Şimdi Ara

Uydunet 1 ile 5 mps arasi bir hiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklasik 5 aydir 1mps sinirsiz uydunet kullaniyorum ama son zamanlarda gercekten cok yavas gelmeye basladi. 1mps 29 lira, 5 mbs 59 lira bunun ortasini neden koymayi akil etmiyorlar ornegin 3 mps 39 lira ?

    Gecmiste boyle bir baslik acilmisti, mail falan da atildi sonuc cikmadi ama cogu internet saglayicisi kampanya ustune kampanya yapiyor , Turksatta sunu akil edip yapsa ne olur allah rizasi icin.



  • aynen katılıyorum 3mbit 39 fiyat olarakta süper olur acayipte talep olur bence.tamam şuan şu yarım düzine kampanyası iyi olabilir ama 1mbitte düşündürüyo insanı 5mbitte pahalı kaçıyo arası olsa ben ciddi ciddi geçmeyi düşünüyorum şu ttnetten bıktım çünkü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgty89

    aynen katılıyorum 3mbit 39 fiyat olarakta süper olur acayipte talep olur bence.tamam şuan şu yarım düzine kampanyası iyi olabilir ama 1mbitte düşündürüyo insanı 5mbitte pahalı kaçıyo arası olsa ben ciddi ciddi geçmeyi düşünüyorum şu ttnetten bıktım çünkü


    5 Mbs telefon aboneliğini kapatınca uygun oluyor aslında. Ama sorun algılamada. Örneğin ben de telefon aboneliğini kapasam bile internet için ayda 69 lira vermek istemem. Maksimum 49 olmalı.

    Daha önce bir konuda yazmıştım. Standart 9 lira'ya limitsiz 256kbs başlangıç aboneliği. Artan her 1 mbs hız için 10 lira daha alınabilir.

    1 mbs 19
    2 mbs 29
    3 mbs 39
    4 mbs 49
    5 mbs 59
    6 mbs 69..... gibi. 10 Mbs'den sonrada hızlar 10'ar 10'ar artar fiyatı da türksat düşünsün...


    Bu tarifeyi bu şekilde bile yapsa sonuçta yine fahiş fiyat olacaktır. Ama şu andakinden de iyidir. Ölümü gösterdiler sıtmaya razıyız diyelim...




  • 5mbit 69tl ye aldıktan sonra uydunetin bir esprisi kalmıyorki.ztn ttnette 55 lira 8mbite kadar ve şehir merkezindeysen genelde hız birazda servisi sıkıştırarak min 4-5 görüyor fazlası olduğuda oluyor.kaldki ttnet kötü ama en azından birşey olduğunda ulaşacak birini bulmak daha kolay ve taşındığında yeni evinde varmı yokmu derdi yok uydunet gibi.uydetin bu dezavantajları varken ttnete 75 lira öderken(tel+internet) 69a uydunete geçmek mantıksız.ama şöyle 39tl ye 3mbit hız verse çok cazip oluyor o zaman sizin tarife tablosunda olduğu gibi
  • 3mbit 39 vereceğine fiyat indirimi yapsında 5mbiti o fiyata versin...
  • o da olabilir
  • Ben 2mbsye de razıyım geçtim 3ten falan. 5mbs çok tutar, 1 mbs de 1 halta yaramaz diye 512 ile sürünüyorum hala.
  • TTnet, 8Mbiti tam alıyorum. 9145kb ile bağlanıyor, 3 yıldır netlimitsiz kullanıyorum, 1 kere hız düştü, 1 gün sonra yükseldi, ortalama aylık kotam 150GB, uydunet var, geçmiyorum, 69+7+150TL modem+aktivasyon+kurulum. Derken canım TTnet'im diye sarılasım geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WriterHuman

    TTnet, 8Mbiti tam alıyorum. 9145kb ile bağlanıyor, 3 yıldır netlimitsiz kullanıyorum, 1 kere hız düştü, 1 gün sonra yükseldi, ortalama aylık kotam 150GB, uydunet var, geçmiyorum, 69+7+150TL modem+aktivasyon+kurulum. Derken canım TTnet'im diye sarılasım geliyor.



    TTnete birşey derimde burdan, forumdan süresiz uzaklaştırırlar sonra.....
  • uydunet epey müşteri topladı şimdi yapması gereken şey 1mbiti yukarı hızlara yükseltmek ve voip hizmetini devreye sokmak herkesin temennisi bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engunaydin

    Ben 2mbsye de razıyım geçtim 3ten falan. 5mbs çok tutar, 1 mbs de 1 halta yaramaz diye 512 ile sürünüyorum hala.

