merhabalar uydunet bağlatalı 3 gün oluyor ve pingim 140 ve üzeri. sayfalar arası geçişte kalkıp çay koyacak kadar zaman oluyor dolayısıyla multiplay oyun için kullandığım internetten verim alamıyorum. acaba bu sorunu çağrı merkezi dışında nasıl çözebilirim?
Çözemezsin.Ara söyle adam yolluyorlar veya merkezden bakıyorlar.Onlardan kaynaklanan bir sorun oluyordur kesin. Bendeki internette hep öyleydi. Arayıp söyleyince eve eleman geliyor modemi kontrol ediyor yeni bir aparat bağlamıştı tam anlamamıştım ama sorun çözülmüştü.Senin dediğin gibi yani çay koymalık baya bi' zaman oluyordu.O şeyden oluyor işte bazen modemin arkasına takılan beyaz kablo var ya yerinden çıkabiliyor gerçekten onu düzelttiler olmuştu. Ara söyle bence.
Ben de 2 haftadır Uydunet kullanıyorum ve Adsl'den daha verimli olduğunu söyleyebilirim. Sizin gibi ben de BF3 oynamaktayım ve ping değerlerim eğer Amerika kıtasından bir sunucuda oynuyorsam 100-120 civarında oluyor ve bu gayet normal. Ama Avrupa, Asya sunucuları üzerinden oynarsam 50-60 civarı değişiyor. Size tavsiyem modeminizin güvenlik ayarlarından güvenlik duvarı ve IP Flood'u devre dışı bırakmanız. Sorununuz büyük ihtimalle düzelecektir. Eğer bunları açık bırakırsanız ping ve packet loss değerlerinden yükseliş görürsünüz.