Şimdi Ara

Uydunet hakkinda bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babami heralde uydunete gecmek için ikna ettim az kaldı fakat bir kac sorum var 3ay yaz kampanyasından ust paket 150gb 25mbps ve kablo tv 64 tl olanina geçicez fakat hem download yapip hem televizyon dan film izlenirse problem çıkarır mı yani 2 si bir arada yoğun kullanımda bir de tr içi online oyun performansı nasıldır son olarak yabanci serverlerdan oyun indirirken veya oyun oynarken performansi nasıldır konumuzunu da belirtirseniz sevinirim ben ankara dayim fakat bütün arkadaslarim goruslerini yazabilir iyi kötü kopma yavas her türlü sıkıntı veya memnubiyetinizi dile getirirseniz sevinirim

Edit:Yillardur kablo tv abonesiiyiz sorunsuz kullaniyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 16 Temmuz 2014; 16:21:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tv+internet kullanımı etkilemez,etkiliyorsa sebebi düşük sinyaldir ve giderilir(6 sene içinde 1 defa oldu)..torrent konusun da hiçbir sıkıntı çıkmaz full hızda indirir,online oyun konusunda oyunun serverları Türkiye ve Avrupa da ise çok sorun olmaz,Amerika da ise aşırı lag olur..Istanbul/Kadıköy

Ankara'nın bazı bölgelerinde kronik sorunlar olduğu forumda yazıldı,forumda araştır bulunduğun bölgeyi kapsıyormu diye
  • matai M kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bölgemde kullanan yok fakat 10km mesafe de dediginiz sorun mevcut 2km uzakta kullanan bir arkadas vardi stabil dedi

Edit:Forumda kullanan yok bilgisayarın kapsama alanında 2 3 tanr uydunet modemi var ama kim kullanıyor bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 16 Temmuz 2014; 19:37:18 >
  • paket kaybı pingtest.net den yapılıyor mu eğer öyle ise İstanbul/maltepe'de sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertu190700

Hocam benim bölgemde kullanan yok fakat 10km mesafe de dediginiz sorun mevcut 2km uzakta kullanan bir arkadas vardi stabil dedi

Edit:Forumda kullanan yok bilgisayarın kapsama alanında 2 3 tanr uydunet modemi var ama kim kullanıyor bilmiyorum

hocam aynı sitede farklı bloklar da bile performans farkı olabiliyor(kullanıcı sayısı vs..)en güzeli hiç düşünme geç uydunete,servis modemi getirdiğinde test yap,bağlantıda sorun yoksa 1 hafta boyunca online oyunları test et,sorun yoksa devam et,ttneti arar hale gelirsen memnun kalmadığını söylersin 1 hafta dolmadan iptal etme hakkın var
    Hocam 12 yildir kablo tv abonesiyiz ilk 2 yil problem li idi sonra 10 yıldır kesildiğini bile görmedim sorun yaşar miyiz ki taahhüt iptal ettirip geccez adsl hattimiz arizali tek alternatif uydunet oldu oldu olmadı yandik

• quote:

Hocam 12 yildir kablo tv abonesiyiz ilk 2 yil problem li idi sonra 10 yıldır kesildiğini bile görmedim sorun yaşar miyiz ki taahhüt iptal ettirip geccez adsl hattimiz arizali tek alternatif uydunet oldu oldu olmadı yandik

ben en kötü ihtimali düşünerek söyledim,sorun çıkacağını sanmıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bence de hocam sorun çıkarsa zaten ekip geliyor değil mi kablo da falan sikinti varsa bize masraf çıkarırlar mi

• quote:

Bence de hocam sorun çıkarsa zaten ekip geliyor değil mi kablo da falan sikinti varsa bize masraf çıkarırlar mi

hocam gelen ekibe söyleyin bu kablolar 12 yıllık aşınma,sinyallerde sıkıntı var mı iyice kontrol etsinler,sıkıntı varsa yenilenir ücretsiz olarak..ne kadar az ara bağlantı olursa o kadar sağlıklı olur..online oyunlar için mutlaka kablolu olarak bağlanın,o yüzden modem pc/konsola yakın olmalı
    Merak etmeyin hocam odamda olcak modem kablolu baglancam hocam bir de bi odada Teledünya bir oda da modem istiyoruz mümkün mü
    Zaten kabloları kendileri kontrol etmeyecekler mi

• Güncel beyler ankara da kullanan varsa yazabilir mi tecrübelerini

• quote:

Arkadaşlar babami heralde uydunete gecmek için ikna ettim az kaldı fakat bir kac sorum var 3ay yaz kampanyasından ust paket 150gb 25mbps ve kablo tv 64 tl olanina geçicez fakat hem download yapip hem televizyon dan film izlenirse problem çıkarır mı yani 2 si bir arada yoğun kullanımda bir de tr içi online oyun performansı nasıldır son olarak yabanci serverlerdan oyun indirirken veya oyun oynarken performansi nasıldır konumuzunu da belirtirseniz sevinirim ben ankara dayim fakat bütün arkadaslarim goruslerini yazabilir iyi kötü kopma yavas her türlü sıkıntı veya memnubiyetinizi dile getirirseniz sevinirim

Edit:Yillardur kablo tv abonesiiyiz sorunsuz kullaniyoruz

sorun olmaz ,tv ve internet ayrı çıkışlardan veriliyor.
  • ilkyorum İ kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam sağolun konumunuz neresi ve kullaniyor musuhuz

Edit:Bir odada modem bir odada Teledünya olsa olur mu veya aynı odada olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 17 Temmuz 2014; 11:42:43 >
  • quote:

Anladim hocam sağolun konumunuz neresi ve kullaniyor musuhuz

Edit:Bir odada modem bir odada Teledünya olsa olur mu veya aynı odada olabilir mi

Hacı farklı odalarda Hem Teledünya hizmeti hemde uydunet hizmeti olur. Sorun yok.
  • quote:

Merak etmeyin hocam odamda olcak modem kablolu baglancam hocam bir de bi odada Teledünya bir oda da modem istiyoruz mümkün mü
    Zaten kabloları kendileri kontrol etmeyecekler mi

olur hocam fakat daha önce dediğim gibi ne kadar az ara bağlantı(Splitter)olursa,sinyal kalitesi o kadar iyi olur..
    Tamam hocam 2 gun sonra basvurcaz kac gune bağlarlar 3 haftadır adsl hattim yok da zombiye döndüm

• normalde en geç ertesi güne bağlamaya gelirler,fakat malum kampanya dönemi yoğunluk olabilir..sabah erkenden arayın gün içersin de gelme ihtimali olur
    Tamam hocam gelince hat problem li ise hemen yenisini çekerler mi

• apartmanda,dairede büyük bir tadilat yapılmadıysa kablolar sağlamdır,sinyal sorunu çıkmaz..gelen ekibe bir zarf at 10 yılı aşmış hazır gelmişsiniz,şu kabloları yenilesek bir 10 yıl daha kafamız rahat etse gibi,çünkü bunun onayını sadece gelen teknik servis verebilir.
    Anladim tadilat olarak sadece her kata asma tavan ve boya badana yapildi başka yok

Edit:bizim evdede 3 5 kez boya badana oldu ve duvarlara kağıt çekildi ve lavabolar yapildi (alakasiz ama )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 17 Temmuz 2014; 19:44:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.