Şimdi Ara

Uydu sinyal bulucu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Uydu sinyal bulucu almayı düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok hatta nasıl kullanıldığına dair bile bilgim yok. 70 80 TL'ye kadar çıkabilirim ama güzel birşey olsun kurulumunuda anlatabilirseniz sevinirim zormudur acaba yapması ? bir kaç videoda izledigimde lnb'den gelen kabloyla uydu cihazından gelen kabloyu bağlıyormuşuz cihaza. yanlız benim uydu cihazından herhangi bir kablo gelmiyor onu anlamadım ben lnb'den gelen kabloyu ise uydu cihazına bağlıyorum zaten. bu arada uydu cihazım hiremco zapper hd

+CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
  • Yaz kardeşim googleye uydu bulucu tavsiyesi.
    Ben sana tavsiyem satfinder hd2 dir ama fiyatı 450 tl civarı. sinyali anında bulur. Genelde benim gibi uydu cular kullanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 9 Mart 2016; 14:34:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Yaz kardeşim googleye uydu bulucu tavsiyesi.
    Ben sana tavsiyem satfinder hd2 dir ama fiyatı 450 tl civarı. sinyali anında bulur. Genelde benim gibi uydu cular kullanır

google yazdımda aradığım cevapları bulamadım. peki 100tlye kadar önerin varmı ?
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
  • 100 TL ye 2 takım 90 lık çanak ve kablo alınır, ne yapacaksınız uydu bulucuyu, antenci olsanız tamam ama uyduları buldunuz kurdunuz tamam e sonra o cihaz atıl kalacak.

Antenleri olması gereken yere düzgünce monte ettikten sonra uyduyu bulması basit iş,o cihaza para vereceğinize çanağa lnb ye kabloya Servere verin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 9 Mart 2016; 15:27:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ulusalonur

100 TL ye 2 takım 90 lık çanak ve kablo alınır, ne yapacaksınız uydu bulucuyu, antenci olsanız tamam ama uyduları buldunuz kurdunuz tamam e sonra o cihaz atıl kalacak.

Antenleri olması gereken yere düzgünce monte ettikten sonra uyduyu bulması basit iş,o cihaza para vereceğinize çanağa lnb ye kabloya Servere verin...

kendim için değil aslında amcam'a alacağım bu tür şeyler ile ilgileniyor o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

100 TL ye 2 takım 90 lık çanak ve kablo alınır, ne yapacaksınız uydu bulucuyu, antenci olsanız tamam ama uyduları buldunuz kurdunuz tamam e sonra o cihaz atıl kalacak.

kendim için değil aslında amcam'a alacağım bu tür şeyler ile ilgileniyor o yüzden

Hobi olarak yapıyorsa ve bu işten zevk almak istiyorsa satfinder 2 den Aşşağısı zevk vermez. Bikeresinde benim satfinder bozuldu onun yerine idareden arkadaşımın dsm1000 cihazını kullandım fiyatı 150 tl civarı yaptığım çanak ayarından gıram zevk almadım çünki sinyali hassasdegil ve tam ölçemiyor. Ayar yapıyormusun evet ama zevksiz
    Satfinder hd 2 öyle degil canavar gibi cihaz
    Sana şöyle örnek vereyim. Galaxy s7 ilemi internete girerken zevk alırsın yoksa samsung s2 ilemi aradaki fark öyle bir fark. 2 side iş görür ama birinden çok zevk alırsın.

• Sana şöyle bi öneri yapayım 2. El 15" bir lcd monitör al 50-60 tl ye birtane vga hdmi dönüştürücü al 40 tl ye o dönüştürücüyle monitörü lcd tv gibi kullanabilirsin sorada bitane 70-80 ye bir mini hd uydu alıcı al mini uydu alıcı lcd monitöre sabitle sana en kıral uydu bulucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 9 Mart 2016; 16:20:45 >
    uydu alıcı tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Sana şöyle bi öneri yapayım 2. El 15" bir lcd monitör al 50-60 tl ye birtane vga hdmi dönüştürücü al 40 tl ye o dönüştürücüyle monitörü lcd tv gibi kullanabilirsin sorada bitane 70-80 ye bir mini hd uydu alıcı al mini uydu alıcı lcd monitöre sabitle sana en kıral uydu bulucu.

hocam o kadarını istemiyor ya küçük 70 80 tl lik cihazlardan istiyor o yüzden yazdım zaten. yüksek fiyatlı ürünleri alsam sormama gerek bile kalmaz çünkü nasıl çalıştığı az buz belli
  • piyasada 20tl ile 60 tl arası olan cihazlar var. aslında ben de bir tane alıp balkondaki çanak ile canım sıkıldıkça farklı uydulara geçiş yapmak istiyorum. Şu listedekilerden alan var mı? profesyonel deği hobi amaçlı almak istiyorum.
    http://www.gittigidiyor.com/uydu-alicilari-ve-aksesuarlari/uydu-aksesuarlari/uydu-yon-bulucu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.