Şimdi Ara

Uyducu Kafamı Karıştırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir tv aldım full hd bunun zevkini sürmek istiyorum ve hd yayınları izlemek istiyorum hd yayın veren d-smart bana 460 tl fiyat verdi ve 6 ay bpyunca hd kanaları izlersin ardından devam etmek istersen aylık ücret ödersin dedi ben kabul etmedim bana başka hd uydu verin dedim tamam veririz dediler ama hd kanal çekmez dedi bende nasıl olur bir sürü uydu markası var hd yayın alıp veriyor dedim hatta dream box lar var dedim onlar kaçak bizde yok ama hd izlemek istiyorsan kesinlikle d-smart almalısın dedi başka şekilde hd yayın izliyemezsin dedi doğrumu söylüyor bu adam arkadaşlar ne yapmam lazım bir kere para verip ardından para vermek istemiyorum hd yayınları izlemek için böyle bir şansım varmı,

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Merhaba arkadaşlar yeni bir tv aldım full hd bunun zevkini sürmek istiyorum ve hd yayınları izlemek istiyorum hd yayın veren d-smart bana 460 tl fiyat verdi ve 6 ay bpyunca hd kanaları izlersin ardından devam etmek istersen aylık ücret ödersin dedi ben kabul etmedim bana başka hd uydu verin dedim tamam veririz dediler ama hd kanal çekmez dedi bende nasıl olur bir sürü uydu markası var hd yayın alıp veriyor dedim hatta dream box lar var dedim onlar kaçak bizde yok ama hd izlemek istiyorsan kesinlikle d-smart almalısın dedi başka şekilde hd yayın izliyemezsin dedi doğrumu söylüyor bu adam arkadaşlar ne yapmam lazım bir kere para verip ardından para vermek istemiyorum hd yayınları izlemek için böyle bir şansım varmı,

D-smart'ın HD yayınları Dreambox ve benzeri kart paylaşımı yapabilen cihazlarda izlenemiyor henüz !!! Ancak izlenememesinin nedeni, D-smart HD yayın açan kartların henüz paylaşıma sunulmamış olması ile alakalıdır. Yani zaman meselesidir diyebiliriz.

Goldmaster 1010 HD cihaz, 6 aylık D-smart kampanyası kapsamında 450 TL'ye satılmaktaydı... hala aynı kampanya var mı? bilmiyorum... Goldmaster 1010HD + D-smart modül + D-smart 6 aylık izleme...

Bu cihazdan alırsanız, D-smart üyeliğinizi sona erdirseniz bile, cihazı başka uyduda, başka bir amaçla kullanmanız mümkündür. Cihazın görüntü kalitesi iyidir. kanal geçişleri yavaştır. Şifre çözme yazılımları yoktur.

Yada HD Dreambox alıp, şimdilik SD yayınları izlemeyi düşünmelisiniz.

• Bu nasıl bi iştir üstadım yahu, adamlar hd kanallar yapmış ama izliyemiyoruz,
  • quote:

Bu nasıl bi iştir üstadım yahu, adamlar hd kanallar yapmış ama izliyemiyoruz,

Platform için verdiği hizmet, "değerlenmiş yayınlar" kapsamındadır. Haliyle yatırımını korumak için elindeki imkanları kullanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Bu nasıl bi iştir üstadım yahu, adamlar hd kanallar yapmış ama izliyemiyoruz,

Platform için verdiği hizmet, "değerlenmiş yayınlar" kapsamındadır. Haliyle yatırımını korumak için elindeki imkanları kullanacaktır.

Anladım şu an şöyle bir kampanları var 459 tl veriyorsun hd uydu ve hd kanallar 6 ay izlenebiliyor ardından hd yayınları izliyemiyorsun diğer yayınları izliyorsun değermi sence bu paraya üstadım anladığım kadarı ile hd yayın izlemek istiyorsam belirli bir ücreti her zaman ödemem gerekiyor galiba,
  • Hiremco turbo hd alın artı modüllü üyelikle dsmarta üye olun gene 6 ay ücretsiz izlersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Hiremco turbo hd alın artı modüllü üyelikle dsmarta üye olun gene 6 ay ücretsiz izlersiniz.

Ayrı bir uydu cihazı al sonra birde kart al diyorsun üstad ha peki bunun bana tam olarak avantajı ne oalcak,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49SJ800V kullanan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toplamda size maliyeti ortalama 390tl 'ye mal olur.Dsmarta uydu cihazı olarak bağlı kalmassınız.
    Server alarak paylaşımlı platformaları izleyebilirsiniz...vs
    turbo hd ile ilgili bilgi;
    http://turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=544243
  • Goldmaster 1010 HD cihaz platform cihazı değildir. Yani üyelikten sonlandırıldığı takdirde, cihaz başka amaçlar için kullanılabilir. Modül kampanyası kapsamında 450 TL'ye satılmaktadır.

Görüntü kalitesi, stabilite konusunda, x3 Turbo ile kıyas kabul etmeyecek kadar değerli bir cihazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentOfGoats

http://www.alkayaelektronik.com/NEXT-YE-18500-HD-SOK-KAMPANYA-D-SMART-MODUL-KART-VE-6-AY-TUM-HD-KANALLAR-HEDIYE-,PR-3588.html

İyi de, bu cihazda ALI çipsetli ve Seul Turbo HD ile aynı tabandan...

ALI çipsetlilerin hali ise ortada !!!
  • Bu cihazı

http://www.goldmaster.com.tr/Urun_Detay.aspx?q=277

ve 6 aylık d-smart paketi 459 tl ye aldım sonuçta hd yayınları izlemek için dreambox alsam bile yine ücret ödemem gerekiyordu ayrıca sırf bu cihazın fiyatı 400-500 tl arasında,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.