Şimdi Ara

Uydunet bağlatmayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ttnet ile olan sözleşmem bitince uydunet bağlatmayı düşünüyorum.Memnun musunuz ? Çok kopma sorunu oluyor mu ? Teknik destek nasıl ? İlk olarak bunları sormak istedim.Ttnet kullanırken çok kopma sorunları yaşadım.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altyapınız var ise kesinlikle geçmelisiniz. Ben yaklaşık 1 aydır 25 Mbps kullanıyorum ve oldukça memnunum. Daha önce Dsmart ve ttnet 8 Mbps e kadar kullandım şimdi ise internet kullanmamışım diyorum. Hiç kopma sorunu yaşamadım, hız şuan 24 Mbps alabiliyorum. Gerçekten şimdilik çok memnunum.

• Bölgeden bölgeye değişir. Genel olarak iyidir ama.

• teknik destek konusunda daha iyi olduğu kesinlikle aşikar

bölgeden bölgeye daha doğrusu binadan binaya bile değişir çok eski ve uzun zamandır bakılmamış bir bina felansa sorun yaşayabilirsin belki
    veya bazen belirli bölgelerden santrelden binaya kadar olan kısımda da sinyal sorunu olabilir ama
    ben hiç sıkıntı yaşamadım

binamız çok eski aşağıdaki kablotv kutusunu yenilediler bağlantıları felan yaparlarken benimde yardımım doknundu incecik kablo açıkçası 100mbps internet + full hd yayın nasıl taşıyor anlamıyorum artı o kadar mesafe var 5. kata kadar ama sapasağlam altyapıları maşallah

doğum günlerinde 100mbps internet verdiler dedim yok nereye bizim bir tane ince kabloyla geliyor
    vallahi 100mbps i veriyor hem de sinematv de hediye etmişler di 3 günlük doğum günü şeyi işte o da açık izliyorum 1080p hani özel bir modem felan da yok kendi verdikleri docsis modem

tavsiye olunur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.