    16 mbit kullansan saniyede 1,8 mb download yapsan ben seni görürüm hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigdede


    quote:

    Orijinalden alıntı: engunaydin

    Ben 2mbsye de razıyım geçtim 3ten falan. 5mbs çok tutar, 1 mbs de 1 halta yaramaz diye 512 ile sürünüyorum hala.

    16 mbit kullansan saniyede 1,8 mb download yapsan ben seni görürüm hocam


    İşyerinde 8 kullanıyorum. Torrent konusunda sıkıntı olmuyor, yetiyor. Hatta seedi az torrentlarda 120'de tıkanıyor. 2mbs de iş görmesi açısından dedim. 2mbs ile bilgisayarda webte gezinirken falan indireceğim şeyleri indiririm. Revolutiontt'den ban yediğimden beri zaten torrent da daha az indiriyorum. Sadece izleyeceğim şeyleri indiriyorum ya da çizgi film. Yoksa tabiki 8 ve 16 bambaşka. İzlemeden 5 dakika önce indirmeye başla tak izle. Hele MKV çağında 2 mbs de ızdırap bir hız olur. 5mbs minimum gerekli o açıdan.




  • harbi artık gelsin şu ara hız. 1 mbps den iyice soğumaya başladım. 5 mbps a da gücüm yetmiyor doğal olarak.
  • bencede artık bu devirde min 5mbit download 2mbit min upload hızı gerekli düzgün bir şekilde net kullanmak,sörf yapmak,torrent kullanmak için.ama uydunet hala 1mbit hız veriyor.bunu artırması lazım artık.bu yeni kampanyalarıyla müşteri sayısıda arttı.artık yatırım zamanı müşteriyi memnun etcekki yenileride gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgty89

    bencede artık bu devirde min 5mbit download 2mbit min upload hızı gerekli düzgün bir şekilde net kullanmak,sörf yapmak,torrent kullanmak için.ama uydunet hala 1mbit hız veriyor.bunu artırması lazım artık.bu yeni kampanyalarıyla müşteri sayısıda arttı.artık yatırım zamanı müşteriyi memnun etcekki yenileride gelsin.


    Zaten geliyor. Adam bakıyor limitsiz mi? Limitsiz. Ucuz mu? Ucuz. Alıyor geçiyor. Mantıklı da TTnete telefon artı dsl 80 lira bayılacağına aradaki farkla teledünya alıyor hatta yetmezse hiç teledünya almadan direk digitürk sinema paketi alabiliyor. Zaten onu alınca otomatikman torrent ihtiyacı dibe vuruyor. Ben mesela 5mbs hıza o parayı vereceğime kalmışım eski tarifede gazetemi okurum forumlara girerim bir de indirimli alabildiğim bir tarifeden ligtv'li full digitürk alırım. Ciddi ciddi büyük fark var arada. Şimdi bu şartlar altında neden 5mbs alayım 69 liraya?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 2 Haziran 2011; 19:42:32 >




  • 5mbit hız paketinin 30-40tl civarını geçmemesi lazım bence.o zaman işe yarar olur.yoksa 69tl gerçekten çok.

    ttnete gelince adamlar tekelini kurduğundan dolayı ne tarife değişikliği yaparlar nede fiyat indirimi.istedikleri gibi fiyat çekiyorlar çünkü rakip yok.bende yüksek faturadan dolayı istemedende olsa 1mbit uydunete geçicem gibi gözküyor.taahhütüm olmasaydı keşke ttnete 1.5yıl oldu şimdi cayınca 120tl ödücem yararlandığım kampanyalar için
  • 5'den 1'e döndüm , eh cep yakıyor babacım.Türksat yap bir kıyak çünkü hiç çekilmiyor , bu 1Mbit
  • 1 mbit alsak adil kullanım vs uygulaması var mı 512 falan olur mu ve taahhütlü hali mi 29 lira arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 5 Haziran 2011; 1:23:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dEs_

    1 mbit alsak adil kullanım vs uygulaması var mı 512 falan olur mu ve taahhütlü hali mi 29 lira arkadaşlar?


    hız düşmüyo uydunetin 1mbitinde adil kullanım vs yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgty89


    quote:

    Orijinalden alıntı: dEs_

    1 mbit alsak adil kullanım vs uygulaması var mı 512 falan olur mu ve taahhütlü hali mi 29 lira arkadaşlar?


    hız düşmüyo uydunetin 1mbitinde adil kullanım vs yok

    Zaten 1 mbit in kendisi adil kullanım hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.