Şimdi Ara

Uydu ile bedava download!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
8.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler sakınha sakın bu yöntemi denemeyin.Mikrosoftta çalışan bi abimiz vardı.Oda uydu bağlantısı kullanıyordu aynı sizin anlattığınız gibi.İşle türk polisi ilgilenmedi direk interpol adamın evini astı.Ona göre çok dikkatli olun.Adam hala içerde.
  • Korel, buna inanalım mı?
  • Korel sana inanıyorum çünkü o adam uyuşturucu kaçakçısıydı uluslar arası. kırmızı bültenlede aranıyodu. uydu üstünden satış yapıodu..
  • uydu üstünden satış...:))
    beyler bu konunun bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmiyordum sağolun var olun :)))
  • arkadaşlar dün gece denedik bu olayı.Bence güzel ama dandik yani şu 5 adetten fazla indirme diyemiyorsun.Yani gelen tüm .avi filelerı alıyor.Filtre olarak aviyi seçiyoruz o tüm avileri indirmeye başlıyor o anda uydudan indirilen.HDD yetmez valla sabaha kadar açık kalsa....
  • HaLLowMaN;
    internetteyken upload her an yapılılıyor zaten.download yapılırkende upload yapılır zaten.şöyle anlatayım;internete bağlıyken ekranın sağ altında çıkan iki yanıp sönen ekran varya onların biri uploadı diğeri downloadı belirtir.normal dialupta downloadın paket boyutu 512 bayttır.yani sen bir dosya indirirken (download ederken) gelen her 512 bayttan sonra upload yapılır.bilgisayar sıradaki 512 baytı ister o gelir tekrar upload yapılır(sıradaki 512 baytın isteği gönderilir).bu kaide dosya indirirkende sörf yaparkende geçerlidir.bu yüzden o ışıkların ikiside yanıp söner ve dosya download ederken bile gönderilen bayt değeri artar.

    bu kaide aynen uydu internette de geçerli yani upload hattı sürekli açık olmak zorunda.tek fark uydu internette paket boyutunun dialuptaki 512 bayttan daha fazla olması.
  • Siz diğerlerinin tüm anlattıklarını boşverin, Skystar1' 11/09/2003 : 16:38:30 tarihli cevabını dikkate alın, doğrusuda budur zaten, sadece burda gprs bağlantısı geçerli değil ve paylaşıma izin vermiyor, çok zor olmasına rağmen socks'lan deneyebilirsiniz, bence bu surf yapma ve download yapma keyfine 20 € fazlasıyla değer, yani dsl veya kablo tv olmayan yerler için, Alanyada bilgisayar firmasıyız ve onlarca kurulum yaptık ama sadece yabancılara adamlar biliyor keyfini, bizim gibi saatlerce monitör başında vakit öldürmüyor, ama biz yani benim halkım alışmış, nasıl burda beleş kelimesini duyduk hemen balıklama dalındıysa.. ehhh, işte bu kadar keyfimize ve sağlığımıza düşkünüz.. [djsm]
  • skystar bence uploada gerek duyulmaması lazım ben istediğim dosyayı siteye girip dial-up bağlantımı koparmalıyım ki bana girmesin fatura yoksa tek taraflı uydu mantıksız oluyor biraz.
  • http://forum.digital-sistem.com/upload/forumdisplay.php?s=&forumid=18 likinde aradığınız herşeyi bulursunuz. Ayrıca satışıda var.
  • tek taraflı uydunun mantıklı olan tarafı hızlı olması.yoksa tel faturasından kurtulamıyorsun tabii.
    sitede dosya sıralama gibi bir olay yok.site sadece login olmak için.iexplorerde--->araçlar---->internet seçenekleri--->bağlantılar----->ayarlar (aktif bağlantının üstündeyken)--->proxy sunucu kullan diyorsun buraya gerekli proxy adresini yazıyorsun.bu proxy adresi herhangi bir proxy adresi değil .servisin işleyişi için bizzat opensky a yada skyrunner a ait.sen bir sitede gezerken veya dosya indirirken istek
    upload yolu ile bu proxy adresine gönderilir.dosyanın uydudan sana ulaşması paketlenmiş bilgiler ile olur.diyelimki sen 5 mb lık bir dosya indiriyorsun.ilk 10 kb gelir.bilgisayar upload yoluyla "paket düzgün bir şekilde alındı sıradaki paketi gönder şeklinde opensky ın proxy adresine mesaj gönderir.dosyanın indirilme işlemi böyle kontrollu bir şekilde gerçekleşir.aynı kural bir web sayfasını gezerken sayfayı oluşturan html jpg vs dosyaların sana ulaşmasında da geçerlidir.

