Yüzbaşı
19 Haziran 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam arkadaşlar. Dün amerikadan alınan iphone 4S ime vodafone hattımı taktım. Beklentim bir süre kayıtsız olarak kullanabilmek daha sonra telefonun kapanmasıydı fakat direk servis yok uyarısı çıktı. Sorun ne olabilir? Pasaport kaydı ile çözülebilecek bir problem mi?
Merhaba arkadaşlar. Baseband i koruyarak 4.1 den 4.3.3 e geçmeyi denedim. Forumdaki anlatımlara bakarak yaptım fakat itunes dan restore yapmak istediğimde 3194 hatası veriyor. Gerekli host düzenlemelerini de yaptım ama sürekli bu hatayı veriyor.

4.1 e ait SHSH kaydım var fakat bunu nerede kullanacağımı bulamadım. Merak ettiğim 4.3.3 e baseband koruyarak geçebilmek için 4.3.3 e ait SHSH kaydı mı gerekiyor?

Bu sorunun çözümünde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar.

1500 tlye kadar bir televizyon almak istiyorum. TV yi ağırlıklı olarak playstation oynamak ve uydu yayını (şu an standart definition) izlemek için kullanacağım. USB den film oynatma seçeneği olsun istiyorum. 3d ve smart tv çokta gerekli değil. Min. 100 Hz bir tv olması PS3 için şart sanırım. Tabiki gönül LED TV olsun ister ama özellik ve görüntü kalitesi açısından tatminkar bir LCD TV de olabilir. PS3 ile birlikte bluray player da geleceği için full hd bir tv almak istiyorum. İlk tercihim 40" ya da 42" bir tv fakat bütçeyi çok zorlarsa 37 ya da 32" de düşünebilirim.

Aslında PS3 ve tv için toplam 2000 tl bütçem var fakat bütçemi max 200 tl daha genişletebilirim.

LG Samsung ve Philips tercih edilebilecek markalar diye düşünüyorum. Forumdaki arkadaşlar sürekli olarak inceleme yapıp piyasayı takip ettikleri ve güncel kampanyalardan haberdar oldukları için sizlerden yardım istiyorum.

İlginiz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar.

1500 tlye kadar bir televizyon almak istiyorum. TV yi ağırlıklı olarak playstation oynamak ve uydu yayını (şu an standart definition) izlemek için kullanacağım. USB den film oynatma seçeneği olsun istiyorum. 3d ve smart tv çokta gerekli değil. Min. 100 Hz bir tv olması PS3 için şart sanırım. Tabiki gönül LED TV olsun ister ama özellik ve görüntü kalitesi açısından tatminkar bir LCD TV de olabilir. PS3 ile birlikte bluray player da geleceği için full hd bir tv almak istiyorum. İlk tercihim 40" ya da 42" bir tv fakat bütçeyi çok zorlarsa 37 ya da 32" de düşünebilirim.

Aslında PS3 ve tv için toplam 2000 tl bütçem var fakat bütçemi max 200 tl daha genişletebilirim.

LG Samsung ve Philips tercih edilebilecek markalar diye düşünüyorum. Forumdaki arkadaşlar sürekli olarak inceleme yapıp piyasayı takip ettikleri ve güncel kampanyalardan haberdar oldukları için sizlerden yardım istiyorum.

İlginiz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar. Daha önce hiç İphone kullanmadım ve bir arkadaşım sayesinde ABD den işletim sistemi 4.1 olan bir iphone aldım. Forumdan takip edebildiğim kadarıyla jailbreak çıkmadan unlock yapılamıyor. fakat aynı zamanda unlock cihaz kullanan arkadaşlarda dört gözle jailbreak çıkmasını bekliyorlar. Jailbreak in unlock dan başka ne gibi artıları var?

İkinci sorum ise, her yeni yazılım versiyonu çıktığında telefonu itunes a bağlar bağlamaz otomatik olarak yazılımı yükseltiyormu yoksa kullanıcıdan onay aldıktan sonra mı yükseltme işlemi yapıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım şuan amerika philedelphia da ve gelirken iphone almak istiyor fakat hafta sonu store a gidince 16gb iphone ların store larda satılmadığını ve internet üzerinden deanlaşmasız olarak alınamadığını öğrenmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı ya da abd de nerelerdeki store lardan 16 gb iphone alabiliriz bilen varmı? Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar. Mayıs ayında megane 3 Türkiyeye gelir gelmez ilk gelen megane lardan bir tanesini satın almıştım ve aldığım tarihten beri hiç abartısız aracıma gözüm gibi bakıyordum. Fakat sakınan göze çöp batar derler ya aynen öyle oldu. Geçtiğimiz pazar günü beşiktaştan balmumcuya giden yolda orta şeritte giderken sağ şeritte ticari taksi birden fren yaparak yolda yan döndü ve bana sağ tekerleğin ordan çarptı ve beni ortadaki kaldırım gibi ağaçlığa soktu.Sol şeritten gelen araçta duramayarak sol arkadan aracıma çarptı. Taksinin yolda yan döndüğünü gördüğüm anda frene basmama rağmen mağlesef kurtaramadım. Aracın fotoğraflarını ekliyorum. Servis masrafın en az 15.000 TL olduğunu ve ucunun açık olduğunu söylüyor. Görünen kadarıyla aracın şasesinde bir hasar yok, camlarda herhangi birşey yok dolayısıyla hava yastıklarıda açılmadı. Ama ben böyle bir kazada hala nasıl hava yastıkları açılmadı diye merak ediyorum. Servisten öğrendiğim kadarıyla rot başları fln dağılmış. Ancak aracın motoruna şuan bakamadıklarınnı söylüyorlar. Sigorta şirketinden onay fln gerekiyormuş sanırım. Benim görebildiğim ön çamurluklar, ön tampon komple kırık. Ön sağ far aynı şekilde. arka sol kapı içe göçmüş ve arka tamponda çizikler var, arka sol çamurluktada göçükler var.

Benim sizden öğrenmek istediğim bu aracın perte çıkması mümkünmü. Birde ben bu aracı en az 5 yıl binicem diye almıştım yani şu an için ikinci el değerini düşünmüyorum. Araçtaki tüm hasar servis taradından onarılsa ileride bir sorun yaşarmıyım. Hani bir laf vardır ya bu araç bidaha adam olmaz diye. Böyle bir durum söz konusu olabilirmi?

Aracın resimleri aşağıda. Aman arkadaşlar lütfen trafikte şu baş belası taksicilerden uzak durun. Ahlaksız adamlar iki kuruş için resmen insanların hayatlarıyla oynuyorlar.

Megane III üm ile kaza yaptım bi fikir verebilirmisiniz?
Merhaba arkadaşlar.Bir tanıdığımızda JVC marka D290E model kamera varmış.Fakat kameranın tv için bağlantı kablosu yok.İstanbulda bu kabloyu nerde bulabiliim bileniniz varmı acaba?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar.İzmirde gerçek UV led satan yer varmı?Bugün Uv diye led aldım bildiğimiz normal parlak led çıktı.Birde bu UV ledler sadece tek renk mi oluyor yoksa farklı renkleride varmıdır?
Selam arkadaşlar.Laptopta tv izlemek için avermedia USB 2.0 lite tv kartı aldım.kart gayet güzel çalışıyor.Ancak yaklaşık 10 saniyede bir görüntüde takılma oluyor.Galiba bu takılma zaman kaydırma özelliğinden kaynaklanıyor.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim bilen varmı acaba?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 531
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 4.492 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.