediğim tarifeyi hem 66 liradan vereceksin hemde gece aknsiz kısmı yiyeceksin yok öyle dedim. O sırada babam kapatırsak tekrardan açabiliyor muyuz diye özellikle sordu ben sormam çünkü gerçekten saçma geliyordu kapatıldıktan sonra tekrar açılmaması. Sonuç olarak İnterneti kapattırdık ama TV'miz kablolu TV'den 18 liraya devam ediyordu interneti düşünecektik.

Neyse gün içinde düşündük durumu. Ben TürkNet'e geçelim TV'yi çanaktan alırız diye düşünüyordum fakat babam ben çanakla uğraşamam diye ısrarcı oldu sonuç olarak uydunete döneceğiz diye kararlaştırdık, müşteri hizmetlerini aradım interneti açtırmak istediğimizi söyledim, ne desinler ? Neymiş efendim kapatılan internet tekrar açılamazmış komple aboneliği kapatıp başka birisinin üzerinden tekrardan abone olunabilirmiş diye saçmaladılar. Bende bu konuşmanın ardından uydunetten iyice soğudum ama babam illa uydunet olacak diye halan daha tutturmuş durumda yarın gidip konuşacak(abonelik onun üzerine) eğer oradaki görevli kıvırmazsa interneti açacaklar ama eğer kıvırırsa ne yapacağımızı bilmiyoruz.

+ olarak

İnternet üzerinden aboneliğimi kontrol ettiğimde aboneliğime interneti kendim ekleyebiliyorum, nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok tabi.

ve paketin ücreti

acaba paketi bu şekilde kendim eklesem ne olur ? TV ücretiyle beraber midir?(Sanmıyorum ama)

Canlı desteğe yazayım dedim bu saatte canlı destekleri de kapalı bir şey yazamadım, yarın yazacağım bakalım ne diyecekler.

Bu durumda ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 9 Ekim 2017; 23:31:38 >

• İnterneti kapatman demek onların gözünden ayıplı kullanıcı olarak gozukuyorsun evde başkasının üstüne geçir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilgi vermişler. İnterneti kapattırdığınız için "yeni abone" kampanyalarından 3 ay yararlanamazsınız. Taahhütsüz fiyattan yürürlükteki tarifelere geçebilirsiniz (tabi bir de 96 lira aktivasyon ücreti eklenecek). Listedeki fiyatlar sadece internet, bunun üzerine kablo tv eklenecek. Başkasının üzerine abonelik açarsanız taahhüt karşılığı aktivasyon ücreti ödemezsiniz ve indirimli kullanırsınız fakat bu durumda kablo tv aboneliğini de iptal ettirmeniz gerekir diye tahmin ediyorum. Yani kablo tv sizin üstünüze, internet başkasının üzerine olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 10 Ekim 2017; 11:1:37 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Yine yanlış bilgi verdiler o zaman 2 yıl sonra alabiliyorsunuz dediler

Komple babamın üzerindeki aboneliği kapattırdık, benim üzerime açtırdık daire numarası 5 ti 50 gösterdiler sıkıntı olmaz dediler 250 GB AKN'li 24 MBPS paketi 70 liraya kaptık bakalımhttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,536,hepsi-birarada-kampanyasi

Ama bana kalsa bulaşılacak firma değil, ayıptır bu yaptıkları resmen müşteriyi kovuyorlar. Zaten çalışanlar tok esnaf gibi alıyorsan al,almıyorsan alma gibi davranıyorlar resmen müşteriyi başlarından savıyorlar

• Babanın parası çok galiba kazıklanmak hoşuna gidiyor.

Kablo tv bende kullandım mecburiyetten çatıya çanak koymama izin verilmediğinden mecbur kalmıştım hem onların istediği kanalları izleyeceksin hemde üstüne para vereceksin saçmalık.

İnternet konusunda modemleri dandik , müşteri hizmetleri bilgisiz , altyapıları çokta iyi değil pingler ani yükselme eğiliminde yane eski hizmeti veremiyor ayrıca 24 Mb hız sınırı koymalarıda firmanın ne derecede bir altyapısını olduğunu anlamışsınızdır.

Teknik servisleri aynı gün içinde ilgileniyor fakat çözüm odaklı çalışmıyorlar modemin kablosuz verici sinyali düşük kaç kere çağırdım bebeklere zarar veriyormuş evimde bebek mi var banane kardeşim bunu satarken bu şekilde söylemediniz almazdım dedim.

Biz herhangi bir işlem gerçekleştiremiyoruz dedi gel Türk Telekom modemiyle karşılaştıralım dedim yanaşmadı o zaman baz istasyonlarınıda kapatsınlar bebeklere daha çok zarar veriyor ses yok sonra gitti.

İleride inşallah babanızın zihniyetine çekmezsiniz.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Yine ucuz yırttık, kanallarla ilgili bir problemimiz yok ama internet hizmeti gerçekten problemli ve ilgilenmiyorlar. İstemeye istemeye tekrar uydunetteyiz işte. Asus'un PL-N12 Powerline cihazı ile wi-fi alanını genişletiyorum, modemin verdiği internetten daha güçlü ve sorunsuz internet veriyor. Powerline hattını öneririm üstelik istediğin prize takabiliyorsun evdeki bütün prizlerden interneti alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.