Şimdi Ara

uydunet delircem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar slm yaklaşık bir ay önce ttnetten uydunete geçtim internet siteleri videoları açma yavaşlığı beni geçtiğime pişman etti. bide yetmezmiş gibi dün ana kanallar gitti atv star filan arıza kaydı oluşturdum bu gün geldiler bişey yapamadılar aşağısan yukarı gelen kabloda sorun var dediler ?? bir aylık kablo sırf bu kanallar nasıl gider dedim frekansları farklıdır kablonun bi yerinde sorun vardır filan diye beni yiyip gittiler ??
    bu sorunu yaşayan varmı şimdi ben bu kabloyu değiştireyim düzelmezse ne yapıcam yine gelip yine kablo bozuk bizde sorun var demezler diye düşünüyorum ???



  • Sallamışlar be hocam benim kablo en az 10 yıllık sorun yok !!!
  • Dendiği gibide olabilir. kablonun 1 veya 10 yıllık olması farketmez. muteahhit firma kaliteli kablo kullanmışsa 20 yılda gider. kalitesiz ise 1 yılda sorunda cıkarabilir. anladıgım kadarıyla tesisat dahili yani sıva altı. ondan bu yorumu yaptım. kablolar kat arası delinerek gecmişse zaten kabloyu kendileri değiştiriyor.

    Eger dairen bina girişine yani kutuya yakınsa çağır ekibi merdiven boşlugundan kablo çekip sana sorunun gercekten kabloda oldugunu kanıtlasın. merdiven boşlugundan cekilen kabloda sorun görünmüyor ve bağlantın iyileşiyor yayınlar düzeliyorsa mevcut kabloyu o zaman değiştirirsin. değişmişkende kaliteli kablo kullan. rg6 ören marka falan olsa ii olur mesela.

    kabloda kısmi zedelenmeler bazı kanallarda soruna neden olabilir. kablo hasarı tum yayınları bozacak diye bi kaide de yok. ama sorun kabloda oldugu gibi knnektör bağlantılarında vs de olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaisersosse

    arkadaşlar slm yaklaşık bir ay önce ttnetten uydunete geçtim internet siteleri videoları açma yavaşlığı beni geçtiğime pişman etti. bide yetmezmiş gibi dün ana kanallar gitti atv star filan arıza kaydı oluşturdum bu gün geldiler bişey yapamadılar aşağısan yukarı gelen kabloda sorun var dediler ?? bir aylık kablo sırf bu kanallar nasıl gider dedim frekansları farklıdır kablonun bi yerinde sorun vardır filan diye beni yiyip gittiler ??
    bu sorunu yaşayan varmı şimdi ben bu kabloyu değiştireyim düzelmezse ne yapıcam yine gelip yine kablo bozuk bizde sorun var demezler diye düşünüyorum ???

    Uydunet e abone olmaz olaydım herkes binpişman hocam aynı sorunları bende yaşadım kanallar hava şartlarından etkilenmez diyolar bir yağmur yağıyo tüm kanallar gidiyo tek çıkan kanal teledünya ınfo ben boyle rezillik görmedim bana kabloda sorun var dedilr frekanslar farklı dediler gittim yeni kablo aldım bir kaç gün sonra yine kanallar gitti hergün lanet ediyorum uydunette.
    kabloyu değiştirsenin ve yeni aynı sorun çıkarsa gidin Teledünya şubesine kabloyu alın g....tlerine s....un




  • Bizde 2 günde 1 en az 4 saat kesinti oluyo. Artık çağrı merkezini aramıyorum bile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olli

    Bizde 2 günde 1 en az 4 saat kesinti oluyo. Artık çağrı merkezini aramıyorum bile.

    ilk bağlattığımda benim de böyleydi.çok sinir bozucu birşeydi.ama şimdi sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.