Merhaba arkadaşlar ttnet 8mbps kullanıyorum 3 senedir aylık 60 TL ödüyorum yakında tahüttü bitecek ve uydunete geçmeyi düşünüyorum ayda 73 TL ödeyerek 50mbps indirme 4 mbps de upload hızı ve tv paketi vericekler uydunetten şikayeti olan varmı?
sectiğin paket akny kac gb bende 25mb 75 gb akny var upload 2 mb turksatı tavsiye ederim ben sorun yaşamadım eskiden verdikleri modemlerin kalitesi düşük olduğundan yakınıyordu herkes (yaklasık 2 sene once) bana gelen yeni bir modem ve wi-fi gucu gayet yeterli bulundugun bolgede hatta bazen ayni sokakta olmana ragmen bazı apartmanlara veremiyorlar arayıp sormanı tavsiye ederim eger bolgende varsa bukadar yıldır gecmedigine pişman kalirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Kuan
sectiğin paket akny kac gb bende 25mb 75 gb akny var upload 2 mb turksatı tavsiye ederim ben sorun yaşamadım eskiden verdikleri modemlerin kalitesi düşük olduğundan yakınıyordu herkes (yaklasık 2 sene once) bana gelen yeni bir modem ve wi-fi gucu gayet yeterli bulundugun bolgede hatta bazen ayni sokakta olmana ragmen bazı apartmanlara veremiyorlar arayıp sormanı tavsiye ederim eger bolgende varsa bukadar yıldır gecmedigine pişman kalirsin
Eskiden kablolu tv kullanıyorduk türksat oluyor yanılmıyorsam bu apartmanda türksat kutusu mevcut
ben 10 ay once aldim ozaman bu paket yoktu. bu cok iyiymiş benimki 60tl bende buna gecebilirim. dikkat 27 ay taahhut diyor taşınmayı dusunuyorsan tahlikeli olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Kuan
ben 10 ay once aldim ozaman bu paket yoktu. bu cok iyiymiş benimki 60tl bende buna gecebilirim. dikkat 27 ay taahhut diyor taşınmayı dusunuyorsan tahlikeli olabilir
27 ay tahhut ilk 3 ay ücret ödemiyorsun kirada oturmadıgım için sıkıntı yok
50 Mbps 250 GB AKN paketini Tele Dünya Üst Paket + 6 Sinema Kanalı ile birlikte aylık 80 TL'ye kullanıyorum. Eğer modem ve TV Receiever'ı gerekiyorsa aylık 3 TL'de onlar için fatura ediyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme