Şimdi Ara

UYDUNET e geçiş yapmak istiyorum lütfen bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugune kadar 16mb 75GB adil kullanımlı superonline kullanıyordum fakat bugun superonline ile aramızdaki bağlantıyı kestim

UYDUNET e geçiş yapmak istiyorum bana en uygun en iyi götürebilecek paketi söyleyebilir misiniz? 75GB zar zor yetiyordu adil kullanım hakkı olarak buna hitaben. En uygun fiyata en iyi ne alabilirim uydunetten sizce? Önerileriniz nelerdir lütfen bu konuda bana bir yardımcı olun bilir kişiler..

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: areyoudisco

Arkadaşlar iyi akşamler hepinize.
    Bugune kadar 16mb 75GB adil kullanımlı superonline kullanıyordum fakat bugun superonline ile aramızdaki bağlantıyı kestim

UYDUNET e geçiş yapmak istiyorum bana en uygun en iyi götürebilecek paketi söyleyebilir misiniz? 75GB zar zor yetiyordu adil kullanım hakkı olarak buna hitaben. En uygun fiyata en iyi ne alabilirim uydunetten sizce? Önerileriniz nelerdir lütfen bu konuda bana bir yardımcı olun bilir kişiler..

Teşekkürler

Aşşağıdaki linkten 25 Mbps’ye kadar 150 GB AKK'li tarifeye aylık 61TL'ye , 25 Mbps’ye kadar 250 GB AKK'li tarifeye aylık 71TL'ye başvurabilirsin. 24 ay taahhütlü kampanya. 6TL modem ücreti ödeyeceksin bunun dışında senden herhangi bir ücret alınmayacak.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,358,cifte-firsat-kampanyasi-2016

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.