    çok ayrıntısıyla bilmiyorum ama senin dediğin gibi siteye girip dosya sıralama olayına benzer bir sistem astra uydusunda olabilir.çok istek alan dosyaları siteleri indirebiliyorsun sanırım.sistemin adının casablanca olması lazım.ücretsiz bir sevisti galiba. google de astra casablanca satellite terimlriyle aratırsanız bununla ilgili birşeyler bulabilirsiniz.yada hiç aramayın .çünkü bu uyduyu türkiyeden izleyebilmek için çok büyük çaplı çanak gerekiyor.

    birde goggle de skyrunner superonline yazıp aratırsanız bulacağınız sonuçlarda bir çok açıklayıcı bilgi var.

    ayrıca yukarıda nitronun verdiği linki düzenli takip etmenizi tavsiye ederim




  • Bence dediğiniz legal download için upload şart. Ama yakalama için upload gerekli değil gibime geliyor. Legal adam ne alırsa aynısını çanaktan alırsınız.
    Sevgiler
  • Ya arkadaşlar Telefon faturasız Uydu sistemlerinden neden bahsetmiyorsunuz bide onlardan bahsedinde Şu telekomdan kurtulalım.
  • telefon faturasız uydu sistemleri çift yönlü uydu sistemleri oluyor.upload uyduya doğru yapılıyor yani.bunun için sisteminize uydu sinyalini üretip çanak antenin ucundaki lna (lnb sinyali almak için bu göndermek için) ile uyduya göndermek için bir pcl kart takıyorlar.Bu sistemin kurulum ücreti oldukça pahalı 3000-5000 dolar gibi.aylık ücretleride çok pahalı ayrıca dialuptan telefon faturasından daha pahalıya gelir.böyle sistemleri sadece şirketler kullanıyor.
  • eh neyapalım bizde ucuzlamasını bekleriz.Nasıl olsa dialup birgün tarih olacak
  • arkadaşlar ben chip dergisi aldım, olayı biraz araştırdım bu olay doğru galiba.Bu iş için sky star2 uydu kartı bu işin babalarından mış isterseniz size ilgili linkleri vereyim bir bakın.
    www.antes.com.tr
    www.kayacenter.com
    www.markom.com.tr
    www.uydutvhaber.net




  • arkadaşlar skystar2 türkiyeye kaçak olarakta sokulmakta buda kartınızın garantisiz olması demek yani bir sorun olduğunda karşınızda kimseyi bulamayabilirinizki ürünün tuneri biraz hassas yani sorun çıkması muteber.Türkiyede bildiğim kadarı ile bu kartı yasal olarak kayacenter ve markom satıyor bu ürünlerde 2 yıl garantili olarak satılıyor. Uydu internet hakkında bilgi almak isteyen arkaşlarda skystar1 arkadaşımızın yazılarına ek olarak
    http://www.markom.com.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159 adresinden yararlanabilirler.
  • <b>skystar1</b> şu 20€ ya uydu internet sağlayan opensky dediğin sitenin veya sitelerin tam linkini versene. ben opensly.com a baktım ama alakası yoktu...
  • www.broadsat.com
  • ya bir gün birileri uydudan virüs trojan falan çekerse..??nede olsa ne indirdiğimiz süpriz olacak bu yolla.
  • virüs :)? bilgisayarına virüs girmesinden korkan birini gördük ya bu forumda sırtımız yere gelmez artık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.