Şimdi Ara

Uydu alıcısı tavsiye edebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç anlamadığım ve kullanmadığım bir ürün şu uydu alıcıları.
    Bana 150 lirayı geçmeyecek, markalı ve servisi güçlü, mümkünse National Geographic ile Discovery Channel'ı izletebilecek (yazılım yükleme falan deniyor) birkaç model tavsiye edebilir misiniz? Samimiyim kafa karıştırıcı bir durum bu benim gibi bilmeyen için; Sony, Philips bulunmuyor, Türkiyenin elektronik devleri Vestel-Arçelik kötü deniyor, genelde Next (şu Next de içinde Nexstar olarak mı ayrılıyor nedir) ile Goldmaster tavsiye ediliyor.

Dediğim gibi 150 lirayı geçmeyen, bana mümkünse N. Geographic ve D. Channel izletebilecek marka ve model tavsiye edebilecek var mı?

• aynı konudan açmak için girmiştim. mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdaist

Arkadaşlar hiç anlamadığım ve kullanmadığım bir ürün şu uydu alıcıları.
    Bana 150 lirayı geçmeyecek, markalı ve servisi güçlü, mümkünse National Geographic ile Discovery Channel'ı izletebilecek (yazılım yükleme falan deniyor) birkaç model tavsiye edebilir misiniz? Samimiyim kafa karıştırıcı bir durum bu benim gibi bilmeyen için; Sony, Philips bulunmuyor, Türkiyenin elektronik devleri Vestel-Arçelik kötü deniyor, genelde Next (şu Next de içinde Nexstar olarak mı ayrılıyor nedir) ile Goldmaster tavsiye ediliyor.

Dediğim gibi 150 lirayı geçmeyen, bana mümkünse N. Geographic ve D. Channel izletebilecek marka ve model tavsiye edebilecek var mı?

Türkiye markalı ve servisi güçlü ifadelerini dışarıda bırakacak olursak; sizin beklentilerinizi karşılayabilecek cihaz, Dreambox 500s'tir.

110 - 140 TL arasında edinebilirsiniz.

• Benimde böyle bir tavsiyeye ihtiyacım var açıkçası.
    Şu an Next 2000 ci plus modelini kullanıyorum.forumlarda okuduğum kadarı ile görüntü kalitesi ile ilgili şikayetler var bende HDMI çıkışlı bir uydu alıcısı almayı düşünüyorum.
    Özellik aramıyorum sadece kanal geçişleri hızlı ve menüleri kullanışlı olsun okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Benimde böyle bir tavsiyeye ihtiyacım var açıkçası.
    Şu an Next 2000 ci plus modelini kullanıyorum.forumlarda okuduğum kadarı ile görüntü kalitesi ile ilgili şikayetler var bende HDMI çıkışlı bir uydu alıcısı almayı düşünüyorum.
    Özellik aramıyorum sadece kanal geçişleri hızlı ve menüleri kullanışlı olsun okadar.

HDMI çıkışlı şart değilse, aradığınız model Goldmaster'in IBM işlemcili modelleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

HDMI çıkışlı şart değilse, aradığınız model Goldmaster'in IBM işlemcili modelleridir.

Goldmaster 70000'i önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

quote:

Fortis tabanlı olup, işlemcisi connexttant markadır. Görüntü kalitesi vasattır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Fortis tabanlı olup, işlemcisi connexttant markadır. Görüntü kalitesi vasattır.

peki 100-150 lira arası dreambox dışında önerebileceğiniz bir model var mı? Malatya'da Dreambox bulmak imkansıza yakın.
  • bu işten anlayan arkdaşlardan bende cevap bekliyorum onemli olan görüntü kalesi kanal geçişleri ve işlemci benim içinde max 150 tllik bi reciver alıcam..
  • quote:

peki 100-150 lira arası dreambox dışında önerebileceğiniz bir model var mı? Malatya'da Dreambox bulmak imkansıza yakın.

Bu başlıkta Dreambox tavsiyesinde bulunmadım zaten...

Goldmaster'in IBM işlemcili modellerinden Malatya'da bol miktarda bulabilirsiniz...

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bu işten anlayan arkdaşlardan bende cevap bekliyorum onemli olan görüntü kalesi kanal geçişleri ve işlemci benim içinde max 150 tllik bi reciver alıcam..

Kriterleriniz nedeniyle aynı marka/özellikte olanı size de tavsiye ediyorum.
  • ıbm işlemciler hep eski modellerde 2010 olup ıbm yokmu yada 2009
  • quote:

ıbm işlemciler hep eski modellerde 2010 olup ıbm yokmu yada 2009

Bu modellerin bir çoğu hala satılmaktadır.
     Uydu alıcısı tavsiye edebilecek var mı?
  • çok sağol arkdaşım DM 500 S illa server alıp pc yemi bağlamam lazım şifreli kanllarla işim yok normal kanalları ii kalite izleyim yeter çok tv ye gmülen biti değilim zaten türksattaki kanallrı alsın yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Eylül 2010; 16:24:11 >
  • kardeşi max 150tl demiştik bu uydular için nette 300-400 tl fiyat biçiyolar goldların 9400 mesala..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Eylül 2010; 18:34:47 >
  • Yanlışınız var! Bu cihazlar SD özellikli olup, 150 - 170 TL aralığında satılmaktadır.

200 - 250 TL aralığında HD cihazlar satılırken, SD cihazları bahesttiğiniz fiyata kimse almaz.

İlaveten aynı modellerin ikinci elini forumlardan 50 TL. civarında edinebilirsiniz...

Lütfen okuyunuz;http://forum.donanimhaber.com/m_42273739/tm.htm

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 21 Eylül 2010; 18:38:06 >
  • quote:

Yanlışınız var! Bu cihazlar SD özellikli olup, 150 - 170 TL aralığında satılmaktadır.

200 - 250 TL aralığında HD cihazlar satılırken, SD cihazları bahesttiğiniz fiyata kimse almaz.

İlaveten aynı modellerin ikinci elini forumlardan 50 TL. civarında edinebilirsiniz...

Kolay gelsin.

http://www.hepsiburada.com/Liste/goldmaster-sat-9400-dci-kartli-dijital-uydu-alicisi/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evgoldsat9400v
    burda boyle gorunce:)
    çok sağol dostum dreamboxu 500 s si taviye edermisin benim şifreli kanllarla işim yok net bağlamadan server almadan turksatı sorunsuz izleyebilirmiyim...??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Eylül 2010; 18:44:57 >

• quote:

quote:

Yanlışınız var! Bu cihazlar SD özellikli olup, 150 - 170 TL aralığında satılmaktadır.

Kolay gelsin.

http://www.hepsiburada.com/Liste/goldmaster-sat-9400-dci-kartli-dijital-uydu-alicisi/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evgoldsat9400v
    çok sağol dostum dreamboxu 500 s si taviye edermisin benim şifreli kanllarla işim yok net bağlamadan server almadan turksatı sorunsuz izleyebilirmiyim...??

Dreambox 500s receiver'inde son çıkan image'larla görüntü kalitesi iyi seviyeye ulaştı
    diyebilirim. Gemini 4.70 image ile...

İlaveten Dreambox 500s'te kanal geçişleride hızlıdır.

Orta seviye PC kullancısı iseniz, Dreambox 500s'i de tavsiye ederim.

Turksat ve diğer uyduları sorunsuz izleyebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin.

Dreambox 500s receiver'inde son çıkan image'larla görüntü kalitesi iyi seviyeye ulaştı
    diyebilirim. Gemini 4.70 image ile...

İlaveten Dreambox 500s'te kanal geçişleride hızlıdır.

Orta seviye PC kullancısı iseniz, Dreambox 500s'i de tavsiye ederim.

Turksat ve diğer uyduları sorunsuz izleyebilirsiniz.

sağol zaten bilgisyar teknikeriyim sorun yokta yalnız derame 500 eternet bağlama imkanım yok modem kaç kat aşağıda yani servere bağlanmadan sadece imageseni update ederek sağlıklı turksat alabilirm yalnışmı anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Eylül 2010; 19:36:38 >

• Upscale özelliğine benzer bi özellik taşıyan bi uydu alıcısı varmı peki ?
  • HD, SD farketmeden, receiver'lerde upscale yapılamamaktadır.

Upscale, PC marifetiyle başarabilen bir uygulamadır.

Bazı HD receiver'lerde görüntü iyileştirmesi denen bir metod uygulanmakta olup,
    uygulamanın esası, DVI/HDMI porttun aktarımından oluşabilecek enterpolasyon problemini
    çözmekten öte bir işlem değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 21 Eylül 2010; 21:15:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.